اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

صنعت چای نیازمند حمایت های بیشتر

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸:۵۱ ق.ظ

محقق نشدن وعده افزایش خرید برگ سبز چای نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مساعدت های ویژه دکتر نوبخت به گیلان و صنایع وابسته آن گفت: افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای از وعده‌های دکتر نوبخت است و ما منتظریم تا این وعده عملیاتی بشود و دولت برای آن اعتبارات لازم را تدارک ببیند. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه صنعت چای متعلق به شمال کشور است، بیان کرد: مسئولان باید به این محصول استراتژیک شمال کشور نگاه ویژه‌ای داشته باشند.   عضو مجمع نمایندگان گیلان بابیان اینکه صنعت چای نیازمند حمایت‌های بیشتری از سوی مسئولان است، گفت: خوشبختانه نگاه دولت به چای در سال‌های اخیر خوب بوده اما ما نیازمندِ حمایت بیش‌ازپیش دولت در بخش چای‌کاری ازجمله افزایش نرخ خرید هستیم.   برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی های چای ایرانی می توانید ب ...

مشاهده ادامه خبر

کاهش تولید محصول چای بدلیل کاهش بارندگی

۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۱۸:۳۴ ب.ظ

افت در تولید چای به دلیل کاهش چشمگیر بارندگی امسال دکتر محمدولی روزبهان گفت: از ابتدای فصل برداشت تا کنون بالغ بر ۸۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۷۲ میلیارد تومان از چایکاران استان‌های گیلان و مازندران خریداری شده است. از کل چای خریداری شده از باغداران ۳۷ هزار تن درجه یک و ۵۱ هزار تن درجه دو است و تا کنون ۷۷ میلیارد تومان از محل خرید تضمینی و ۳۶ میلیارد تومان از محل قدر سهم کارخانه‌های فرآوری چای به چایکاران پرداخت شده است که جمعا به حدود ۱۱۳ میلیارد می رسد. رییس سازمان چای ادامه داد: این میزان پرداختی معادل ۶۶ درصد متوسط بهای برگ سبز چای تحویلی کشاورزان به کارخانجات چایسازی است. دکتر روزبهان اظهار داشت: امسال میزان تولید چای در کشور به دلیل کاهش بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت محصول مواجه بوده، ولی نسبت به روند تولید چای همچنان از سیر صعودی برخوردار است.   برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش های یخی تابستانه

۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲:۱۹ ب.ظ

آشنایی با چند دم نوش تابستانی دمنوش بادرنجبویه دم نوش بادرنجویه به صورت خنک و سرد طعمی عالی دارد. بادرنجبویه آرامش بخش و مفرح و شادی آور است و عطر و طعمی چون لیمو دارد. این دم نوش برای کاهش تنش های عصبی و سردر مناسب می باشد. دمنوش بادرنجبویه برای سرماخوردگی و تب نیز بسیار مفید می باشد. دمنوش اسطوخودوس دم نوش اسطوخودوس یک نوشیدنی آرامبخش می باشد که به داشتن خوابی آسوده و راحت بسیار کمک می کند. دمنوش اسطوخودوس ضد استرس و سردرد می باشد و تسکین دهنده تنش  و اضطراب می باشد. دم نوش برگ های تازه یا خشک شده اسطوخودوس به تنهایی یا با ترکیب گل های دیگر مانند گل سرخ یک نوشیدنی عالی و گوارا برای روزهای گرم تابستان می باشد.     ...

مشاهده ادامه خبر

عوارض و خطرات استفاده زیاد از چای کیسه ای

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۵۲:۰۹ ب.ظ

چرا کیسه‌های چایی کیسه‌ای بیماری‌زا هستند؟ محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی، در این باره معتقد است: خطرســـــاز بودن کیسه‌هایی که در تولید چای کیسه‌ای استفاده می‌شود به کیفیت کاغذ به کار رفته در تولید بستگی دارد. اگر کاغذ از نوع نامرغوب باشد، ممکن است به ترکیبات کلره از جمله اپی‌کلروهیدرین آلوده باشد. از آنجا که کاغذ را برای استفاده در چای کیسه‌ای،باکلر بی‌رنگ می‌کنند این قضیه چندان دور از ذهن نیست که به اپی کلروهیدرین آغشته شود. به‌علاوه مسئله دیگری هم مطرح است که گفته می‌شود در محصولاتی که ازپلاستیک درست می‌شوند و بعد از آن هم در کاغذ چای‌های کیسه‌ای، ممکن است ماده شیمیایی فتالات وجود داشته باشد. در کنار روند فرآوری و اضافه کردن برخی مواد به چای‌های کیسه‌ای، احتمالا یکی دیگر از دلایل آلودگی این چای‌ها همان استفاده از کاغذ باشد. در حقیقت استفاده از کاغذ این چای‌ها برای بسته‌بندی به شکل کیسه‌ای شاید بتواند سبب آلودگی آن به فتالات شود. دهقانی&z ...

مشاهده ادامه خبر

میزان و نحوه مصرف چای ارگانیک از دید یک کارشناس تغذیه

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۲۴:۰۰ ب.ظ

میزان مصرف چای روزانه یک کارشناس تغذیه از افراد خواست که برای حفظ سلامت خود مصرف چایی را به حدود دو تا سه فنجان در طول روز محدود نمایند. سهیل عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه چای به دلیل اگزالات می‌تواند مانع جذب آهن بشود، اظهار داشت: البته اگزالات چای تنها بر منابع آهن گیاهی تاثیر گذار است و بر منابع آهن جانوری تاثیری ندارد. وی در ادامه افزود: بنابراین بعد از صرف گوشت که منابع آهن جانوری به شمار می روند مصرف چای بلامانع است و تنها بعد از مصرف حبوبات و اسفناج و یا دیگر منابع  گیاهی است که توصیه می‌شود افراد چای مصرف نکنند. بحث منع مصرف چای عباسی خاطرنشان کرد: بحث منع مصرف چای بلافاصله بعد از منابع آهن و صرف غذا بیشتر در زنان مطرح است، زیرا زنان بیش از مردان آهن از دست می‌دهند و مصرف چای بلافاصله بعد از غذا نیز می‌تواند این روند را تسریع کرده و بدن زنان را با کمبود بیش از پیش آهن مواجه نماید. در مردان بعضا بواسطه غلظت خونی که دارند و آهن انباشته توصیه می‌شود در جهت کاهش آهن، چا ...

مشاهده ادامه خبر

آشتی مردم با مصرف چای مرغوب ایرانی

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱:۱۶ ب.ظ

چای ایرانی جایگاه خود را در میان خانواده ایرانی باز کرد دکتر روزبهان با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری از ۲ میلیارد به ۱۹ میلیارد دلار رسیده است گفت: با حمایت های دولت از خرید تضمینی چای گرفته تا تشکیل صندوق حمایت از صنعت جای و پرداخت وام کنترل موانع تولید تبلیغات نوشیدن چای موجب شد که چای ایرانی جایگاه خود را در میان خانواده ایرانی باز کند. چای ایرانی سالمترین چای دنیا دکتر روزبهان با بیان اینکه مردم با چای ایرانی آشتی کرده اند، یادآور شد: مردم ایران متوجه شدند که سالمترین چای تولیدی برای ایران است زیرا در تمام کشورها غیر از ایران از سموم برای تولید چای به دلیل وجود آفات در باغات چای استفاده می شود. تنها در ایران به دلیل وجود زمستان های سخت و بارش برف باغات چای آفات ندارند. بازگشت روحیه امید و نشاط به چایکاران رئیس سازمان چای کشور گفت: الحمدالله علاوه بر آشتی مردم با صنعت چای روحیه نشاط و امید نیز به چایکاران بازگشته است هرچند مشکلاتی نیز وجود دارد که منکر آن نیستیم. روزبهان با بیان اینکه در سال جاری تاکنون ۱۰۷ میلیارد تومان ...

مشاهده ادامه خبر

ایجاد 10 هزار تن ظرفیت بازار چای با مصرف دستگاه های دولتی از چای ایرانی

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲:۱۲ ق.ظ

بیشتر چای مصرفی در سازمان ها، چای خارجی است! دکتر روزبهان در مورد وضعیت بازار چای داخلی در مقایسه با چای وارداتی توضیح داد که به دلیل مشکل‌پسندی مصرف‌کننده ایرانی چای درجه یک تولید داخل در داخل مصرف می‌شود و بخشی از چای درجه دو را صادر می‌کنیم. خوش بختانه از سال ۸۹ به بعد هیچ چای تولید ایرانی که تا سه سال عمر مصرفی دارد، در انبارها باقی نمانده و همه محصول راهی بازار مصرف شده‌ است.    از آنجایی که هر چقدر محصول کشاورزی زودتر به فروش برسد، کارخانجات چای زودتر می‌تواند قدرالسهم ۴۰ درصدی خود را پرداخت کنند و از طرف دیگر تولید برگ سبز چای در کشور دو برابر شده است، به خاطر همین، وزیر جهاد کشاورزی طی نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور از دستگاه‌های اجرایی درخواست کرد تا برای حمایت از تولید داخل چای ایرانی بخرند.      رئیس سازمان چای اظهار داشت: طی برآوردهایی که انجام داده‌ایم ۱۰ هزار تن چای در دستگاه‌های کشوری و لشکری مصرف می‌شود که تنها ۱۰ درصد آن ایرانی ...

مشاهده ادامه خبر

چای بهاره باکیفیت ترین و پرطرفدارترین چای ایرانی

۲۸ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۱:۳۵ ب.ظ

کیفی ترین برگ سبز چای مربوط به چین بهاره است برداشت برگ سبز چای، به طور معمول در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود و مراحل آن از اردیبهشت ماه آغاز و تا مهرماه ادامه می یابد. کیفی ترین برگ سبز چای مربوط به چین بهاره است و این چای بیشترین طرفدار را در میان مصرف کنندگان دارد. دکتر روزبهان با برشمردن مزیتهای چای ایرانی و به کارگیری سلیقه های مختلف در بسته بندی، از استقبال مدیران کارخانه های چایسازی برای شرکت در نمایشگاه چای تشکر کرد و از اصحاب رسانه خواست به عنوان بازوان پرتوان صنعت چای کشور با معرفی چای ایرانی به عنوان سالم ترین چای جهان، بستر مناسب را برای مصرف این محصول فراهم کنند. استان های گیلان و مازندران بین ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارند که ۹۰ درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است. از سوی شورای عالی اقتصاد، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال زراعی ۹۶ ، مبلغ ۲۶ هزار و ۲۴۲ ریال و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه ۲ ، ۱۴ هزار و ۶۹۵ ریال تعیین شده است. سال گذشته ۱۳۹ هزار و ۲۲۸ تن برگ سبز چای با ۲۹ ...

مشاهده ادامه خبر

آشنایی با یک دمنوش یخی در گرمای طاقت فرسای تابستان

۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵:۲۷ ق.ظ

دم نوش یخی نعناء مناسب فصل تابستان وجود ترکیبی به نام  "منتول" در دمنوش نعناع، آن را به یک نوشیدنی با طراوت تبدیل کرده است. این دم نوش به عنوان درمان خانگی مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه، حالت تهوع و نفخ در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، دم نوش نعناء ویژگی های آرامبخشی هم دارد. این گیاه می تواند از طریق تحریک تعریق بدن، باعث خنک شدن بدن و رفع گرمازدگی شود. مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش نعناء 4 شاخه نعناع تازه (حداکثر 30 برگ) 1 قاشق غذاخوری عسل دو برش لیمو ترش طرز تهیه نیم لیتر آب خنک را در یک ظرف مناسب بجوشانید. سپس برگ های نعناع را با آب جوش ترکیب کنید، روی آن را پوشانده و اجازه دهید 5 دقیقه در همین حال باقی بماند. سپس این ترکیب را از صافی عبور داده و یک قاشق عسل با آن مخلوط کرده و بگذارید خنک شود. حالا نوشیدنی خود را با برگ تازه نعناع و یک برش لیموترش تزئین کرده و نوش جان کنید.   ...

مشاهده ادامه خبر

فرهنگ سازی در مصرف چای ارگانیک ایرانی

۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲:۴۷ ق.ظ

بدلیل مصرف چای خارجی، ذائقه ما از چای ایرانی برگشته چاي اصیل ايراني براي آن‌كه در سبد مصرف خانوار ايراني قرار گيرد، از يك سو نياز به فرهنگ‌سازي دارد؛ زيرا چاي ايراني ديردم است و با چاي خارجي كه در كمتر از چند دقيقه دم كشيده و آماده مصرف مي‌شود، فرق دارد و دم‌کردن آن کمی حوصله می‌خواهد؛ حدود 15 الی 20 دقيقه بايد صبر كرد تا دم بكشد. به علت مصرف چاي خارجي، ذائقه مردم از چاي ايراني برگشته است و بايد قدري كوشش كرد تا تغییر کند. كساني كه مدتي چاي ایرانی را مي‌نوشند، مزه آن را حتي بهتر از چاي خارجي ارزيابي مي‌كنند ولي در ابتدا مزه آن قدري غير متعارف است. بايد تغييراتي در چاي ايراني داد كه به سليقه و ذائقه مصرف‌كننده ايراني نزديك شود؛ در هر حال سرعت دم‌كشيدن مسأله مهمي است. چاي مخلوط يك راه‌حل بود. وظيفه اصلي دولت و توليدكنندگان حل اين مشكلات است، در كنارش هم مي‌توان فرهنگ‌سازي كرد. بويژه اكنون كه مردم در امور بهداشتي و درماني و استفاده از مواد افزودني‌ها حساس شده‌اند. فراموش نكنيم چاي ايرا ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>