توصیه های غذایی در ماه مبارک مضان
۷ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۱۹:۴۹ ق.ظ
یکی از مهمترین مواردی که در ماه رمضان باید به آن توجه کرد مساله تامین آب بدن است. مصرف آب کافی فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ماه مبارک رمضان نیز به دلیل اینکه از اذان صبح تا اذان مغرب آب و غذا به بدن نمی رسد باید به این مساله توجه ویژه داشت.
مردم ایران از دیر باز به چای علاقه زیادی دارند و مصرف چای ایرانی و خرید چای نیز در ماه مبارک رمضان افزایش می یابد. یکی از خواص چای رفع عطش است و برای همین در ماه رمضان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اما به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است به صورت کمرنگ و در طول شب استفاده شود.
بعد از روزه داری و تحمل گرسنگی تمایل به پرخوری و مصرف مایعات زیاد به وجود می آید که برای در امان ماندن از عوارض آن باید مصرف آن را متعادل و فاصله زمانی افطار تا سحر را به تامین آب مورد نیاز بدن اختصاص دهید.
*می توانید خوراکیهای حاوی میزان آب بیشتر مانند میوهها و سبزیجات همچون توت فرنگی، هندوانه، طالبی، خیار، کدو سبز، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید
*سعی کنید حداقل دو لیتر آب یا موادی که آب بدن را تامین کند در طول افطار تا سحر استفاده کنید.
صرف آب و مایعاتی مانند چای از سنگ کلیه فشار خون و یبوست نیز جلوگیری می کند. و عدم استفاده از آن سطح انرژی را پایین می آورد و باعث احساس خستگی در فرد می شود. و کم آب شدن بدن به همراه کم خوابی در این ماه منجر به سردرد می شود پس توجه به استفاده از مایعات اهمیت دارد.
*در سحر سعی کنید از وعده غذایی اصلی استفاده کنید و مصرف زیاد چای به دلیل مدر بودن ودفع آب بدن هرگز توصیه نمی شود.
*غذایی که در ماه رمضان استفاده می کنید سعی کنید کم نمک باشد تا ایجاد تشنگی نکند مصرف گوشت قرمز زیاد هم باعث دفع آب بدن و تشنگی می شود.