ناگفته های چای شمال شماره 3 : رنگ و طعم - فروشگاه اینترنتی چایی
۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲:۰۳ ق.ظ
ناگفته های چای شمال - رنگ و طعم
شاید بارها شنیده باشید که چای ایرانی رنگ نمی دهد. این یک اظهارنظری است که در اثر عدم آشنایی کامل هموطنان عزیز از نحوه دم آوردن چای سنتی شمال اتفاق می افتد. خاصیت منحصربفرد چای اصیل شمالی به گونه ای هست که با توجه به نوع ذائقه و تمایل هموطنان عزیز ، هر درجه از رنگ و طعمی را می توان از چای سیاه شمالی بدست آورد.
اگر دوست دارید رنگ نوشیدنی شما بیشتر به سمت رنگ نارنجی باشد ، شما می توانید مقدار چای کمتری (یک قاشق و نیم غذاخوری برای سه نفر ) در قوری ریخته و به مقدار تا 400 سی سی آب جوش در قوری به آن اضافه نمایید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه در مجاورت گرمای غیرمستقیم شعله قرار بگیرد و نتیجه آن خواهد شد که نوشیدنی متمایل به رنگ نارنجی برای نوش جان کردن مهیا میگردد. حال اگر تمایل به نوشیدنی پررنگ تر و متمایل به رنگ شرابی دارید مقدار چای خشک را یک قاشق غذاخوری اضافه تر بر میزان فوق(مرحله اول) در قوری ریخته و قطعا پس از دم کشیدن کامل ، رنگ وطعم متفاوتی را نطاره گر خواهید بود. ابن پایان کارنیست و اگر هموطنان عزیز به نوشیدنی با رنگ تندتر و طعم بیشتری علاقه مند هستند برای هر لیوان نوشیدنی به اندازه یک قاشق غذاخوری چای خشک اضافه تر از میزان فوق (مرحله دوم) در قوری ریخته و میزان آب جوش را نیز در قوری بیشتر بریزید و نتیجه آن خواهد شد چای پررنگ تر و با طعم و عطر بیشتری را نوش جان خواهید نمود . اگر کمی گلبرگ های خشکیده گل سرخ و یا شکوفه های بهارنارنج یا برگ های خشکیده آویشن را به آن اضافه کنید لذت نوشیدن را دو چندان احساس خواهید کرد. خاصیت رنگ دهی ملایم چای اصیل شمالی یکی از وجوه تمایز چای اسانس دار شیمیایی می باشد که متاسفانه حتی با یک قاشق چای خشک اسانس دار بلافاصله رنگ دهی ناشی از افزودنی های غیر مجاز در قوری آغاز می شود و ما برآنیم که نگرش مصرف کنندگان چای سیاه در بین هموطنان عزیز هم نسبت به چای شمال و هم نسبت به چای اسانس دار شیمیایی تغییر یابد.