سوالی که موقع خرید چای ممکن است به ذهنتان خطور کند این است که مگر امکان دارد چای خراب شود؟
طبق قانون استاندارد ملی ایران زمان مفید استفاده از چای سه سال است.
به طور کلی چای خراب نمی شود اما زمان باعث کاهش کیفیت آن می شود. در این مطلب عوامل از بین برنده کیفیت چای و راههای پیشگیری از آن را میتوانید ببینید
همانطور که گفتیم طبق قانون استاندارد زمان مفید استفاده از چای سه سال است پس به تاریخ انقضای آن موقع خرید چای دقت کنید.
اگر چای خشک را در محل آشپزخانه نگهداری می کنید از قرار دادن در مکان های مرطوب خودداری کنید چون به راحتی مرطوب می شود و گس از آن کپک می زند که گاها حتی قابل به مشاهده نیست.
چای را در جایی قرار دهید که فاصله زیادی با مواد و وسایل دارای رایحه قوی باشد.
چای ساده را از چای عطری جدا نگهدارید.
برای نگهداری چای از بسته بندی های غیر شفاف استفاده کنید که نور به آن نفوذ نکند.
ترجیحا در قوطی های فلزی نگهداری کنید و از محکم بودن درب آن مطمین شوید.
سرامیک لعابدار، فلزها و پلاستیکهای غیر شفاف و ظروف درب دار چوبی، در کل به این معنی که از ظروفی استفاده کنید که ترکیب مواد شیمیایی که از آن ساخته شده اند را خارج نمی کنند.
و توصیه اخر اینکه بهتر است چای را به صورت تازه تر، ولی در حجم کمتر تهیه کنید.