اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

از فواید ضدسرطانی چای ارگانیک بیشتر بدانیم

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲:۳۲ ق.ظ

فواید ضد سرطانی چای طبیعی چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادی که در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند. فلاونیدها گروهی از پلی‌فنل‌ها هستند که به طور طبیعی در چای وجود دارند. به نظر می‌رسد سطوح بالای این پلی‌فنل‌ها در بدن می‌تواند علاوه بر ویروس‌ها با سرطان‌های لوزالمعده، کولون، مثانه، پروستات، و سینه نیز مقابله کند. در ژاپن خوردن حداقل 10 فنجان چای در روز با کاهش خطر سرطان معده همراه بوده است. همچنین مطالعات متعددی در ارتباط با تاثیر مثبت چای در پیشگیری از سرطان ریه و رحم انجام شده است.        محققان ژاپنی معتقدند در میان مواد طبیعی ضد سرطان چای ارگانیک، رتبه اول را دارد. عده ای از دانشمندان درجه اول موسسه ملی ژنتیک ژاپن طی گزارشی اعلام کردند که در چای سبز ژاپن نوعی تانن وجود دارد که خاصیت ضد موتاسیون سل ...

مشاهده ادامه خبر

افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸درصد

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳:۵۲ ق.ظ

تامین کل چای مصرفی کشور با محصول داخلی رئیس سازمان چای کشور دکتر روزبهان گفت:تامین کل چای مصرفی کشور با محصول داخلی از اهداف مهم این سازمان است. دکتر محمدولی روزبهان با اشاره به تداوم حمایت‌های دولت تدبیر و امید از محصول چای، گفت:احیای باغات چای توسط چایکاران واستقبال سرمایه‌گذاران و مدیران کارخانجات در خصوص احداث و تجهیز کارخانجات چایسازی و سرمایه گذاری ۱۹میلیارد تومانی در سال ۹۵ در این بخش نشان از پویایی و رشد نسبی صنعت چای کشور در چند سال اخیر دارد. وی افزود: افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸درصد در سال ۹۵، نباید موجب غرور در زمینه تولید برگ سبز و کم شدن تلاش‌ها برای رسیدن به ضرایب خودکفایی بالاتر در آینده باشد. روزبهان ادامه داد: از همه‌ی دست‌اندرکاران صنعت چای و علی الخصوص چایکاران زحمتکش درخواست می‌شود، همچون گذشته با تلاش و همت بیشتر شرایط برون‌رفت از مشکلات موجود صنعت چای را فراهم آورند. وی ابراز امیدورای کرد،در آینده نزدیک بتوانیم کل چای مصرفی کشور را با محصول داخلی تامین کنیم. ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه نوشیدن چای ارگانیک به بیماران قلبی

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳:۲۹ ق.ظ

تاثیر و فواید چای طبیعی بر قلب نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌نماید. مطالعات نشان می‌دهد که سطح چربی خون و فشار خون بعضی مصرف‌کنندگان چای پایین‌تر از دیگران است. دانشمندان روسی پس از اجرای طرح‌های تحقیقاتی گسترده روی بیماران دریافته‌اند که چای، آثار نیرومندی برای به تاخیر انداختن پیشرفت تصلب شرایین و تقویت عروق مویین و رقیق کردن خون و کاهش فشارخون دارد. تاثیرات چای بر عروق قلبی تحقیقات دیگر نیز آثار مفید چای را در حمایت عروق قلبی تایید می‌کند. در اواخر سال‌های 1960 دانشمندان آزمایشگاه لارونس لیومور در دانشگاه کالیفرنیا میزان تصلب شرایین در شریان‌های قلب حدود 300 نفر از قفقازی‌ها که عادت به خوردن قهوه داشتند و 100 نفر چینی که چای می‌نوشیدند را اندازه گیری کردند. نتایج این مطالعه 14 ساله نشان داد، گروهی که چای طبیعی می‌نوشیدند یک سوم کمتر از گروهی که قهوه مصرف می‌کردند ...

مشاهده ادامه خبر

تولید حدود 30 هزار تن چای در داخل کشور

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۳۳:۴۸ ق.ظ

نیاز ما به چای در کشور حدود 110 هزار تن دکتر روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزار تن آن وارد می‌شود که بخشی از واردات نیز رسمی‌و بخشی غیر رسمی‌است. او با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می‌شود. روزبهان در ادامه اظهار داشت: چای‌هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست. تاکنون هزارتن چای از چایکاران خریداری شده است اما با افزایش تولید بازهم نیاز داخل برطرف نمی شود و در کنار تولید بحث داغ واردات چای از کشورهای مختلف جهان مطرح است. براساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی چهار ماهه نخست سال جاری، در این مدت بیش از 16 هزار و 368 تن چای سیاه از کشورهای مختلف جهان وارد ایران شده است.   ...

مشاهده ادامه خبر

فواید چای ارگانیک بر سلامت دهان و دندان

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰:۰۴ ق.ظ

تاثیر چای طبیعی در سلامتی دندان ها چای ارگانیک برای سلامت دهان و دندان مفید می باشد. بررسی‌های اخیر پژوهشگران دانشگاه شیکاگو نشان داده است پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌کند. البته در این بررسی چای سیاه به صورت یک دهان شویه استفاده شده است اما نوشیدن چای هم به ازبین بردن پلاک‌ها کمک می‌کند.   چای به علت داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن و فلوئوراید، از فساد، پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان‌ها جلوگیری می‌کند. بررسی‌های دانشمندان ژاپنی نشان داده کودکانی که چای می‌نوشند خیلی کم به پوسیدگی و کرم خوردگی دندان دچار می‌شوند. شاید علت این تصور غلط مواد قندی و شیرین کننده‌هایی است که همراه چای مصرف می‌شود و موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. بهتر است چای را بدون قند بنوشید، یا قند یا شکر را به صورت حل شده در چای مصرف کنید و برای ج ...

مشاهده ادامه خبر

صنعت چای نیازمند حمایت های بیشتر

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸:۵۱ ق.ظ

محقق نشدن وعده افزایش خرید برگ سبز چای نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مساعدت های ویژه دکتر نوبخت به گیلان و صنایع وابسته آن گفت: افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای از وعده‌های دکتر نوبخت است و ما منتظریم تا این وعده عملیاتی بشود و دولت برای آن اعتبارات لازم را تدارک ببیند. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه صنعت چای متعلق به شمال کشور است، بیان کرد: مسئولان باید به این محصول استراتژیک شمال کشور نگاه ویژه‌ای داشته باشند.   عضو مجمع نمایندگان گیلان بابیان اینکه صنعت چای نیازمند حمایت‌های بیشتری از سوی مسئولان است، گفت: خوشبختانه نگاه دولت به چای در سال‌های اخیر خوب بوده اما ما نیازمندِ حمایت بیش‌ازپیش دولت در بخش چای‌کاری ازجمله افزایش نرخ خرید هستیم.   برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی های چای ایرانی می توانید ب ...

مشاهده ادامه خبر

کاهش تولید محصول چای بدلیل کاهش بارندگی

۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۱۸:۳۴ ب.ظ

افت در تولید چای به دلیل کاهش چشمگیر بارندگی امسال دکتر محمدولی روزبهان گفت: از ابتدای فصل برداشت تا کنون بالغ بر ۸۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۷۲ میلیارد تومان از چایکاران استان‌های گیلان و مازندران خریداری شده است. از کل چای خریداری شده از باغداران ۳۷ هزار تن درجه یک و ۵۱ هزار تن درجه دو است و تا کنون ۷۷ میلیارد تومان از محل خرید تضمینی و ۳۶ میلیارد تومان از محل قدر سهم کارخانه‌های فرآوری چای به چایکاران پرداخت شده است که جمعا به حدود ۱۱۳ میلیارد می رسد. رییس سازمان چای ادامه داد: این میزان پرداختی معادل ۶۶ درصد متوسط بهای برگ سبز چای تحویلی کشاورزان به کارخانجات چایسازی است. دکتر روزبهان اظهار داشت: امسال میزان تولید چای در کشور به دلیل کاهش بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت محصول مواجه بوده، ولی نسبت به روند تولید چای همچنان از سیر صعودی برخوردار است.   برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش های یخی تابستانه

۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲:۱۹ ب.ظ

آشنایی با چند دم نوش تابستانی دمنوش بادرنجبویه دم نوش بادرنجویه به صورت خنک و سرد طعمی عالی دارد. بادرنجبویه آرامش بخش و مفرح و شادی آور است و عطر و طعمی چون لیمو دارد. این دم نوش برای کاهش تنش های عصبی و سردر مناسب می باشد. دمنوش بادرنجبویه برای سرماخوردگی و تب نیز بسیار مفید می باشد. دمنوش اسطوخودوس دم نوش اسطوخودوس یک نوشیدنی آرامبخش می باشد که به داشتن خوابی آسوده و راحت بسیار کمک می کند. دمنوش اسطوخودوس ضد استرس و سردرد می باشد و تسکین دهنده تنش  و اضطراب می باشد. دم نوش برگ های تازه یا خشک شده اسطوخودوس به تنهایی یا با ترکیب گل های دیگر مانند گل سرخ یک نوشیدنی عالی و گوارا برای روزهای گرم تابستان می باشد.     ...

مشاهده ادامه خبر

عوارض و خطرات استفاده زیاد از چای کیسه ای

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۵۲:۰۹ ب.ظ

چرا کیسه‌های چایی کیسه‌ای بیماری‌زا هستند؟ محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی، در این باره معتقد است: خطرســـــاز بودن کیسه‌هایی که در تولید چای کیسه‌ای استفاده می‌شود به کیفیت کاغذ به کار رفته در تولید بستگی دارد. اگر کاغذ از نوع نامرغوب باشد، ممکن است به ترکیبات کلره از جمله اپی‌کلروهیدرین آلوده باشد. از آنجا که کاغذ را برای استفاده در چای کیسه‌ای،باکلر بی‌رنگ می‌کنند این قضیه چندان دور از ذهن نیست که به اپی کلروهیدرین آغشته شود. به‌علاوه مسئله دیگری هم مطرح است که گفته می‌شود در محصولاتی که ازپلاستیک درست می‌شوند و بعد از آن هم در کاغذ چای‌های کیسه‌ای، ممکن است ماده شیمیایی فتالات وجود داشته باشد. در کنار روند فرآوری و اضافه کردن برخی مواد به چای‌های کیسه‌ای، احتمالا یکی دیگر از دلایل آلودگی این چای‌ها همان استفاده از کاغذ باشد. در حقیقت استفاده از کاغذ این چای‌ها برای بسته‌بندی به شکل کیسه‌ای شاید بتواند سبب آلودگی آن به فتالات شود. دهقانی&z ...

مشاهده ادامه خبر

میزان و نحوه مصرف چای ارگانیک از دید یک کارشناس تغذیه

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۲۴:۰۰ ب.ظ

میزان مصرف چای روزانه یک کارشناس تغذیه از افراد خواست که برای حفظ سلامت خود مصرف چایی را به حدود دو تا سه فنجان در طول روز محدود نمایند. سهیل عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه چای به دلیل اگزالات می‌تواند مانع جذب آهن بشود، اظهار داشت: البته اگزالات چای تنها بر منابع آهن گیاهی تاثیر گذار است و بر منابع آهن جانوری تاثیری ندارد. وی در ادامه افزود: بنابراین بعد از صرف گوشت که منابع آهن جانوری به شمار می روند مصرف چای بلامانع است و تنها بعد از مصرف حبوبات و اسفناج و یا دیگر منابع  گیاهی است که توصیه می‌شود افراد چای مصرف نکنند. بحث منع مصرف چای عباسی خاطرنشان کرد: بحث منع مصرف چای بلافاصله بعد از منابع آهن و صرف غذا بیشتر در زنان مطرح است، زیرا زنان بیش از مردان آهن از دست می‌دهند و مصرف چای بلافاصله بعد از غذا نیز می‌تواند این روند را تسریع کرده و بدن زنان را با کمبود بیش از پیش آهن مواجه نماید. در مردان بعضا بواسطه غلظت خونی که دارند و آهن انباشته توصیه می‌شود در جهت کاهش آهن، چا ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>