اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

صادرات چای اصیل ایرانی به کدام کشورها می باشد؟

۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳:۳۴ ب.ظ

کشورهایی که چای ایرانی می نوشند بخشی از چای صادراتی ایرانی به مقصد جمهوری آذربایجان رفته و مابقی آن به کشورهایی مانند ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکیه صادر می‌شود. براساس آمارهای منتشر شده صادرات چای ایرانی در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ با فراز و نشیب هایی همراه بوده است،در واقع به استناد آمار می‌توان گفت که سال ۱۳۹۳ سالی بود که صادرات چای داخلی و اصیل ایرانی در اوج قرار داشته و در نهایت به ۳۶.۷ میلیون دلار رسید. از کشورهایی مانند ترکیه، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان و آذربایجان به عنوان بازارهای هدف سال گذشته یاد شده است که در سال‌های قبل نیز ترکیب کشورهای هدف این بخش تقریبا مشابه بوده است. طبق آمارهای گزارش شده در برخی سال‌ها کشورهایی مانند روسیه، آلمان، اندونزی، افغانستان، عراق، امارات متحده عربی و حتی هند نیز جزو بازارهای صادراتی ایران بوده‌اند. با توجه به گزارشات مستند در سال گذشته ۵۶ درصد از چای ارگانیک ایرانی به جمهوری آذربایجان، ۱۵ درصد به کشور تاجیکستان، ۱۴ درصد به کشور ازبکستان، ۱۱درصد ترکمنستان و چهار درصد به کشور ترکیه ...

مشاهده ادامه خبر

ارگان ها و سازمان های دولتی کشور که چای اصیل ایرانی می نوشند کدامند؟

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲:۳۱ ق.ظ

حمایت از چای ایرانی با مصرف آن در سازمان ها و نهادهای دولتی محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی کشور در مرداد سال جاری خواهان مصرف چای ارگانیک و اصیل ایرانی توسط دستگاه‌ها و ارگان های دولتی و حاکمیتی به منظور حمایت از تولیدات ایرانی و همچنین سلامت چای داخلی شده بود. محمد علی روزبهان رئیس سازمان چای کشور  در نشست خبری روز گذشته خود در پاسخ به این سوال که کدام دستگاه‌ها و نهادها مصرف چای ایرانی را در داخل محل کار خود شروع کرده اند بیان داشت: دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی باید از چای داخلی استفاده کنند، در شرایط فعلی برخی از این دستگاه‌ها نیز مانند وزارت جهاد کشاورزی ، سازمان برنامه و بودجه کشور ، سپاه و بخشی از ارتش از چای اصیل و ارگانیک ایرانی استفاده می‌کنند اما هستند هنوز دستگاه‌هایی که چای داخلی را مصرف نمی‌کنند. چای ایرانی سالم ترین چای دنیا چای طبیعی ایرانی بدلیل عدم استفاده از سموم شیمیایی، چای ایرانی را سالم ترین چای دنیا به حساب آورده است. به منظور رونق و ترویج بیشتر صنعت چای کشور و ...

مشاهده ادامه خبر

با افزایش فروش چای ایرانی بسیاری از باغ های متروکه چای احیا شدند

۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۲۹:۰۷ ب.ظ

مصرف سالانه چای در کشور بالغ بر ۱۲۰ هزار تن درگذشته حدود ۷۰ هزار تن چای تولید می‌شد که الآن ۲۰ هزار تن چای تولید می‌شود، واقعیت تلخ کاهش میزان تولیدات چای طبیعی و ارگانیک ایرانی واردات بیش ازحد و قاچاق چای در این حوزه می باشد و اگر تنها به میزان نیاز کشور چای وارداتی صورت گیرد مشکلات کاهش تولیدات چای ایرانی در جهت اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و کالای ایرانی حل خواهد شد. دکتر روزبهان اظهار داشت که سالانه ۲۴ هزار تن چای خشک در استان‌های گیلان و مازندران تولید  می شود و علاوه بر این ۸۰ هزار تن چای خشک نیز از کشور‌های دیگر خریداری می شود تا کمبودی در کشوربوجود نیاید.   افزایش قدرت تجارت چایی مرغوب ایرانی در صورت کنترل قاچاق چای و تعرفه‌گذاری منطقی برای چای خارجی، قدرت بازرگانی چای داخلی کشور بیشتر می‌شود. وی با بیان اهمیت اقتصادی چای در کشور از همه دست اندرکاران و تولیدکنندگان چای درخواست کرد، در راستای بازرگانی چای از برنامه‌های دوطرفه (تولید - بازار و بازار-تولید) استفاده کنند.   ...

مشاهده ادامه خبر

عملکرد چای ارگانیک و طبیعی به عنوان یک آسپرین

۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲:۱۱ ق.ظ

فواید منحصر به فرد چای اصیل ایرانی چای خوش طعم و ارگانیک شمال کشور چایی کاملا طبیعی، بدون مواد سمی و رنگ‌‌های مصنوعی می باشد و اگر به صورت کم رنگ مصرف شود، خاصیت دارویی فراوانی داشته و برای بدن بسیار مفید است. چای سیاه طبیعی حاوی رنگدانه‌‌هایی‌‌ به نام آنتی‌اکسیدان می باشد که ابتلا به سرطان و بیماری‌های مزمنی چون بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان و مشکلات دهانی دندانی را در بدن کاهش می‌دهد. از فواید چای ارگانیک می توان برای بهبود بیماری نقرس و تصفیه خون از طریق افزایش ترشحات کلیوی اشاره کرد و همچنین این محصول به هضم غذا کمک کرده، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب‌آلودگی می‌شود.   چای کم رنگ یک آسپرین طبیعی چای کمرنگ به عنوان یک آسپرین عمل کرده و با رقیق کردن از لخته شدن خون در رگ‌‌ها به خصوص رگ‌‌های مغز جلوگیری می‌کند. چای ارگانیک شمال بدلیل خاصیت طبیعی و خالص بودن می تواند فعالیت سلول‌‌های مغز به ویژه بخش‌‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک ...

مشاهده ادامه خبر

نگاهی نو به صنعت گردشگری تجارت چای ایرانی و اصیل شمال کشور

۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹:۵۵ ق.ظ

سرمایه گذاری در گردشگری و توریسم شمال کشور نجات بخش صنعت چای ایرانی در بسیاری از کشورهای جهان از مسیر گردشگری و توریسم در صنعت چای کشور خود به رونق اقتصادی و درآمدهای بسیار بالایی رسیده اند. این موضوعی است که در کشور ما نادیده گرفته شده است و باید برای آن برنامه ریزی های ویژه ریخته شود. چای یک محصول استراتژیک جهت رشد گردشگری و تجارت چای ارگانیک چایی خوش طعم و اصیل ایرانی به‌عنوان یک محصول استراتژیک می‌تواند محرک موضوعی برای توسعه‌ گردشگری کشاورزی شود. شایان ذکر است که صنعت چای کشور در استان گیلان شکل گرفته است و تولید چای در استان شمالی کشور سابقه‌ای دیرینه دارد، پیگیری این موضوع به توسعه گردشگری کمک شایانی خواهد کرد. وظایف بخش خصوصی در حوزه گردشگری چای ایرانی یکی از کارهای ارزشمند و بااهمیتی که بخش خصوصی باید در استان پیگیری نماید تا به توسعه‌ تجارت چایی ارگانیک و اصل داخلی منجر شود، سیستم توسعه گردشگری کشاورزی با محوریت گردشگری چای ایرانی است که باید برای این موضوع مهم برنامه‌ریزی به ...

مشاهده ادامه خبر

با ترکیب چای سبز ارگانیک با گیاه دارویی برگ استویا، طعم چایی را دلچسب تر کنید.

۳۰ دی ۱۳۹۶ ۰۷:۲۰:۴۵ ب.ظ

چای سبز ارگانیک را با اسانس طبیعی ای به نام گیاه دارویی برگ استویا ترکیب کنید تا طعم چایی سبز تهیه شده را دلچسب تر کنید. آیا می دانستید که برای تهیه چای سبز خوش طعم تر با تلخی کمتر می توانید گیاه دارویی و نسبتا شیرین برگ استویا را با آن ترکیب کنید و یک نوشیدنی کاملا ارگانیک و چربی سوز و مناسب لاغری و کاهش وزن را نوش جان کنید. شاید خیلی ها با مزایای گیاه دارویی برگ استویا در کاهش وزن و چربی سوزی آشنا نباشند ولی با ترکیب آن با چای سبز طبیعی ایرانی یک معجون لاغری کاملا ارگانیک را می توانید فراهم سازید. فایده استفاده از برگ استویا به عنوان اسانس طبیعی چای سبز بسیاری از افراد چای سبز ارگانیک ایرانی را با گیاه دارویی برگ استویا ترکیب می کنند تا بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم گردد و شیرینی اش، طعم تلخ چای سبز را کاهش می دهد. طول برگ یا گل برگ های استویا بیشتر از سه سانت نیست .مقدار کمی از این گیاه باعث می شود چای سبز، طعم تلخ کمتری بدهد. نسبت طلایی که ترکیب ایده آل را ایجاد می کند بستگی به طبع شما دارد. ما بهترین اسانس افزودنی سالم و طبیعی برای ترکیب با چای سبز را، ...

مشاهده ادامه خبر

برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران

۳۰ دی ۱۳۹۶ ۰۶:۴۰:۳۴ ب.ظ

برگزاری جلسه جهت برنامه ریزی طرح تجمیع کارخانجات چای سازی جلسه ریاست سازمان چای کشوربا رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال به همراه مدیراجرایی به اتفاق اعضای کمیته بازرگانی برای برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران با توجه به دستور وزیر محترم جهادکشاورزی و پیشنهاد ایشان به معاون اول محترم رئیس جمهور در خصوص استفاده از چای داخلی توسط دستگاههای دولتی مبنی بر حمایتهای انجام گرفته دولت در راستای رونق صنعت چای کشور، جلسه ای با حضور ریاست سازمان چای و معاون بازرگانی سازمان چای کشور با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال به همراه مدیراجرایی به اتفاق اعضای کمیته بازرگانی برای برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات گیلان و مازندران در محل سازمان چای کشور برگزار گردید.   رئیس سازمان چای دکتر روزبهان با بیان اهمیت اقتصادی چای در کشور، از همه دست اندرکاران و تولیدکنندگان چای درخواست نمودند در راستای بازرگانی چای از برنامه های دوطرفه استفاده نمایند. ایشان افزودند در صورت کنترل قاچاق چای و تعرف ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش هایی که بدن را در مقابل آلودگی هوا ایمن می کند

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶:۴۸ ب.ظ

چای زنجبیل و لیمو وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در آب لیمو ترش اثرات زنجبیل را برای پاکسازی کبد و افزایش متابولیسم چربی ها تقویت می کند. بنابراین با استفاده از این دمنوش طبیعی می توانید بدن را سم‌زدایی کنید. چای سبز با زنجبیل چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان های بسیار در آن برای کاهش وزن فوق العاده است. با نوشیدن چای سبز مانع از ذخیره سازی چربی ها در بدن شده، سطح کلسترول خود را کنترل کرده و به بهبود هضم غذا کمک می کنید.   ...

مشاهده ادامه خبر

بهترین چای ارگانیک از دیدگاه طب سنتی

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳:۵۵ ب.ظ

چای طبیعی موجب تقویت اندام های بدن می شود چای ارگانیک نشاط آور، از بین برنده هم و غم و در بعضی بیماران کاهش دهنده تپش قلب است . چای برطرف کننده حس خستگی و کلافگی روزمره می باشد. وقتی مهمان وارد خانه ما می‌شود یا ما به مهمانی می‌رویم، اولین ماده غذایی پذیرایی از ما و مهمانان، چای است، راستی اگر چای نبود در مجالس روضه خوانی با چی از ما پذیرایی می‌کردند؟. اما اینکه چه نوع چای را بخوریم و چگونه و چقدر بخوریم بحثی است که باید متخصصان نظر بدهند.   ی ک متخصص طب ایرانی در این زمینه می گوید: بهترین چای از دیدگاه طب ایرانی، چای سفید است که درحقیقت خواص آن بیشتر از انواع دیگر چای نظیر چای سبز و سیاهست و در منابع به آن چای ختایی می‌گویند. دکتر محمد عسکر فراشاه گفت: چای طبیعی، موجب تقویت اندام‌های بدن می‌شود، حرارت غریزی را تقویت کرده و به خاطر قبض و عطری که دارد، موجب تقویت معده می‌شود. وی اظهار داشت: اگر به چای‌ها مواد شیمیایی و معطر اضافه نشده باشد و دیردم و قدری تلخ باشد می‌تواند با تق ...

مشاهده ادامه خبر

چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۹:۴۶ ب.ظ

ارتباط چایی داغ و رفع بیماری چشمی به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این بررسی آمده است افرادی که به طور روزانه چای داغ می‌نوشند ۷۴ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری آب سیاه (گلوکوم) شوند. با این حال کارشناسان بلافاصله تاکید کرده‌اند که چای ارگانیک به خودی خود بیماری چشم را رفع نمی‌کند بلکه مطلب دیگری است که موجب می‌شود چای این خطر را در مصرف کنندگان آن کاهش دهد. به گفته متخصص ارشد این مطالعه تنها چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی مرتبط است و آیس تی و چای بدون کافئین هیچ رابطه‌ای با این بیماری ندارد. معجزه چای داغ متخصصان با بیان اینکه آب سیاه به گروهی از بیماری‌ها اشاره دارد که موجب تولید مایع در چشم شده و فشاری را بوجود می‌آورد که به عصب چشمی آسیب می‌زند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، اظهار داشتند: در حال حاضر به طور قطع نمی‌توان در مورد ارتباط مصرف چای و بیماری آب سیاه صحبت کرد. آکادمی چشم پزشکی آمریکا اعلام کرد: برخی افراد همچون سی ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>