اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

انتقادات جدی به عملکرد سازمان چای

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۳:۳۸ ب.ظ

پاسخ دکتر روزبهان به انتقادات چایکاران دفاع دکتر روزبهان از انتقادات چایکاران چند وقتی است که برخی نمایندگان مناطق شمالی کشور از عملکرد سازمان چای انتقاد می‌کنند. برخی از نمایندگان انتقادی جدی به عملکرد سازمان چای در بخش‌های مختلف از جمله بازاریابی سازمان چای دارند. نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس پیش از این با گلایه از اینکه معلوم نیست کشاورز متولی دریافت مطالبات خود‌ از کارخانه‌هاست یا سازمان چای گفته است: سازمان چای چرا قراردادی را تنظیم نمی‌فرماید که امروز بتواند پاسخگوی کشاورز باشد. به گزارش ایرنا دکتر محمدولی روزبهان در پاسخ به انتقادات می‌گوید: صاحبان کارخانه‌های چای ایرانی تاکنون همکاری خوبی داشته‌اند و ۳۲۰ میلیارد ریال سهم‌القدر واحدهای چایسازی را بابت برگ سبز واریز کرده‌اند و ۱۰درصد باقی‌مانده آن هم به تدریج با فروش چای خشک تولیدشده پرداخت خواهد شد. او قدرالسهم دولت بابت بهای برگ سبز را ۶۰ درصد و کارخانه‌های چایسازی را ۴۰ درصد ذکر و اضافه می‌کند: آخرین مبلغ واریزی به حساب کشاورزان چایکار، سه& ...

مشاهده ادامه خبر

درمان گلودرد و تقویت سیستم ایمنی با مصرف چای ارگانیک و دمنوش های تند

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹:۳۰ ق.ظ

دم نوشهای ضدقارچی افرادی که در این روزهای سرد و آلودگی هوا دچار گلودرد و سوزش و التهاب مجاری تنفسی می شوند از دم‌نوش‌های تند که خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچی دارند و ترشحات را رقیق و نرم می‌کنند، استفاده کنند که همه‌ی این‌ها می‌توانند مقداری از التهاب ناشی از گلودرد را کم کنند. ادویه‌هایی چون دارچین، ریشه‌ی زنجبیل، سیر و میخک نمونه‌هایی از این دست هستند. نیم جوش کردن چوب دارچین یا پودر شده‌ی آن، زنجبیل ورقه شده و پوست کنده، و یا پودر میخک و سیر، دمنوش‌هایی خوشبو و تند ایجاد می‌کنند که نه تنها حس خوبی به شما می‌دهند بلکه گلودردتان را هم تسکین می‌دهند. چای‌های سنتی و طبیعی چاییی های طبیعی حاوی کافئین هستند و از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می‌شوند مانند چای سیاه، چای سفید، چای سبز. طبق اعلام مرکز اطلاعات چای، بسیاری از چای‌های سنتی و ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک شایانی می‌کنند. ...

مشاهده ادامه خبر

قدمت یکصدساله صنعت چای ایرانی

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵:۴۱ ق.ظ

چای ارگانیک پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است دکتر ابراهیم آذرپور عضو کارگروه کشاورزی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گیلان در گفت و گو یی اظهار داشت که چای پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است که به علت اثرات دارویی، طراوت و آرام بخشی مورد استفاده بیش از دو سوم جمعیت جهان قرار می گیرد.      نوشیدنی چای، نخستین متاعی است که گرمابخش هر مصاحبت و دیداری در محافل و مجالس ما بوده است و خواهد بود. چای صرفاً محصولی باغی یا خوراکی معمولی نیست، بلکه به مثابه فرهنگی است که ریشه در آئین‌های کهن جهان و آداب و رسوم دیرین ایران دارد. ابراهیم آذرپور با بیان اینکه کشت و صنعت چای ارگانیک کشور تاریخی بالای یکصد سال دارد و در طی این سالها  ۶۵  هزار خانوار چایکار گیلان ومازندران با دست های پینه بسته خود حدوداً  ۳۲  هزار هکتار باغ چای برای تولید و فراوری این محصول احداث کردند و در کنار آن حدود 150 کارخانه چای سازی فعال هستند،خاطر نشان کرد: وسعت باغات چای در فراز و نشیب خود کاهش یافته و امروزه به حدود 25 هزار هکتا ...

مشاهده ادامه خبر

فرصت صادرات چای ایرانی در افغانستان

۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳:۰۸ ق.ظ

تولید نشدن چای در افغانستان فرصت طلایی برای چای ایرانی به گزارش امتداد نیوز از سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا کریم‌زاده مصرف چای در افغانستان را در حدود ۳۰ میلیون کیلوگرم در سال عنوان کرد و گفت: از آنجایی که افغانستان تولیدکننده نوشیدنی چای نیست، بنابراین فعالان اقتصادی ایران درحوزه تجارت می‌توانند از این فرصت به بهترین نحو ممکن بهره مند شوند. رایزن بازرگانی ایران در افغانستان با بیان این که در افغانستان چای تولید نمی‌شود، اظهار کرد: براین اساس، تمام چای مصرفی این کشور از کشورهایی مانند ایران، چین، ویتنام، کنیا و پاکستان وارد می‌شود. وی در ادامه افزود: اگرچه صنعت و تجارت چای در افغانستان از قدمت زیادی برخوردار است اما زیرساخت‌های مناسب جهت تولید داخلی در این کشور وجود ندارد و تأمین این محصول از طریق واردات به این کشور صورت می گیرد. گفتنی است، واردات چای به افغانستان غالبا از ۱۵ کشور و عمدتا از بندرکراچی و بندرعباس صورت می‌پذیرد. ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه هایی جهت خرید چای ارگانیک و مرغوب ایرانی

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴:۰۲ ق.ظ

ارتقای کیفیت چای ایرانی رئیس سازمان چای دکتر روزبهان از خرید تضمینی بیش از ۱۰۷ هزار تن برگ سبز چای خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم چای ایرانی با کیفیت از حدود ۱۵ تا بیش از ۴۰ هزار تومان است و حتی تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم معامله می‌شود. محمد ولی روزبهان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت برگ سبز چای تاکنون بیش از ۱۰۷ هزار تن از این محصول از تولید کنندگان خریداری شده که ارزشی بالغ بر ۲۰۲ میلیارد تومان داشته است. تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران معادل حدود ۶۵ درصد  را پرداخت کرده‌ایم و مابقی آن نیز به زودی تامین و پرداخت می شود. وی با بیان اینکه حدود ۳۸ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، افزود: میزان چای کیفی نسبت به سال گذشته حدود هشت درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده ارتقای کیفیت چای ایرانی است. ...

مشاهده ادامه خبر

تولید چای کیفی در ایران

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵:۵۶ ق.ظ

تولید چای کیفی در مملکت معاون بازار یابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: : با توجه به تولید چای کیفی در مملکت این محصول دیگر روی دست کشاورزان و کارخانه داران نمی ماند تامشمول چای سنواتی شود وی در ادامه افزود: ضریب خود اتکایی چای کشور را در قالب دوبرنامه پنج ساله توسعه با تکیه بر افزایش محصول در واحد سطح، احیای باغات متروکه، بهزراعی، تغذیه و هرس مناسب بوته های چای و تجهیز باغات به آبیاری مدرن می توان تا ۵۰ درصد ارتقا بخشید.    مهندس گودرز خردادپور در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: این ضریب در سال گذشته ۲۷ درصد بوده که امسال به دلیل وقوع خشکسالی به ۲۲ درصد کاهش یافته است. میزان مصرف فعلی چای در ایران را ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: این حجم تا ۱۰ سال آینده با توجه به افزایش جمعیت در مملکت به ۱۲۰ هزار تن در سال خواهد رسید. وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه پنج ساله ششم و هفتم توسعه ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود. خردادپور اظهارداشت: دستیابی به ...

مشاهده ادامه خبر

کشور سالانه به حدود ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۸:۱۹ ب.ظ

بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان نمی‌توان انتظار داشت هر میزان چای که تولید می‌شود، بلافاصله مصرف شود. از سوی دیگر بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان است و در فصل تابستان مردم به دلیل گرمی‌هوا کمتر از چای استفاده می‌کنند. دکتر روزبهان با بیان اینکه مصرف سرانه چای در کشور سالانه ۱.۳ تا ۱.۴ تن است، افزود: کشور سالانه به حدود ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد  و علی‌رغم اینکه در سال‌های اخیر با برنامه‌های حمایتی دولت افزایش تولید چای در کشور صورت گرفته و میزان تولید از ۱۴۶۰۰ تن در سال ۹۳ به ۲۴۰۰۰ تن در سال جاری رسیده است و با وجود خشکی آب و هوا در سال جاری ۳۱۰۰۰ تن چای تولید کردیم با این حال این میزان پاسخگوی نیاز داخل نیست. رئیس سازمان چای کشور ادامه داد: سالانه حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار تن نیاز به واردات چای در کشور وجود دارد که از این میزان حدود ۵۵۰۰۰ تن چای به صورت قانونی و ۳۰ تا ۳۵ هزار تن به صورت غیرقانونی یا قاچاق وارد کشور می‌شود. ...

مشاهده ادامه خبر

کاهش ۷ هزار تنی چای ایرانی به دلیل خشکسالی

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۴:۵۷:۰۰ ب.ظ

کاهش تولید چای به دلیل کاهش بارندگی رییس سازمان چای دکتر روزبهان گفت: پارسال ۳۱ هزار تن چای خشک در کشور تولید شد که امسال به دلیل کاهش بارندگی میزان تولید به ۲۴ هزار تن کاهش یافت. دکتر محمدولی روزبهان از تولید ۱۰۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش حدود ۲۰۳ میلیارد تومان در سال جاری خبر داد. او افزود: تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد تومان معادل ۶۵ درصد ارزش تقریبی چای به چایکاران پرداخت شده است. رییس سازمان چای با اشاره به روند افزایش تولید برگ سبز چای در کشور خاطرنشان کرد: تولید چای کشور با افزایش چشمگیری از ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک در سال ۱۳۹۳ به ۳۱ هزار تن در سال گذشته  رسید و در سال جاری نیز با وجود خشکی شدید توانستیم ۲۴ هزار تن چای خشک در کشور تولید کنیم که این روند همچنان ادامه دارد. روزبهان با اشاره به احیای ۴۰۰۰ باغ غیرفعال چای تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ فعال چای در کشور وجود دارد که حدود ۴۰۰۰ هکتار آن بهسازی شده‌اند. به گفته او، با اصلاح باغات چای کیفیت و کمیت محصول تغییر می‌یابد که باید مورد توجه بیشتر قر ...

مشاهده ادامه خبر

چرا سازمان های دولتی بر مصرف چای ایرانی تاکید ندارند!

۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰:۴۳ ق.ظ

بی توجهی دستگاه های حاکمیتی به مسائل ملی رییس سازمان چای کشور، دکتر روزبهان در خصوص دستور وزارت کشاورزی به دستگاه ها و وزراتخانه برای مصرف چای داخلی تصریح کرد: برخی از دستگاه های حاکمیتی خیلی به مسائل ملی توجه ندارند و مشاهده می‌شود، برخی از مسئولان نیز در حمایت از چای داخلی تاکید ندارند، این درحالی است که چای ایرانی سالم‌ترین چای دنیا است و استفاده از منجر به سلامت افراد می‌شود. روزبهان با بیان اینکه تاکنون ۱۰۷ هزار و ۵۰۰ تن چای از باغات چای استان‌های شمالی برداشت شده و این میزان برداشت مطلوبی است، گفت: با توجه به بارش باران در چند هفته اخیر به‌منظور برداشت برگ‌های کیفی چای برداشت محصول در باغات چای تمدید شده است. رئیس سازمان چای کشور استان‌های گیلان و مازندران را دو استان چایکاری ‌کشور نام برد و خاطرنشان کرد: به‌طور متوسط ۵۵ درصد بهای برگ سبز هر چایکار تاکنون پرداخت شده است. ...

مشاهده ادامه خبر

اولین کارگاه آموزشی بورس چای برگزار شد

۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۳:۱۶:۰۳ ب.ظ

شرایط برگزاری اولین کارگاه آموزشی بورس چای کارگاه آموزشی تحت عنوان «بورس چای:شرایط و الزامات آن» با هماهنگی سازمان چای کشور، صندوق حمایت از توسعه چای کشور و سندیکای کارخانجات چای شمال در محل سندیکای کارخانجات چای شمال  برگزار گردید. در این جلسه دکتر حاجی احمدی مشاور صندوق مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و عضو بورس کالاهای کشاورزی در خصوص مفهوم بورس و نقش آن در توسعه تجارت، سابقه بورس در ایران، شکل گیری بورس کالای کشاورزی و شرایط و الزامات آن با تاکید بر ورود محصول چای به این بورس سخنرانی کردند. ایشان بر لزوم آگاه سازی ذینفعان از مزیت های بورس و ایجاد زیرساخت های ورود چای به بورس تاکید نمودند. لازم به ذکر است که معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای، رئیس پژوهشکده چای کشور، اعضای هئیت مدیره صندوق حمایت از توسعه چای و هئیت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال و مدیران کارخانه های چایسازی در این جلسه حضور داشتند. ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>