اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

چای دستچین و بهاره 97 لاهیجان و رودسر و املش

۴ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸:۱۷ ب.ظ

بهترین چای دستچین اصل و تولید شده در فصل بهار 97 (چین اول) لاهیجان و شهرهای چایخیز دیگر گیلان، رودسر و املش و لنگرود و چابکسر با درجه بالایی از کیفیت و کاملا خالص و ارگانیک و طبیعی با عطر و طعمی تلخ و گس میزان تولید انواع چای در شمال ایران حدود هفتاد درصد چای تولیدی کارخانجات شمال کشور چای سیاه ایرانی می باشد و بقیه از نوع چای سبز و سفید است. چای سنتی ایرانی بر اساس ظاهر و شکل به چند نام مختلف شناخته می شود که مهم ترین آن ها چای سرگل و چای ممتاز و چای قلم و چای شکسته می باشند. به لحاظ کیفیت طعم و رنگ تا 70 درصد شبیه هم هستند و نامگذاری ها نیز از روی شکل ظاهری چای صورت می گیرد. چرا چای ایرانی ارگانیک ترین و سالم ترین چای جهان است؟ به جهت عدم استفاده از کودهای شیمیایی در مراحل داشت و نگهداری بوته سبز چای و شیوه های سنتی فرآوری و تولید محصولات داخلی، به جرات می توان گفت چایی های تولید شده در شمال کشور، تنها چایی های ارگانیک و طبیعی در دنیاست و رواج مصرف چای ایرانی در بین اروپاییان در سال های اخیر گویای این واقعیت است. خالص بودن و آرامش بخشی و ک ...

مشاهده ادامه خبر

از فواید معجزه آسای چای سبز ایرانی بیشتر بدانیم

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱:۲۲ ق.ظ

چای سبز ارگانیک و طبیعی ایرانی نوعی چایی است که از جوانه ها و گلبرگهای سبز تازه گیاه چای به دست می آید. در فرآیند تولید این چای اکسایش بسیار کم صورت می پذیرد به همین دلیل رنگ سبز برگ چای حفظ خواهد شد. فواید چای سبز ایرانی چای سبز ارگانیک عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین سی و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین ای است.  چای سبز طبیعی ضد پیری است زیرا میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی در چای سبز ایرانی وجود دارد. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند. درصد بالای فلوراید چای سبز طبیعی، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در دمنوش چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند. متخصصان چای سبز را برای کاهش خطر ابتلا به ...

مشاهده ادامه خبر

فعالیت 180 کارخانه تولید چای باکیفیت در استان گیلان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲:۵۳ ق.ظ

چای باکیفیت و اصیل ایرانی مهمترین محصول کشاورزی چای مرغوب ایرانی را می توان به عنوان یکی از مهمترین محصولات کشاورزی معرفی کرد چراکه تولید برگ سبز چای تنها منبع درآمد حدود 60 هزار خانوار چای کار شمال کشور است.در استان گیلان 180 کارخانه فعال چایسازی وجود دارد که رکن مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و نمونه ای مشخص از یک زنجیره ارزش میان بخش صنعت و کشاورزی است. اعلام قیمت تضمینی خرید برگ سبز چای در سال جاری به دلیل افزایش قیمت سایر نهاده ها موجب نگرانی فعالان صنعت چای در استان گیلان شده است. نماینده عالی دولت در استان گیلان با اعلام این مطلب که سیاست های حمایتی دولت از باغ های تخریب شده در سالهای گذشته به چرخه تولید بازگردانده شده است، بیان کرد: عدم توجیه اقتصادی تولید چای علاوه بر رکود در کشت این محصول، تغییر کاربری در این اراضی با ارزش را به دنبال دارد.   ...

مشاهده ادامه خبر

چگونگی مصرف چای ایرانی در ماه مبارک رمضان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۴:۱۱ ب.ظ

رعایت نکات مهم برای روزه داران عزیز ضمن قبولی طاعات و عبادات عزیزان در این ماه مبارک در اینجا به چند نکات مهم جهت سلامتی روزه داران محترم اشاره می شود که رعایت این نکات در حفظ و بهبود سلامتی افراد لازم و ضروری است. متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که مصرف کربوهیدرات‌هایی همچون نان، غلات، ماکارونی سبوس‌دار در وعده افطار و سحر سبب می‌شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود. برخی به اشتباه فکر می‌کنند که در وعده سحری باید مقدارزیادی آب نوشید، درحالی که توصیه می‌شود به جای مصرف مقدار زیاد آب، از مواد غذایی‌ استفاده شود که سبب دفع آب از بدن نشود. بهترین مواد غذایی که سبب نگهداری آب در بدن و جلوگیری از تشنگی در ساعات روز‌ ماه مبارک رمضان می‌شود، سبزی‌ها، میوه‌های آبدار نظیر زردآلو، آناناس، انگور، هندوانه و هلو است. چنانچه روزه‌داران عزیز علاقه‌مند به مصرف چای طبیعی و ارگانیک در وعده سحری هستند، باید چای را کمرنگ بنوشند و یا میتوانند چای را با چند قطره آبلیموی تازه میل نما ...

مشاهده ادامه خبر

حدود 7327تن چای بهاره کیفی در کارخانجات شمال کشور تولید شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۱۰:۱۶ ق.ظ

کیفیت مناسب چای بهاره دکتر روزبهان رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: حدود 7327تن چای خشک بهاره کیفی در کارخانجات تولید شده است. وی با اشاره به کیفیت مناسب چای بهاره استحصالی کارخانجات از چایکاران زحمتکش کشور تشکر و سپاسگزاری کرد و خواستار تداوم برداشت بهینه و کیفی‌سازی چای در کارخانجات چایسازی شد. آقای دکتر روزبهان تصریح کرد: با توجه به استقبال چشم‌گیر مردمی، تداوم چنین جشنواره‌های چای ایرانی با گستردگی بیشتر در سال‌های آتی، می‌تواند ضمن معرفی بهتر چای ارگانیک ایرانی و فرهنگسازی، زمینه افزایش مصرف این محصول سالم را فراهم کند. هم‌اکنون 149 کارخانه چایسازی فعال در کشور هستند،که امسال چون تراکم نداشتیم شاهد تولید چای بسیار کیفی هستیم.  ...

مشاهده ادامه خبر

از فواید چای ارگانیک در طب سنتی ایرانی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۶:۲۸ ق.ظ

طبیعت چای سیاه گرم و خشک چای طبیعی نیز مانند هر خوراکی دیگری فواید و خواص خود را دارد. اما از آنجا که طبیعت آن، در درجه دوم گرم و خشک است، مدام‌نوشیدن آن زیان‌آور نیست؛ پس افرادی که از نوشیدن چای ارگانیک، دچار مشکل می‌شوند، دارای سوء مزاج، ضعف مزاج و یا غیره هستند. چای ارگانیک موجب تعدیل مزاج و تقویت اندام‌های بدن می‌شود،  حرارت غریزی و به‌تبع آن، ارواح و قوای بدن را تقویت می‌کند؛ و موجب تقویت معده می‌شود، همچنین چای سیاه به‌علت حرارتی که دارد می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افراد با مزاج سرد و تَر شود. چای ارگانیک کمک به هضم و دفع سموم بدن برخلاف عملکرد آب، نوشیدن یک فنجان چای طبیعی پس از غذاهای سنگین، به برطرف‌کردن آثار زیان‌بار غذاهای چرب کمک می‌کند و موجب احساس راحتی در معده می‌شود. همچنین چای به‌خاطر حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند، پاک می‌کند و انسدادهای مجاری بدن را باز می‌نماید و همچنین تشنگی ...

مشاهده ادامه خبر

بهبود درآمد چایکاران نشانه استقبال مردم از خرید چای داخلی و ایرانی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰:۰۱ ق.ظ

حمایت مردم از خرید چای ارگانیک و طبیعی ایرانی دکتر روزبهان رییس سازمان چای کشور گفت: اگر درآمد چای کاران ما بهتر شده، این نشانه اقبال مردم است و روند استفاده از چای داخلی هرچه بالاتر برود رونق بیشتری در آینده خواهیم داشت. وی در خصوص برئاشت محصول چای در سال جاری اظهار کرد: با گرم تر شدن هوا برداشت برگ سبز چای در مناطق چای کاری در حال آغاز است اما هنوز به مرحله برداشت کامل نرسیده است ولی در برخی مناطق استان گیلان شاهد برداشت آن بوده ایم. اگر شرایط آب و هوا با ما یاری کند می توانیم تا یک هفته آینده این محصول را به صورت عمومی داشته باشیم و تولید را آغاز کنیم. ما سال خوبی را پشت سر گذاشتیم و فروش بسیار خوبی داشتیم. در سال ۹۶ محصول چای ایرانی به صورت کامل به فروش رسید و کارخانجات چایی برای عرضه نداشتند. دکترروزبهان با اشاره به فروش خوب چای مرغوب ایرانی در سال زراعی ۹۶ تصریح کرد: اگر درآمد چای کاران ما بهتر شده، این نشانه استقبال عموم مردم است. روند استفاده از چای ارگانیک داخلی هرچه بالا تر برود رونق بیشتری خواهیم داشت. به جای اینکه چای تولیدی در اسفن ...

مشاهده ادامه خبر

چای ایرانی جزو معتدل ترین چای های موجود در دنیا

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۹:۵۸ ب.ظ

فواید دارویی چای ارگانیک چای دارای فواید دارویی بسیاری است و در گذشته های دور بیشتر مصرف دارویی داشته و از دم کرده آن بطور سنتی برای کنترل عفونت های روده ای و تحریک های گوارشی استفاده می شده است. عناصر مفید موجود در چای امروزه ثابت گردیده که مواد معدنی موجود در چای ارگانیک و طبیعی به حدود 5 درصد می رسد و حاوی عناصری چون پتاسیم، منیزیم و روی می باشد. ویتامین های موجود در چایی عمدتا از گروه B بوده و طبق بررسی بعمل آمده هر 6 فنجان چای حدود 10 درصد ویتامین مورد نیاز بدن را تامین می نماید. اثرات نوشیدن چای ایرانی بیشترین اثرات چای ارگانیک مربوط به 2 ترکیب (( تیئن )) و (( پلی فنل )) هاست که به تناسب در چای ایرانی وجود دارد و به همین دلیل چای ایرانی جزو معتدل ترین چای های موجود در دنیاست بطوریکه (( تیئن )) آن با تاثیر مثبت بر سیستم اعصاب مرکزی، عضلات قلب و فیلتراسیون کلیوی موجب رفع خستگی، احساس طراوت و جلوگیری از حملات آنژین صدری می شود و پل فنل های موجود در چای نیز باکتریسید بوده و همانطوریکه گفته شد در کاهش التهابات ...

مشاهده ادامه خبر

درمان خستگی ذهن و سردرد با نوشیدن دمنوش چای دارچینی

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸:۱۳ ب.ظ

فواید و خواص چای دارچین چای دارچین خواص بسیار زیادی دارد و افراد برای رفع خستگی روزانه از این نوشیدنی در ساعات کاری می توانند استفاده کنند. هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه افزودن دارچین به چای ایرانی و ارگانیک با خواص بسیاری همراه است، این نوشیدنی را بسیار مفید و مناسب برای رفع خستگی دانست و افزود: این نوشیدنی سردردهای ناشی از مشغله کاری افراد را از بین برده و خستگی ذهن را تسکین می دهد. وی افزود: این نوشیدنی همچنین کاهش دهنده و از بین برنده فشارهای عصبی است.همچنین مصرف چایی دارچینی تا حد بسیاری در پیشگیری از ابتلا به میگرن نیز موثر  است. ناصری مصرف چای دارچین را بسیار موثر در کاهش قند خون در مبتلایان به دیابت عنوان کرد و افزود: افراد برای پیشگیری از بیماری قند خون نیز می‌توانند از چای دارچین استفاده کنند. مصرف چای دارچین از روماتیسم پیشگیری کرده و ریسک ابتلا به فشار خون را نیز کاهش می‌دهد. ناصری چای دارچین را یک آنتی باکتری طبیعی عنوان کرد و گفت: چای دارچین در روده‌ها مانع تشکیل نی ...

مشاهده ادامه خبر

جهت حمایت از تولید ملی و حفظ سلامت چای ایرانی مصرف کنیم

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷:۵۶ ب.ظ

خرید چای ایرانی یعنی حمایت عملی از چایکاران شمال کشور دکتر روزبهان رییس سازمان چای کشور گفت: پیرو گزارشی که به آقای نوبخت ارائه شد، خواستار استمرار حمایت‌ها و پشتیبانی های دولت از چایکاران و صاحبان کارخانجات چایسازی از جمله پرداخت تسهیلات بدون بهره و کم بهره به چایکاران جهت انجام عملیات زراعی، تغذیه باغات چای، تهیه ماشین آلات هرس و برداشت و تامین نقدینگی لازم برای بهره برداری از باغات چای و همچنین پرداخت تسهیلات مورد نیاز کارخانجات چای سازی شدیم.   وی در ادامه اظهار داشت: رییس سازمان برنامه و بودجه با توجه به نامگذاری سال 1397 به حمایت از تولیدات داخلی و کالای ایرانی، آمادگی دولت را برای حمایت بیشتر از مجموعه صنعت چای کشور در جهت افزایش تولید محصولات کیفی، سالم و رقابت پذیر چای اعلام کرده است.   ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>