درباره چای اصیل و دیر دم شمال و مقالات و دل نوشته هایی از جنس چای ایرانی

دیر رنگ گرفتن چایی اصیل ایرانی نشانه نامرمرغوب بودن چای طبیعی نیست بلکه این خاصیت ذاتی اغلب گیاهان دارویی با ارزش همچون گل گاوزبان، آویشن و… می باشد. همچنین زود رنگ گرفتن و طعم دار شدن چای، نشانه مرغوبیت چای نیست بلکه بیانگر افزودنی هایی است که بعضا زیان آور هم می باشند. چایی که سریع رنگ پس دهد و با سرعت دم کشیده و آماده شود، چای خالص نیست خواه ایرانی باشد! خواه خارجی.

نشانه های شناخت چای سنتی و اصیل ایرانی

چای ایرانی اگر واقعا خالص باشد! زود رنگ نمی دهد
اگر چای مورد استفاده تان، به محض مواجه شدن با آب جوش رنگ پس می دهد، چای خالص نیست بلکه دارای افزودنی شیمیایی و رنگی است. چای خالص باید حداقل 10 تا 15 دقیقه درون قوری و بر روی سماور قرار داشته باشد تا دم بکشد و رنگ طبیعی خود را پس دهد.

رنگ چای خالص شمال و چای طبیعی ایرانی سیاه نیست
چای ایرانی با وجود اینکه نامش چای سیاه است ولی دارای رنگی است که در صورت دم کشیدن صحیح و طبخ درست، شرابی رنگ است و به قرمزی می زند. یک چهارم استکان چای با توجه به اندازه اش، باید از چایی دم کشیده قوری باشد و سه چهارم بالای آن از آب جوش سماور پر گردد. رنگ طبیعی و استاندار چای خالص حتی بعد از مدت ها ماندن در استکان، نباید سیاه و کدر شود.

طعم چای خالص شمال کمی تلخ و گس و شبیه گیاهان دارویی همچون گل گاوزبان است
طعم چای سنتی ایرانی بسیار شبیه خانواده گیاهان دارویی همچون گیاه ارزشمندی مثل گل گاوزبان است و خاصیت این را دارد که با انواع گیاهان دارویی دیگر مثل زعفران و دارچین و زنجبیل و هل و بابونه تلفیق گردد و هم خوش رنگ تر و هم خوش طعم تر گردد و علاوه بر خاصیت آرامش بخشی و نشاط آور بودن چایی، خواص این گیاهان دارویی را نیز می تواند در دل خود داشته باشد.

عطر چای ایرانی، اگر خالص باشد! و اسانس نداشه باشد، در فضا می پیچد
چایی اصیل و خالص و سالم باید پس از دم کشیدن عطرش را در فضای خانه پخش کند و این فقط از چایی های تراوش می کند که طبیعی و خالص باشند. عطر و بوی چای دم کشیده اصیل ایرانی بسیار آرامش بخش است.

از سری نوشته های “یک دوست دار چای خالص! ایرانی”

فراخوان تامین چای مصرفی موسسه خیریه کهریزک با مشارکت کارخانه داران و عرضه کنندگان چای ایرانی

مگر تهران باغ چایی دارد که در جهت حمایت از چای ایرانی، نمایشگاه چایی کشور در آنجا برگزار می شود؟!

چرا چای ایرانی، ارگانیک ترین چایی دنیاست؟

قتل دو تن از محیط بانان محیط زیست هرمزگان در شکارگاه تنگه گچ سیاتک گنو به دست شکارچیان

برنامه تلویزیونی پادری و هلدینگ فرا توسعه نوین و رابطه اش با عادل فردوسی پور!

جای چای ایرانی در برنامه “دورهمی” استاد مهران مدیری خالی است!

آقای روزبهان، پدر مهربان چای روزگار ما، از شما سپاسگزاریم

قدردانی مجموعه چای شمال از مدیریت شبکه سه و مجری برنامه “مردم چی میگن” به جهت حمایت از چای ایرانی

“مصرف چای خالص ایرانی و رابطه اش با اشتغال” در هفته نامه بازارکار

****************************************

ما برای حفظ محیط زیست، از قوطی هایی استفاده کرده ایم که ظرف سه ماه به طبیعت برمی گردند.

آیا واقعا چایی سبز و دمنوش چای سبز در لاغری معجزه می کند!؟

تهیه و آماده کردن چای فلاکسی در طول سفر و محل کار

چرا نباید چای را به صورت در بار و در فضای باز عرضه کرد؟

طریقه نگهداری چای خشک طبیعی

نکاتی در مورد زمان مناسب نوشیدن چای

چای مخصوص جانبازان عزیز شیمیایی و افزادی که بدن شان نسبت به مصرف چای اسانس دار واکنش نشان می دهد

چرا برخی که چایی می خورند معده شان ترش می کند

آیا تست خالص و طبیعی بودن چایی با آب سرد، شیوه درست است؟

ساده‌ترین روش تشخیص شناخت چایی خالص و خوب

چگونه با چایی ایرانی، چای خوش عطر و خوش رنگ و خوش طعم درست کنیم؟

چرایی وجود ساقک های خردشده در چای

****************************************

چای، بهترین سوغاتی ایرانی برای ارسال به خارج از کشور

چای مخصوص سفره خانه های سنتی را با تخفیف

چای مخصوص هیئت های عزاداری و مساجد با تخفیف

چرا باید چای سالم و طبیعی و بدون افزودنی بنوشیم؟

چرا تنها چایی ارگانیک و طبیعی دنیا مختص به ایران است؟

شیوه صحیح مصرف چای طبیعی، آهن بدن را کم نمی کند

دیگر نگران تهیه چای بهاره شمال ایران نباشید

همه چیز در رابطه با آمار و اطلاعات وضعیت چای ایرانی

نکاتی پیرامون قیمت نهایی چای عرضه شده در فرشگاه اینترنتی چای شمال

****************************************

گزارش تصویری از حضور مجموعه چای شمال در نمایشگاه عطر سیب، مهر ماه سال 95 شهرداری تهران

تصاویر و عکس جشنواره شکرانه برداشت چای در لاهیجان

برندگان مسابقه چای سنتی شمال

مسابقه عکاسی با موضوع چایی، چای سنتی شمال

عوامل کاهش تولید چای در ایران

صحبت های جالب رئیس سازمان چای ایران

خارجی ها چای ارگانیک ایرانی را می نوشند و ایرانیان چایی اسانس دار خارجی را!

ناگفته های چای ایرانی، شماره 1: موج آرامش، فروشگاه اینترنتی چایی ایرانی

ناگفته های چای شمال 2: خواص مفید، فروشگاه اینترنتی چایی ایرانی

ناگفته های چای شمال شماره 3 : رنگ و طعم – فروشگاه اینترنتی چایی

کتاب “چای در ایران” نوشته محمد میرشکرایی‌