ساده ترین روش تشخیص شناخت چایی خالص و خوب
۲۶ دی ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵:۱۸ ب.ظ
چای درای افزودنی رنگ شیمیایی بعد از گذشت 10 دقیقه
یک لایه چربی شکل در چای ریخته شده در استکان تشکیل می دهد.
همانطور که می دانید به انواع چایی های ناخالص و دارای افزودنی، رنگ و عطر شیمیایی اضافه میشود که باعث ایجاد یک لایه چربی روی چای ریخته شده در استکان می شود و ساده ترین و مطمئن ترین شیوه مشخص کردن چای خالص و طبیعی از چای ناخالص، مشاهده همین لایه چربی بر روی چایی داخل استکان است.
اگر چای طبیعی و بدون رنگ و عطر شیمیایی باشد تا ساعت ها هیچ تغییر رنگی در چای ریخته شده در استکان مشاهده نخواهید کرد و هیچ لایه چربی شکلی هم بر روی چایی داخل استکان مشاهده نمخواهید کرد ولی حتما و یقینا بالای چای ریخته شده دارای افزودنی شیمیایی، بعد از گذشت زمان 10 دقیقه، یک لکه چربی مانند را مشاهده خواهید کرد.
یکی دیگر از ساده ترین روش تشخیص اینکه نوع چایی مورد استفاده، اسانس یا افزودنی های رنگی دارد یا نه این است که به محض ریختن آب جوش و یا حتی نیمه جوش بر روی چایی ، بلافاصله رنگ دهی آن نمایان می شود ولی چایی خالص حتی با اضافه نمودن سایر افزودنی های طبیعی و سودمند ازجمله آویش، دارچین، گل سرخ، بابونه و...، به آرامی رنگ پس می دهد و پس از دم کشیدن کامل، تراوشات رنگی چای در قسمت فوقانی قوری نمایان می شود و مانده های چای دم کشیده در قوری ته نشین میشود که این حالت نشانه دم آمدن صحیح چای پس از 15 الی 20 دقیقه می باشد که نوش جان می کنید.
رابطه میزان چای خشک با تعداد استکان چایی که می توانید در اختیار داشته باشید، یک قاشق است. یعنی به ازای یک قاشق چای خشک حداکثر می توانید یک لیوان چای دم کشیده در اختیار بگیرید نه ده استکان! اگر با مقدار کمی چایی به اندازه به فرض ده استکان چای تهیه می نمایید، چای مورد استفاده تان خالص نیست، خواه ایرانی باشد! خواه خارجی.