معرفی آزمایشگاه آنالیز فیزیکی شیمیایی چای شرکت گیلان فلاحت

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۰:۴۶:۱۸ ق.ظ

عطر، طعم و رنگ چای به اجزای سازنده شیمیایی آن وا بسته است که  با برداشت کیفی برگ سبز و فراوری اصولی و درست آن، به کیفیت چای تولیدی کمک می کند. کافئین، فیبر خام، رطوبت، عصاره آبی، مواد معدنی یا خاکستر از جمله فاکتورهایی است که کیفیت چای را نشان می دهند. آن هم تنها  با آنالیز فیزیکی شیمیایی قابل اندازه گیری است. از همین رو بسیاری از ما ملاک برای خرید چای را داشتن استاندارد و پروانه ساخت، در نظر می گیریم. زیرا دارا بودن این علایم به معنی اصالت و سلامت آن کالا است.

شرکت گیلان فلاحت نیز مفتخر است در راستای حفظ کیفیت محصولات خود با تجهیز آزمایشگاه و استفاده از نیروی متخصص و آنالیز دوره ای محصولات خود بهترین و با کیفیت ترین و سالم ترین محصولات را بسته بندی و به شما عزیزان عرضه کند تا با خیال راحت به خرید چای بپردازید. دریافت گواهی استاندارد ملی ایران و سیب سلامت از دانشگاه علوم پزشکی (معاونت غذا و دارو) برای ارقام چای سیاه و سبز خود گواه این مدعاست.

 

در مطلب قبل به توضیح انواع آنالیز چای پرداختیم که می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.

http://shomaltea.ir/news/view/551/آنالیز-فیزیکی-و-شیمیایی-چای-به-چه-صورت-است؟