خواص چای در جلوگیری از ضعف حافظه

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ ۰۲:۵۷:۴۷ ب.ظ

بر خلاف تصورات و مواردی که در طب سنتی بر ضد چای گفته می شود این گیاه دارای خواص فراوانی است.

برای مثال در تحقیقی که بر روی 3000 نفر در دانشگاه کلمبیا انجام شده متوجه شدند کسانی که در رژیم غذایی خود فلاوانول استفاده می کنند با افزایش سن کمتر دچار ضعف حافظه می شوند. که این ماده در چای نیز وجود دارد. یک فنجان چای حدود 150 تا 200 میلی گرم فلاوانول دارد.

البته لازم به ذکر است بغیر از چای این ماده در محصولات دیگری مانند کاکائو و میوه هایی مانند سیب نیز وجود دارد. با مصرف چای مخصوصا چای شمال علاوه بر بهره مندی از خواص بی نظیر فلاوانول می توانید از تاثیرات آن در کاهش فشار خون و کلسترول و سلامت قلب بهره مند شوید.