هرگز چای دیروز را ننوشید

۱۹ دی ۱۴۰۱ ۱۲:۲۰:۵۶ ب.ظ

کارشناسان و تولید کنندگان چای، نوشیدن این نوشیدنی را به صورت تازه دم کرده توصیه می کنند و این فقط به این دلیل نیست که طعم و عطر چای واقعی چای را حس کنید. اگر چای برای چند ساعت در فضای باز قرار بگیرد، در تماس با اکسیژن باعث ایجاد باکتری و ترکیبات مضر می شود. روی سطح چای به صورت یک لایه تیره ضخیم ظاهر می شوند که پوسته ای روی سطح چای باقی می گذارد. مخرب ترین اثر این مواد روی اندام های دستگاه گوارش و عمدتاً روی کبد است به این صورت که سبب تحریک و ترشح اسید معده می شود و به همین دلیل در بروز زخم معده موثر است.

دم کرده چایی مانده، توسط ژاپنی ها «بدتر از نیش مار» و از نظر چینی ها با سم مقایسه می شود.