<< قبلی
24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
35 36 37 38 39 40 41 42 43 بعدی >>
۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷:۴۱ ب.ظ
کدام یک از انواع چایی ها مناسب ترند؟
چای سیاه چایی سبز چای سفید؟
سوالاتی از جنس زیر همیشه در ذهن بسیاری از ما ممکن است خطور کند:
کدام چای ما را زودتر خوش اندام می کند؟
روزی چند لیوان چای بنوشیم تا استرس نگیریم؟
برای درمان هر دردی چه چایی بنوشیم؟
چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟
آیا چای سبز همیشه لاغر میکند؟
چای سبز را چه زمان بنوشیم تا لاغر شویم؟
در پاسخ ضمن خواص هریک از انواع چای سیاه و چای سبز و چای سفید به این نکته اشاره می کنیم که شیوه صحیح لاغری و چزبی سوزی، ورزش و تحرک و پیاده روی است و انواع چای فقط می تواند مکمل خوبی باشند.
درباره چای سیاه
چای سیاه آرامشبخش است و دارای آنتی اکسیدان می باشد
درباره چایی سبز
چای سبز با افزایش سوخت و ساز بدن می تواند مکمل لاغری باشد
درباره چایی سفید
چای سفید برای حفاظت از بدن در برابر بيماري ها بسیار موثر است
...
مشاهده ادامه خبر
۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳:۳۰ ق.ظ
شروع چین دوم چای چینی در مزارع چایی گیلان و مازندران
فصل دوم برداشت چایی که به چین دوم یا مرحله دوم مشهور است در باغات چایی استان های گیلان و مازندران در شمال ایران شروع شده است. فصل اول در فصل بهار و از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می شود و مرحله دوم برداشت چای نیز از نیمه دوم خرداد ماه شروع می شود. با روی آوردن مردم ایران به سمت مصرف چای خالص و طبیعی، امسال حدود 5 هزارتن به تولید چای خشک کارخانجات چایی شمال کشور اضافه شده است و اگر اینچنین پیش برود در آینده شاهد رونق بیشتر صنعت چای و اشتغال بیشتر جوانان بیکار در منطقه گیلان خواهیم بود.
...
مشاهده ادامه خبر
۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸:۰۶ ب.ظ
چایی سفید اصیل و طبیعی و متفاوت
چایی سفید یا White Tea نوعی چای با طعم دلنشین میوه ای است و سرشار از آنتی اکسیدان است. وایت تی یا چای سفید را از غنچه های بوته چایی ( برگ های نرسیده و نشکفته ) تهیه می کنند. غنچه های چای ظاهری سفید و کرکدار دارند. این ظاهر کرکین غنچه چای به خاطر موهای ظریف و سفید رنگ آن است. برخی انواع چای سفید، رایحه گل های معطر را دارند و طعم برخی دیگر شما را به یاد شکلات شیری یا علف خشک خواهد انداخت. البته چایی های سفید معطر شده نیز وجود دارند که آن ها را با مخلوط کردن چای با گل ها، گیاهان دیگر مثل نعناع و هل یا میوه ها درست می کنند.
برای دم کردن چای سفید باید از آبی استفاده کنید که دمای آن کمتر 90 درجه سانتیگراد باشد. زمان دم کردن آن نیز ۳ تا ۴ دقیقه است. حتما موقعی که چای سفید خریده اید متوجه قیمت بالای آن نسبت به چای سیاه و سبز شده اید. دلیل اش این است که چای سفید را کاملا به صورت دستی درست می کنند. به همین دلیل فراوری آن زمان بر و پر هزینه است.
...
مشاهده ادامه خبر
۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶:۰۶ ب.ظ
توزیع چای در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی اشتباه است.
نوشیدن چایی در ظروف لیوانی پلاستیکی یکبار مصرف خطرناک است.
اين ظروف در مجاورت با نوشيدنيهاي داغ به سرعت مواد سمي و خطرناك نفتي آزاد ميكنند تا جایی که، به ادعای برخی از متخصصان تغذیه، باعث بروز سرطان می شوند.
چای را در استکان شیشه ای شفاف بنوشیم...
...
مشاهده ادامه خبر
۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱:۴۱ ب.ظ
قاتلان طبیعت و وجدان و اخلاق و حیات وحش
این بار نیز دو تن از کارمندان محیط زیست جنوب کشور را در منطقه حفاظت شده گنو با تفنگ هدف قرار دادند!
روان شاد محمد دهقانی و روان شاد پرویز هرمزی دو عزیز گمنامی! هستند که به گفته مسئولان محلی تا امروز غروب (چنج شنبه 3 تیر ماه 95) نیز هنوز جسد پاک غریب شان، به جهت سخت بودن مسیر هنوز به آبادی انتقال پیدا نکرده است!
این درد دوم هم کم از آن درد اول ندارد!
یک ایران باید بنالد!
یک کشور باید غمین باشد!
چه شده است ما را؟!
یعنی این دو عزیزی که جان شان را دادند بی منت و در اوج گمنامی، برای طبیعت و محیط زیستی که من و شما از زیبایی هایش بهره ببریم، ارزش ارسال یک بالگرد برای پیدا کردن و انتقال جسدشان را نیز ندارند؟ که در خبر 20:30 امشب اعلان شود به جهت سخت مسیر بودن! هنوز جسدشان در دل طبیعت رها شده است!!
چقدر ما بی وجدان شده ایم!
چقدر ما بی اخلاق شده ایم!
چقدر ما بی احساس شده ایم!!
سرکار خانم ابتکار عزیز،
عقل حکم می کند و اخلاق و وجدان ایجاب می کند، که امروز شما بر سر جسد این عزیزان در شگارگاه تنگ ...
مشاهده ادامه خبر
۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷:۳۸ ب.ظ
رابطه نوشیدن چایی با ترش کردن معده چیست؟
افرادی هستند که بعد از نوشیدن چایی می گویند معده شان ترش کرده و تنها راه حل رفع این مشکل را هم قطع نوشیدن چایی قرار داده اند. این افراد با وجود میل و رغبت به نوشیدن چای، به ندرت و با احتیاط به مصرف چای روی می آورند.
دلیل این ترش کردن معده پس از نوشیدن چایی کاملا روشن است. چای ناخالص و غیر طبیعی به جهت افزودنی های شیمیایی که دارد باعث این ترش کردن می شود. راه حل این است که این عزیزان چای خالص و طبیعی نوش جان نمایند و به راحتی می توانند یک بار این کار را تست کنند تا ناباورانه باور کنند که هیچ خلل و اتفاق ناخوشایندی پس از نوشیدن چای طبیعی پیش نخواهد آمد و اتفاقا به هضم و سیستم دستگاه گوارش نیز کمک خواهد کرد. روزانه چندین نفر به مجموعه چای سنتی درویش تماس می گیرند و بابت همین موضوع سوال می فرمایند و صد درصد این افراد پس از نوشیدن چای خالص فروشگاه اینترنتی چای شمال، نظراتی کاملا شبیه هم داشتند و می گویند: راحت شدیم...
...
مشاهده ادامه خبر
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳:۳۷ ب.ظ
آیا تشخیص چای طبیعی از چایی دارای افزودنی و رنگ شیمیایی با ریختن مقداری چای خشک در آب سرد برای تست شیوه درستی است؟
گاها با جملاتی روبرو می شویم که توضیحاتی در رابطه اش در ادامه بیان می شود.
اگر چای در آبسرد رنگ داد تقلبی است!
ترفندی برای تشخیص چای های تقلبی در بازار با آب سرد!
یا چای طبیعی نباید در آب سرد رنگ پس بدهد!
همه می دانیم که تشخیص سالم بودن و خالص بودن چای طبیعی به راحتی از ظاهرش پیداست. انواع چای طبیعی مانند سرگل، ممتاز، قلم و شکسته دارای ظاهرهای متفاوتی هستند، درحالی که انواع چای ناخالص دارای افزودنی و اسانس، همگی شبیه همند، چه ایرانی و چا خارجی اش!
ساده ترین شیوه تست چای خالص از غیر طبیعی همین طبخ چایی است. چای دارای اسانس پس از حدود ده دقیقه دم کشیدن در قوری، کاملا سیاه می شود و قابل تشخیص است. چای اصیل و خالص را، هم از عطرش می توان تشخیص داد، هم از روی رنگ و ظاهرش که پس از دم کشیدن، شرابی رنگ می شود. پس از مصرف چای نیز اگر چایی خالص نباشد و دارای افزودنی رنگ شیمیایی باشد از اثراتی که از خود بر روی ته استکان و یا ته قوری و یا ...
مشاهده ادامه خبر
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷:۰۵ ب.ظ
کدام چای را برای خوردن انتخاب کنیم؟
با توجه به مضرات فراوانی که چایی های ناخالص و ترکیب شده با رنگ و مواد شیمیایی دارند بهتر است چایی را برای نوشیدن در طول روز و در محل کار خود انتخاب کنیم مه طبیعی باشد و فاقد هرگونه رنگ و اسانس و طعم مصنوعی. خاصیت آرامش بخشی چای زمانی خود نمایی می کند که چای دم کشیده شده و ریخته شده در استکان خالص و طبیعی باشد نه چای غیر طبیعی و دارای افزودنی.
]hd ohgw | ]hd xfdud | ]hd nv,da |]hd alhg | ]hdd ghid[hk | ]hd 'dghk | tv,a'hi hdkjvkjd | tv,a Hkghdk | ovdn hdkjvkjd | ]hd tgi ]hdd fn,k vk' , hshks , xul lwk,ud
...
مشاهده ادامه خبر
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰:۳۹ ب.ظ
در جشن ها و مراسم خود می توانید با چایی اصیل ایرانی از میهمانان خود پذیرایی کنید
در میهمانی ها و دور هم جمع شدن ها و در پذیرایی های اصیل ایرانی " چای " جایگاه بی بدیل، ممتاز و درجه یک خود را دارد. چای امروزه در فرهنگ ما ایرانیان چنان جایگاه ویژه ای یافته است که نخستین نوشیدنی که در دید و بازدیدها و در پذیرایی از میهمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، بیشتر چایی است.
چای علاوه بر اینکه محصولی کشاورزی به حساب می آید، مصرف آن در نوع خود تبدیل به فرهنگی خاص هم شده است و این فرهنگ متناسب با شرایط جغرافیایی و آداب و رسوم محلی در نقاط کشورمان جاری و ساری است. با توجه به این اهمیت و جایگاه، بهتر است چایی که کدبانوی خانه برای دم کردن و طبخ مورد استفاده قرار می دهد، خالص و طبیعی و اصیل بدون رنگ مصنوعی و شیمیایی باشد تا وقتی عطر چای دمی در فضا میپیچد همگان را متوجه این تفاوت چای در رنگ و عطر و طعم بنماید.
]hd ldilhkd ]hd svo ]hd jva ]hd sfc ]hd stdn ]hd ohv[d ]hd hdvhkd ]hdd nhogi ]hd nhogd ]hd fihvi ]hd ghid[hk
...
مشاهده ادامه خبر
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸:۴۰ ب.ظ
بهترین چای سبز ایرانی
چای سبز این روزها به عنوان مکمل های رژیم های لاغری نیز به کار برده می شود. انواع مختلف چایی ها منبع بزرگی از آنتی اکسیدان ها هستند. آنتی اکسیدان ها منابع مفیدی برای خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد که به سلول های بدن ما آسیب می رسانند، کمک می کند. چای سبز طبیعی سوخت ساز بدن را نیز بیشتر می کند و باعث می شود که در نهایت اگر با تحرک و ورزش نیز همراه گردد باعث چربی سوزی می گردد.
چای سبز ایرانی که فروشگاه اینترنتی چایی شمال ایران عرضه می کند از عطر و طعمی بسیار دلچسب برخوردار می باشد که البته چای سبز طبیعی کمی تلخ است و باید با دارچین یا عسل سرو گردد.
]hd sfc ]hdd sfc hdvhkd ]hd sfc ghyvd ]hd sfc vCdld ]hd sfc ]vfd s,c
...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
35 36 37 38 39 40 41 42 43 بعدی >>