عوامل کاهش تولید چای در ایران
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵:۲۹ ب.ظ
چرا چایی ناب ایرانی به کاهش تولید فاجعه باری در سال های گذشته مواجه شد؟
عرضه چای نامرغوب با عنوان چای داخلی، عدم آشنایی و دسترسی هموطنان به چای خالص ایرانی و خرید ارزان قیمت برگ سبز چای از چایکاران در 10 سال گذشته از جمله عوامل کاهش 70 درصدی تولید چای در ایران بوده است که عرصه بر تولید و عرضه چای ایرانی، تنگ و تنگ تر شد و توجیه اقتصادی این حوزه را از بین برده است.
خود ما نیز در ارائه و معرفی مزیت های چای ایرانی کوتاهی کرده ایم چرا که بسیاری از شهروندان ایرانی از خواص و فواید چای خالص ایرانی اطلاع کافی ندارند و عموما چای با افزودنی های مختلف را می نوشند و ذایقه شان نیز تغییر کرده است. عرضه انواع چای ناخالص با عنوان چای ایرانی نیز در این آشفته بازار غوغایی به پا کرد تا جایی که هموطنان عزیزمان از تشخیص چای ناخالص از نوع خالص و طبیعی اش ناتوان شده اند.