اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

ایران رتبه دوازدهم جهان از حیث مصرف کننده چای

۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳:۱۱ ب.ظ

میزان تولید و مصرف چای ایرانی مشاور فنی سازمان چای کشور گفت: در حال حاضر کشورمان از نظر تولید و سطح زیر کشت چای در رتبه پانزدهم ‌و از نظر مصرف، رتبه دوازدهم جهان را دارد. ‌به گزارش ایسنا‌، میرحسینی مقدم، گفت: امروزه چای در بیش از 30 کشور جهان کشت می‌شود. کشورهای چین، هند، سری‌لانکا، کنیا، ژاپن، ترکیه، تایوان، تانزانیا و تعدادی دیگر از جمله ایران بیشترین سطوح چایکاری را دارند. وی افزود: از نظر تولید نیز چین، هند، کنیا و سری لانکا بیشترین تولید و بیشترین میزان صادرات چای را به خود اختصاص داده‌اند. کشورهای چین، هند و اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان چای در جهان هستند. میرحسینی مقدم ادامه داد: در حال حاضر کشورمان از نظر تولید و سطح زیر کشت در رتبه پانزدهم جهان و از نظر مصرف رتبه دوازدهم جهان را با حدود 1.4 کیلوگرم دارا است. مصرف چای ایران حدود 110 هزار تن در سال است. مشاور فنی سازمان چای کشور خاطر نشان کرد: گردش اقتصادی نوشیدنی چای در جهان در سال 2016 بالغ بر 38 میلیارد دلار بوده است ...

مشاهده ادامه خبر

میزان تولید چای در جهان در سال 2016

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۹:۳۲ ق.ظ

آمار تولید چای در سال ۲۰۱۶ میزان تولید چای در سال 2016 حاکی از آن است که کشور چین همچنان در صدر کشورهای تولید کننده چای قرار داد. اندونزی، هند،، سریلانکا و کنیا در کنار چین به عنوان بزرگترین صادرکنندگان چای در جهان رتبه بندی می‌شوند. کشور چین تقریبا ۲٫۳۵۰ میلیون تن چای از چای تولید شده در جهان را تولید کرده است. در همین سال هند با ۱میلیون و ۲۳۹ هزار تن، کنیا با ۴۷۴۷ و ۸۰۰ تن، سریلانکا با ۲۹۲ هزار و ۳۶۲ تن و اندونزی با ۱۲۵ هزار تن و ۵۰۰ تن در رتبه‌های بعدی قرار دارند. اندونزی تنها کشور از این میان ۵ کشور است که نسبت به سال ۲۰۱۵ کاهش تولید داشته است.   ...

مشاهده ادامه خبر

چای سبز و سیاه مورد تایید وزارت بهداشت است

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۰:۴۴ ق.ظ

چای سبز و چای سیاه هر دو مفید هستند رییس سازمان غذا و دارو کشور با بیان اینکه چای سبز و سیاه مورد تایید وزارت بهداشت است، گفت: هر دو چای مفید و قابل استفاده است و هیچکدام بر دیگری برتری ندارد. دکتر اصغری با اشاره به اینکه از نظر سازمان غذا و دارو، موضوع سلامت و امنیت غذا در اولویت قرار دارد و این همانند اولویت بهداشت بر درمان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، گفت: در سال‌های اخیر اقدامات موثری در حوزه‌های کاهش شکر، نمک و چربی‌های با ترانس بالا در کشور صورت گرفته است. وی با بیان این که پروتکل‌های جهانی در راستای تأیید سلامت محصولات تراریخته در سراسر دنیا وجود دارد، گفت: بر اساس این پروتکل‌ها آزمایش‌هایی انجام می‌شود که سالم بودن محصولات تأیید شده و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. ...

مشاهده ادامه خبر

آخرین مهلت زمان برداشت برگ سبز چای وخرید تضمینی چای

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۰:۵۷ ق.ظ

قابل توجه کشاورزان چایکار استانهای گیلان ومازندران هرچند هنوز سازمان چای کشور بصورت رسمی زمان پایان برداشت برگ سبز چای وخرید تضمینی را اعلام‌نکرده است اما طبق شواهد موجود وهمچنین‌سنوات سالهای گذشته ،آخرین مهلت زمان برداشت برگ سبز چای وخرید تضمینی چای درسال زراعی جاری  ۳۰ مهرماه۹۶ خواهدبود.   به گفته منابع مطلع این تاریخ  نیز تمدیدنخواهدشد و از همین رو جا دارد تاکشاورزان چایکار استانهای گیلان ومازندران هرچه سریعتر تا ۳۰ مهرماه نسبت به آخرین برداشت برگ سبز چای اقدام کنند. ...

مشاهده ادامه خبر

پرداخت 70 درصد مطالبات چایکاران

۲۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۵:۴۵ ب.ظ

۷۰ درصد مطالبات چایکاران تاکنون پرداخت شده است رئیس سازمان چای کشور با رد ادعای خلاف واقع یک نماینده مجلس اعلام کرد: 70درصد مطالبات چایکاران تاکنون پرداخت شده است. رئیس سازمان چای کشور در واکنش به انتشار خبری به نقل از نماینده مردم لنگرود در مجلس در خبرگزاری خانه ملت با تیتر «۷۰ درصد مطالبات چایکاران باقی مانده است»: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، در مجموع ۷۰ درصد مطالبات چایکاران استان های گیلان و مازندران پرداخت شده و خبر انتشار یافته به نقل از آقای مهرداد بائوج لاهوتی نماینده محترم مردم شریف شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی صحیح نمی باشد.  میزان پرداختی مطالبات برگ سبز چایکاران در شهرستان لنگرود بیش از ۷۶ درصد بوده است.   برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی های چای ایرانی می توانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

از فواید ضدسرطانی چای ارگانیک بیشتر بدانیم

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲:۳۲ ق.ظ

فواید ضد سرطانی چای طبیعی چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادی که در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند. فلاونیدها گروهی از پلی‌فنل‌ها هستند که به طور طبیعی در چای وجود دارند. به نظر می‌رسد سطوح بالای این پلی‌فنل‌ها در بدن می‌تواند علاوه بر ویروس‌ها با سرطان‌های لوزالمعده، کولون، مثانه، پروستات، و سینه نیز مقابله کند. در ژاپن خوردن حداقل 10 فنجان چای در روز با کاهش خطر سرطان معده همراه بوده است. همچنین مطالعات متعددی در ارتباط با تاثیر مثبت چای در پیشگیری از سرطان ریه و رحم انجام شده است.        محققان ژاپنی معتقدند در میان مواد طبیعی ضد سرطان چای ارگانیک، رتبه اول را دارد. عده ای از دانشمندان درجه اول موسسه ملی ژنتیک ژاپن طی گزارشی اعلام کردند که در چای سبز ژاپن نوعی تانن وجود دارد که خاصیت ضد موتاسیون سل ...

مشاهده ادامه خبر

افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸درصد

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳:۵۲ ق.ظ

تامین کل چای مصرفی کشور با محصول داخلی رئیس سازمان چای کشور دکتر روزبهان گفت:تامین کل چای مصرفی کشور با محصول داخلی از اهداف مهم این سازمان است. دکتر محمدولی روزبهان با اشاره به تداوم حمایت‌های دولت تدبیر و امید از محصول چای، گفت:احیای باغات چای توسط چایکاران واستقبال سرمایه‌گذاران و مدیران کارخانجات در خصوص احداث و تجهیز کارخانجات چایسازی و سرمایه گذاری ۱۹میلیارد تومانی در سال ۹۵ در این بخش نشان از پویایی و رشد نسبی صنعت چای کشور در چند سال اخیر دارد. وی افزود: افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸درصد در سال ۹۵، نباید موجب غرور در زمینه تولید برگ سبز و کم شدن تلاش‌ها برای رسیدن به ضرایب خودکفایی بالاتر در آینده باشد. روزبهان ادامه داد: از همه‌ی دست‌اندرکاران صنعت چای و علی الخصوص چایکاران زحمتکش درخواست می‌شود، همچون گذشته با تلاش و همت بیشتر شرایط برون‌رفت از مشکلات موجود صنعت چای را فراهم آورند. وی ابراز امیدورای کرد،در آینده نزدیک بتوانیم کل چای مصرفی کشور را با محصول داخلی تامین کنیم. ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه نوشیدن چای ارگانیک به بیماران قلبی

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳:۲۹ ق.ظ

تاثیر و فواید چای طبیعی بر قلب نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌نماید. مطالعات نشان می‌دهد که سطح چربی خون و فشار خون بعضی مصرف‌کنندگان چای پایین‌تر از دیگران است. دانشمندان روسی پس از اجرای طرح‌های تحقیقاتی گسترده روی بیماران دریافته‌اند که چای، آثار نیرومندی برای به تاخیر انداختن پیشرفت تصلب شرایین و تقویت عروق مویین و رقیق کردن خون و کاهش فشارخون دارد. تاثیرات چای بر عروق قلبی تحقیقات دیگر نیز آثار مفید چای را در حمایت عروق قلبی تایید می‌کند. در اواخر سال‌های 1960 دانشمندان آزمایشگاه لارونس لیومور در دانشگاه کالیفرنیا میزان تصلب شرایین در شریان‌های قلب حدود 300 نفر از قفقازی‌ها که عادت به خوردن قهوه داشتند و 100 نفر چینی که چای می‌نوشیدند را اندازه گیری کردند. نتایج این مطالعه 14 ساله نشان داد، گروهی که چای طبیعی می‌نوشیدند یک سوم کمتر از گروهی که قهوه مصرف می‌کردند ...

مشاهده ادامه خبر

تولید حدود 30 هزار تن چای در داخل کشور

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۳۳:۴۸ ق.ظ

نیاز ما به چای در کشور حدود 110 هزار تن دکتر روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزار تن آن وارد می‌شود که بخشی از واردات نیز رسمی‌و بخشی غیر رسمی‌است. او با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می‌شود. روزبهان در ادامه اظهار داشت: چای‌هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست. تاکنون هزارتن چای از چایکاران خریداری شده است اما با افزایش تولید بازهم نیاز داخل برطرف نمی شود و در کنار تولید بحث داغ واردات چای از کشورهای مختلف جهان مطرح است. براساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی چهار ماهه نخست سال جاری، در این مدت بیش از 16 هزار و 368 تن چای سیاه از کشورهای مختلف جهان وارد ایران شده است.   ...

مشاهده ادامه خبر

فواید چای ارگانیک بر سلامت دهان و دندان

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰:۰۴ ق.ظ

تاثیر چای طبیعی در سلامتی دندان ها چای ارگانیک برای سلامت دهان و دندان مفید می باشد. بررسی‌های اخیر پژوهشگران دانشگاه شیکاگو نشان داده است پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌کند. البته در این بررسی چای سیاه به صورت یک دهان شویه استفاده شده است اما نوشیدن چای هم به ازبین بردن پلاک‌ها کمک می‌کند.   چای به علت داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن و فلوئوراید، از فساد، پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان‌ها جلوگیری می‌کند. بررسی‌های دانشمندان ژاپنی نشان داده کودکانی که چای می‌نوشند خیلی کم به پوسیدگی و کرم خوردگی دندان دچار می‌شوند. شاید علت این تصور غلط مواد قندی و شیرین کننده‌هایی است که همراه چای مصرف می‌شود و موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. بهتر است چای را بدون قند بنوشید، یا قند یا شکر را به صورت حل شده در چای مصرف کنید و برای ج ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>