اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

پیام تقدیر یک هموطن از کیفیت چای ایرانی در فروشگاه اینترنتی چای ارگانیک

۴ خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰:۴۹ ق.ظ

پیام تقدیر و قدردانی یک هموطن از کیفیت چای ایرانی در فروشگاه اینترنتی چای ارگانیک با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و همچنین تشکر از ارسال چای باکیفیت اینجانب مشتری شما «بهزاد *****» هستم که تقریباً هشت روز پیش یک کیلو چای سرگل سنتی خریداری کردم. از آنجایی که چای سبز هم مرتبا استفاده می‌کنم و همچنین میخواستم که انواع دیگر چای را امتحان کنم؛ که شما فقط بسته اشانتیون چای سیاه سرگل را برایم فرستادید!! به هر حال از کیفیت چای سرگل فرستاده شده بسیار راضیم خلاصه این مطلب رو در جهت افزایش رضایتمندی مشتریان شما گفتم. با سپاس من ا... التوفیق با سلام و درود بر شما و همکاران زحمتکش شما لطفاً هر وقت چای سبز سرگل چین اردیبهشت امسال را آماده فروش داشتید، من را مطلع کنید. باتشکر (البته بهمراه دو بسته اشانتیون از چای ممتاز و قلم، جهت دم کردن آزمایشی ) پیروز و سلامت باشید چای سبز در مرحله دوم برداشت چای یعنی اواخر خرداد تولید می شود و آن به جهت اینست که در برداشت اول که در اردیبهشت صورت می گیرد به علت تخلی زیاد، صرفا ...

مشاهده ادامه خبر

واریز بهای قیمت چای سبز خریداری شده بهار امسال چایکاران شمال ایران

۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸:۵۰ ب.ظ

واریز قیمت چای سبز فروخته شده توسط چایکاران شمال ایران در سال 96 واریز بهای خرید تضمینی برگ سبز چای به حساب چایکاران در روز 96/2/24 هفته سوم اردیبهشت ماه 96 باواریز 2 میلیارد تومان به حساب عابر بانک سپه  کشاورزان چایکار، جمع مبالغ واریزی به 7 میلیارد و 200 میلیون تومان رسید. این در حالیست پرداخت بهای خرید تضمینی برگ سبزچای به حساب  کشاورزان چایکار همچنان از سوی سازمان چای کشور ادامه دارد. بعد از سال ها این اولین بار است که قیمت چای خریداری شده در بهار را به حساب کشاورزان چایکار شمال ایران واریز می کنند. این امر می تواند به رونق هرچه بیشتر محصولات کشاورزی از جمله چای ایرانی که صنعتی اشتغال زا در سطح استان های گیلان و مازندران می باشد تبدیل شود. این خبر به نقل از روابط عمومی سازمان چای کشور در سایت فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای شمال ایران درج شده است. برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی در شمال ایران و آخرین قیمت چایی داخل کشور و خبرهای حوزه صنعت چای ایران می توانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نم ...

مشاهده ادامه خبر

خرید۴۱ هزارتن برگ سبز چای در بهار امسال از چایکاران ایرانی

۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶:۳۵ ب.ظ

میزان چای خریداری شده از کشاورزان شمال ایران در بهار سال 96 به ۴۱ هزارتن برگ سبز چای رسید. رییس سازمان چای کشور در جمع خبرنگاران گفت: برداشت برگ سبزچای ازدو هفته پیش یعنی اواسط اردیبهشت سال نود و شش آغاز و تاکنون ۴۱ هزارتن برگ سبز ازچایکاران توسط ۱۵۰کارخانه چایسازی استان های گیلان و مازندران خریداری شده است. جناب آقای روزبهان در رامسر در گفت وگویی اعلام نمود: ۸۳ درصد از این میزان خریداری شده برگ سبز درجه یک و ۱۷درصد درجه ۲ است واین نشان می دهد چای تولیدی امسال بسیارخوب وکیفی است و پیش بینی ما آن است سال زراعی جدید در فصل بهار و سال جدید همچون سال گذشته ما شاهد رشد ۱۱۵درصدی تولید محصول مهم واستراتژیک باشیم. رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: بهای چای خریداری شده در بهار امسال تاکنون ۹۲ میلیارد تومان است که برای اولین بار دراین زمان حدود۴۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که بیانگرتوجه ویژه دولت به صنعت چای وکشاورزی است. آقای روزبهان مسئول سازمان چای ایران افزود: تنهادرسال گذشته مبلغ ۳۲میلیارد تومان وام به کشاورزان  و چایکاران پرداخت شد وامسال ...

مشاهده ادامه خبر

21 آوریل، روز ملی چای در کشور انگلیس بود

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸:۲۶ ق.ظ

چرا ما روز ملی چای ایرانی نداریم! جالب است بدانید که در کشور انگلیس یک بوته چای هم وجود ندارد و فقط باغات چای کشورهای دیگر را اجاره می کند و با برند خود در جهان به فروش می رساند! روز ملی چای ایرانی پیشکش مسئولین، جای بسی تاسف است که حتی در فروردین 96 برای کاشف السلطنه، پدر چای ایران، سال روز و یادبود نصفه نیمه ای را که می گرفتند نیز، پاک فراموش کردند! زمانی پنجمین کشور تولید کننده چای در دنیا بودیم! چای کشت دیمی است و با آب باران رشد می کند و محصول می دهد. آیا سود ده نبودن کشاورزی به جهت کم آبی کشور و این بی توجهی، نابخردانه و عمدی نیست؟ آیا واردات 80 درصدی چای ناخالص و عمدتا ترکیب شده با رنگ شیمیایی چقدر اهمیت دارد که اشتغال 52 هزار هموطن چایکار شمالی ندارد؟! البته در چند سال گذشته با افزایش آگاهی مردم از مضرات چای غیر طبیعی و تاثیری که بر سیستم گوارش بدن دارد و  گرایشی که مردم به مصرف چای خالص و طبیعی نشان داده اند نخواهند گذاشت چای ایرانی، این میراث ارزشمند نیاکان دلسوز ما مورد بی مهری عده ای سودجو و غارتگر قرار گیرد. برای ...

مشاهده ادامه خبر

آغاز فصل برداشت برگ سبز چای در استان گیلان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۱۰:۰۲ ق.ظ

برداشت برگ سبز چای در شهرستان املش محمدعلی روزبهان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به علت سرمای هوا برداشت برگ سبز چای امسال با تاخیر کمی اتفاق خواهد افتاد اما با توجه به بارش‌های مناسبی که تاکنون وجود داشته است، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید و کیفیت آن نسبت به سال گذشته بهتر شود و در صورت ادامه همین شرایط جوی مساعد رکوردشکنی سال گذشته در تولید برگ سبز چای و چای خشک در سال جاری نیز تکرار می‌شود. محمدعیسی طالبی رئیس اداره چای شهرستان املش گفت: حبیب اله قرباندوست اولین چایکار املشی است که برداشت برگ سبز چای را از 17 هزار متر مربع از باغ چای شخصی اش در روستای سیامرزگوابر از بخش مرکزی املش از هفتم اردیبهشت آغاز کرد و اکنون برداشت برگ سبز چای در روستای ورکوره از بخش رانکوه هم آغاز شده و تاکنون پنج تن برگ سبز چای از نوع درجه یک از چایکاران این دو روستا به صورت تضمینی و با نرخ مصوب دولتی خریداری شده است. شهرستان املش با هشت هزار چایکار فعال و 4850 هکتار باغ چای بزرگترین تولیدکننده چای کشور است.   برای اطلاع از آخرین ...

مشاهده ادامه خبر

بهترین دمنوش گیاهی در فصل بهار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵:۴۸ ق.ظ

آشنایی با دمنوش گل سرخ با شروع فصل بهار و طولانی شدن روز و گرمی هوا بسیاری از افراد ممکن است دچار بی حالی و کسالت در این فصل شده و این حس را تجربه کرده باشند. تغییرات فصل یقینا بر روی جسم و روح انسان تاثیرگذار هستند، اما میتوان با مصرف دم نوش های ارگانیک و طبیعی بهاری باعث تجدید قوا و تقویت جسم خود شد. در این فصل گیاه گل سرخ که به گل محمدی نیز معروف می باشد، نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. از این گل معطر و پرخاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها و غیره استفاده می شود. طبیعت گل سرخ معتدل است.این دم‌نوش آرام ‌بخش و شادی ‌افزاست، بنابراین نوشیدن آن در این فصل برای کسانی که احساس افسردگی می‌کنند، مفید است. این دمنوش به طور کلی به درمان اضطراب و افسردگی کمک میکند. چای گل سرخ برای سم زدایی بدن مفید و منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان است. این دمنوش برای از بین بردن بوی بد دهان و کاهش نفخ موثر است.   برای تهیه این چای کافی است گلبرگ ها را به آب جوش اضافه ک ...

مشاهده ادامه خبر

بهار امسال، 17 اردیبهشت ماه سال 96 جشنواره چای ایرانی در شهر رانکوه املش برگزار می گردد.

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۴۶:۴۰ ق.ظ

بهار امسال، 17 اردیبهشت ماه سال 96 جشنواره چای ایرانی در شهر رانکوه املش برگزار می گردد. به مناسبت حمایت از تولید و اشتغال جشنواره چای ایرانی در شهر رانکوه املش برگزار می گردد. روز یکشنبه 17 اردیبهشت کاه 1396، جهت حمایت از تولید و اشتغال، جشنواره چای ایرانی در املش، شهر رانکوه برگزار می گردد جناب آقای میثم قربانی، در گفتگو با خبرنگاران محلی از برگزاری جشنواره چای به مناسبت سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در شهر رانکوه شهرستان املش خبر داد. این جشنواره یکشنبه هفته آینده ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۸:۳۰ در پارک کیارود برگزار خواهد شد. گفتنی است شهرستان املش هشت هزار چایکار و ۴۸۵۰ هکتار باغ چای دارد و جز, سه شهرستان بزرگ تولید کننده چای در کشور است. برای اطلاع از آخرین اخبار جشنواره های چای ایرانی در گیلان و مازندران و آخرین قیمت چایی شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای ایران می توانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید. ...

مشاهده ادامه خبر

از فواید دمنوش های گیاهی بیشتر بدانیم

۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۵۰:۲۸ ق.ظ

خواص دم نوش های طبیعی برای انسان دَم‌نوش نوعی نوشیدنی است که در آن جزیی از گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، بصورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دمنوش ها یکی از قدیمی ترین سنت ها در گرفتن عصاره طبیعی گیاهان می باشد که در درمان بسیاری از امراض و بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرد. روش تهیه دم نوش های طبیعی به طور کلی به این صورت است که ابتدا روی گیاه که به طرز صحیحی خرد شده آب جوش می‌ریزند، سپس آن را به مدت ۵–۳ دقیقه در یک ظرف در بستهٔ شیشه‌ای یا چینی می‌گذارند و گاهی آن را هم می‌زنند و سپس مایع را از کاغذ صافی یا الک با شبکهٔ ریز عبور می‌دهند. تاریخچهٔ دم‌نوش های گیاهی را نمی‌توان از تاریخچهٔ گیاهان دارویی جدا دانست. اگرچه گیاهان دارویی منشأ طبیعی دارند و در مقایسه با داروهای شیمیایی عوارض کم‌تری ایجاد می‌کنند، اما مصرف بیش از حد یا غیرعلمی برخی از این گیاهان می‌تواند موجب عوارض ناخواسته و حتی مسمومیت‌های شدید گردد؛ بنابراین مصرف دم‌نوش‌ها نیز همانند د ...

مشاهده ادامه خبر

خبر خوش بهاری برای چایکاران ایرانی، مردم ۸۰ درصد چای تولیدی کشور را خریداری کرده اند.

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴:۱۳ ق.ظ

خبرهای خوش فصل بهار درباره چای ایرانی واریز ۹۵درصد مطالبات چایکاران صرفه جویی ۵۵ میلیون دلاری در واردات مردم ۸۰ درصد چای تولیدی کشور را خریداری کرده اند. جناب آقای روزبهان، رییس سازمان چای کشور خبر داد: تسهیلات بهزراعی به  هزار و صد  نفر از چای کاران استان های چایخیز گیلان و مازندران به ازای هرس 160 هکتارباغ  چای پرداخت شده است. سازمان چای برای هرس کف بر هر هکتار باغ چای 60 میلیون ریال و هرس کمر بر 30 میلیون ریال وام به چایکاران پرداخت می کند. این تسهیلات بدون بهره است و به چایکارانی که باغ های چای خود را هرس کرده باشند و با تایید اداره های چای شهرستان ها  در کمتر از یک هفته پرداخت می شود. باز پرداخت وام های بهزراعی 5 ساله است که بعد از 2 سال تنفس از محل بهای برگ سبز تحویلی  چایکاران  طی 3 سال وصول می شود. امسال برای اولین بار به کارخانه داران چای برای  گاز سوز کردن کارخانه ها، خرید ماشین آلات مدرن و بهداشتی کردن فرآیند تولید ، وام با کارمزد 4 درصد و حداکثر یک میلیارد و  400 میلیون ...

مشاهده ادامه خبر

تفاوت چای ارگانیک با چای معمولی چیست؟

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۲۸:۰۱ ق.ظ

چرا چای تولید شده در کارخانجات چایسازی شمال ایران، ارگانیک ترین چای جهان است؟ ویژگی ارگانیک بودن چایی در چیست؟ ارگانیک بودن چای به این معنی است که بوته محصول چای به شکل تراریخته نباشد و تغییر ساختار ژنتیکی در آن صورت نگرفته باشد و در شرایط طبیعی آب و هوایی و در خاک مناسب و دست کاری نشده رشد کند و تولید شود و در مراحل پس از تولید نیز رنگ و عطر و شکل خود را داشته باشد و به چای، انواع اسانس و رنگ شیمیایی برای افزایش رنگ دهی زده نشده باشد. جناب آقای روزبهان، ریاست محترم سازمان چای کشور در مصاحبه های مختلف خود در روزنامه ها و صداسیما، بارها بر این مسئله تاکید داشته اند که چای تولید شده در شمال ایران، ارگانیک ترین چای دنیاست. ایشان معیارهای ارگانیک Organic بودن یک محصول را بیان نمودند و با مقایسه با شیوه کاشت و داشت و برداشت و تولید چای در شمال کشور، مشخص کردند که حتی چای خالص و طبیعی ایرانی بیشتر از استانداردهای معمول در این رابطه دارد. وضعیت ارگانیک بودن چای ایرانی در مرحله کاشت و داشت به گونه ای است که از کود شیمیایی و سم برای تقویت ریش ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>