اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

معضلات فروش چای ایرانی

۲۴ شهریور ۱۴۰۱ ۱۲:۱۸:۰۰ ب.ظ

مشکلات فروش چای ایرانی چای ایرانی گاها مورد بی مهری هایی قرار گرفته و مانند بسیاری از محصولات کشاورزی سختی های زیادی را پشت سر گذاشته. واردات بی‌رویه چای خارجی و در اختیار قرار گرفتن بازار مصرف چای در دست واردکنندگان ، فروش باغات چای به دلیل عدم تناسب بین قیمت برگ سبز و هزینه برداشت محصول  و حتی تغییر کاربری آن‌ها و تبدیل شدن باغات به ویلا، ازجمله مواردی است که تولید و خرید و فروش و حتی صادرات چای ایرانی را در بازارهای داخلی و خارجی با مشکل مواجه کرده است. ضعف در بازاریابی داخلی چای ایرانی به حدی است که درصد اندکی از مردم نسبت به چای ایرانی آشنایی دارند. اما خوشبختانه با ورود تولیدکنندگان تخصصی و سعی در ارائه چای باکیفیت بالا، چای ایرانی توانسته سهم بیشتری از بازار داخلی را در اختیار بگیرد. - نگاهی کوتاه به میزان اشتغال زایی این حوزه خود گواهی برای حمایت بیش از پیش در این حوزه است  تقویت و حمایت از تولید کنندگان و کارخانه داران و بازاریابی و فروش چای ایرانی می‌تواند به احیای مجدد باغات و رونق اقتصادی کمک ک ...

مشاهده ادامه خبر

چرا چای سبز تلخ است؟

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ ۱۰:۲۹:۲۶ ق.ظ

..... بسیاری از افرادی که تمایل به مصرف چای سبز دارند به دلیل تلخ بودن از خرید چای سبز و مصرف آن خود داری و از فواید زیاد آن چشم پوشی می کنند. اما آیا واقعا چای سبز تلخ است؟ در واقع چای سبز به هیچ وجه تلخ نیست فقط درست دم نمی شود و در زمان مناسب مصرف نمی شود. در نظر داشته باشید که دم کردن چای سیاه و سبز کاملا متفاوت از یکدیگر است و نباید مانند چای سیاه دم گذاشته شود. حتی نحوه تولید چای سیاه نیز با چای سبز متفاوت است. برای چای سبز دمای 80 درجه سلسیوس کافی است، آب جوش چای را می سوزاند و چای را تلخ می کند و پس از دم کردن آن از نتیجه، راضی نخواهید بود، نباید چای سبز را با آب جوش تهیه کرد. اگر دماسنج ندارید، آب را کاملا جوش بیاورید و اجازه دهید حدود 2 الی 3 دقیقه بماند، به دمای مورد نظر شما برای تهیه چای سبز می رسد. نکته بعد حجم چای خشکی است که داخل لیوان دمنوش یا ظرف دم کردن چای، استفاده می کنید برای هر لیوان یک تا دو قاشق کافی است. مقدار زیاد طعم تندی به چای می دهد نکته سوم بعد از دم گذاشتن، چای سبز، باید فور ...

مشاهده ادامه خبر

چرا خرید چای ایرانی؟

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ۰۶:۱۸:۲۴ ب.ظ

چای نوشیدنی است که از ریختن آب جوش به برگهای خشک گیاه چای در قوری تهیه می شود و نیاز به زمان 15 تا 20  دقیقه ای دارد تا اجازه بدهیم دم بکشد. بهترین راه خرید چای شمال، خرید از کارخانجات تولید کننده چای است. ولی به دلیل بعد مسافت امکان خرید حضوری چای میسر نیست و با پیشرفت تکنولوژی و رواج خرید های اینترنتی مناسب ترین راه خرید بدون واسطه چای از برندهای معتبر و دارای نشان استاندارد و پروانه ساخت است. اگر طرفدار خرید چای ایرانی هستید فروشگاه آنلاین چای شمال بهترین چای ایرانی را با رضایت کامل مشتریان عزیز در اختیار شما قرار می دهد. * یک سوال اساسی، چرا خرید و استفاده از چای ایرانی؟ اگر به سلامت خود اهمیت می دهید چای ایرانی مرغوب، محصولی کاملا طبیعی و بدون هیچگونه رنگ‌ افزودنی، اسانس و مواد معطر شیمیایی است. اما همانطور که می‌دانید در برداشت چای های خارجی در مزارع هند و ... از انواع سموم شیمیایی برای دفع آفات استفاده می شود. در صورتی که باغات چای ایران به دلیل شرایط آب و هوایی نیازی به استفاده از سم در هنگام برداشت برگ س ...

مشاهده ادامه خبر

راهکارهای حفظ سلامتی با حذف شیرین کننده های صنعتی

۷ شهریور ۱۴۰۱ ۰۱:۲۶:۳۲ ب.ظ

مصرف شیرینی جات در زندگی روزمره بسیار متداول شده و استفاده از آن اشتها رو تحریک و وزن را افزایش میدهد و چاقی، باعث بروز انواع بیماری ها مثل دیابت، بیماری قلبی و کبد چرب و عامل خطر برای حداقل 12 نوع مختلف سرطان و  ....می شود. از آنجایی که قطع کردن شیرین کننده ها هم واقع بینانه نیست، می توان با استفاده از قند های طبیعی عوارض این بیماری ها را کاهش داد و ذائقه را به طعم دهنده طبیعی عادت داد، که منجر به زندگی سالم تری گردد. ما عمدتا با رژیم غذایی سرشار از قند بزرگ شده ایم. و به همراه چای و انواع نوشیدنی از قند و شکر استفاده می کنیم.   در این مطلب سعی می کنیم تعدادی از شیرین کننده های طبیعی را معرفی کنیم. تا از شیرینی های طبیعی مانند میوه ها بیشتر لذت ببریم. *جایگزینی میوه تازه و منجمد میوه ها کالری بالایی ندارند و یک شیرین کننده مناسب محسوب می شوند. بنابراین یکی از راهها برای شیرین کردن غذاها و نوشیدنی ها، استفاده از میوه های تازه، یخ زده یا خشک است . به عنوان مثال میتوانید توت را به ماست یونانی اضافه کنید یا در تهیه ...

مشاهده ادامه خبر

افسانه های پیدایش چای

۲ شهریور ۱۴۰۱ ۱۲:۵۷:۳۰ ب.ظ

  در مورد کشف چای در تاریخ جهان و استفاده از اون به عنوان یک نوشیدنی ، روایات و افسانه های متعددی گفته شده اما در اکثر موارد گفته شده که مصرف چای در ابتدا برای درمان و مسائل پزشکی بوده و بعدها به عنوان یک نوشیدنی روزانه رایج شده و در بین مردم جهان محبوب شده. و حتی براي رنگ آميزي هم به ‌كار مي‌رفته. معروفترین روایتی که از کشف چای و استفاده از اون به عنوان یک نوشیدنی گفته میشه اینه که اولین بار در چین کشف شده. طبق این افسانه چینی چای توسط امپراطور «شین نونگ»  که از دانشمندان زمان خودش بوده در یکی از سفرهاش و خیلی اتفاقی کشف شده. امپراطور در طب چینی تبحر داشت و فرد دقیق و تیز بینی بوده. به همین دلیل برای نوشیدن آب توصیه می کرد اول اون رو بجوشونن . او انواع گیاهان رو آزمایش می کرد تا خواص آنها رو پیدا کنه. ی ک روز در اثر وزش باد یک برگ از درخت چای در لیوان آب جوشی که در دست داشت افتاد. پادشاه نکته بین و کنجکاو جرعه‌ای از اون رو نوشید و از طعم مطلوب اون خوشش اومد. با آزمایش بر روی چای متوجه شد این گیاه دارای خواص ...

مشاهده ادامه خبر

راههای تشخیص چای خالص و طبیعی

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ ۰۴:۴۴:۱۱ ب.ظ

ممکن است بارها هنگام خرید چای برایتان سوال پیش بیاید که این چای باکیفیت و اصل می باشد؟ در این مقاله توضیح می دهیم که چطور میتوان یک چای خوب را با خیال راحت خرید. اگر چای را به صورت بسته بندی خریداری می کنید، می توان به برند آن محصول اعتماد نمود ولی قطعا کافی نیست. بهترین و آسان ترین راهکار تشخیص چای خوب، در زمان دم کردن آن است. دم کردن چای خوب به15 تا 20 دقیقه زمان نیاز دارد تا عطر و رنگ و طعم خوب خودش را نشان دهد. چای ایرانی کاملاً رنگ طبیعی دارد و دیر رنگ گرفتن چای در آب داغ نشان از مرغوبیت و اصالت چای ایرانی است، به طوریکه چای ایرانی مرغوب و طبیعی برای دم کشیدن نیاز دارد که روی سماور (شعله غیر مستقیم) قرار داشته باشد تا عصاره‌ی طبیعی و رنگ‌دانه‌های گیاه خارج شود. اما در چای خارجی که دارای رنگ مصنوعی می باشد و یا چای تقلبی و غیر اصل اینگونه نیست و بعد از اضافه کردن آب جوش، بلافاصله رنگ پس میدهد و که نشان از که خالص و طبیعی نبودن آن می دهد. مواد افزودنی و اسانس هایی که به چای اضافه می‌شود، شامل ت ...

مشاهده ادامه خبر

از چای سبز بیشتر بدانیم

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ ۰۴:۵۶:۲۱ ب.ظ

اپی گالو کاتچین گالات(EGCG)یک ترکیب پلی فنولی شناخته شده است که به میزان زیاد در چای سبز وجود دارد. این ترکیب فواید سلامت جالب توجهی را ارایه می کند و پژوهش ها نشان داده اند استفاده از آن خطر برخی انواع سرطان و همچنین مشکلات سلامت دیگر مانند بیماری قلبی را کاهش می دهد. اپی گالو کاتچین گالات ممکن است پیری را با بازیابی عملکرد میتوکندری در سلول ها و عمل روی مسیرهای درگیر در پیری، از جمله مسیر سیگنالینگ پروتئین کیناز فعال شده با AMP کند سازد. همچنین این ترکیب اتوفاژی، فرآیندی را که در آن بدن مواد سلولی آسیب دیده را از بین می برد، تحریک می کند. نوشیدن چای سبز با کاهش خطر دلایل مختلف مرگ و میر، مرگ ناشی از دیابت، سکته مغزی و بیماری قلبی مرتبط بوده است. افزون بر این، مطالعات با حضور سوژه های حیوانی نشان داده اند که این نوشیدنی میتواند در برابر پیری پوست و بروز چین و چروک ناشی از قرار گرفتن  در معرض نور فرابنفش پیشگیری کند. اپی گالو کاتچین گالات را میتوانید با مصرف چای سبز یا مکمل های این ترکیب دریافت کنید.   ...

مشاهده ادامه خبر

موارد استفاده از چای

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ ۰۵:۲۳:۰۳ ب.ظ

چای بغیر اینکه به عنوان یه نوشیدنی مفید و نشاط آور و انرژی بخش استفاده میشه، کاربردهای دیگه ای هم داره که اینجا براتون توضیح میدیم. * در چای سیاه تانن وجود داره که  به درخشندگی و رنگ چوب کمک می کنه. و میتونید از اون به عنوان برق انداختن سطوح چوبی استفاده کنید. پس اگه وسایل چوبی، کفپوش چوبی و در کل سطوح چوبی دارید که می خواید اون رو برق بیاندازید می تونید از چای سیاه دم کرده که آبش رو گرفته باشید روی سطح مورد نظر بریزید و مالش بدید و اجازه بدید تو هوای آزاد خشک بشه و یا چای خیلی رقیق رو می توان برای برق انداختن سطوح چوبی خانه استفاده کرد. میتونید چای کیسه ای مصرف شده رو تو آب داغ بذارید تا از اون چای رقیق بدست بیاد. یه دستمال تمیز را با چای رقیق نم کنید و روی سطوح چوبی بکشید. * چای کیسه ای گرم و مرطوب و یا چای دم شده رو میتونید تو دستمال تمیز بریزید و روی چشم بذارید که باعث رفع خستگی و قرمزی و آلودگی چشم میشه. *چای یک افزودنی مفید برای ساخت صابون گلیسیرینه. بافت و عطر چای می‌تواند به ایجاد یک صابون خوشبو کمک کنه. ...

مشاهده ادامه خبر

چای در ایران

۱۶ مرداد ۱۴۰۱ ۰۶:۰۱:۴۲ ب.ظ

میخوایم یه سری مطالب خاص راجع به ورود چای به ایران بگیم که شاید تا حالا نشنیده باشید. استفاده از چای به عنوان یک نوشیدنی مفید از چین شروع شد و پس از گسترش آشنایی با اون از طریق جاده ابریشم به سایر کشورها انتقال داده شد . در ابتدا و از دوران صفویه قهوه، نوشیدنی رایج ایرانی ها  محسوب می شد و استفاده از  اون در قهوه خانه ها متداول بود و بیشتر قشر مرفه جامعه از اون استفاده می کردند و مردم عادی بیشتر برگ خشک گیاهان و دمنوش ها رو در منزل استفاده می کردند. اما به دلیل دوری کشورهای تولید کننده قهوه از ایران و حمل و نقل سخت در آن زمان و از طرفی نزدیکی ایران به چین و هند و وجود جاده ابریشم، بعد از ورود چای به ایران، این نوشیدنی خیلی راحت جای استفاده از قهوه رو گرفت و به نوشیدنی متداول مردم تبدیل شد. البته حضور انگلیسی‌ها و روس‌ها برای ورود چای به ایران بی تاثیر نبوده. حتی سنت نوشیدن چای همراه نلعبکی و دم کردن آن با سماور و قوری از طریق روس‌ها و عثمانی‌ها وارد ایران شد. آن زمان‌ها به دلیل بالا بودن قیمت چای، مصرف آن بی ...

مشاهده ادامه خبر

چقدر راجع به چای ایرانی میدونید؟

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۳۱:۵۶ ق.ظ

تا حالا براتون سوال شده چای ایرانی چطور تولید میشه و تفاوت انواع چایی ها توی چیه؟ قبلش راجع به تولید چای سیاه در ایران بگیم. مثل همه نوشیندنی ها چای هم از برگ بوته چای گرفته میشه که سالها قبل از هند و توسط شخصی که تو کنسولگری هند کار میکرد وارد ایران شد. و با تحقیقاتی که از آب و هوای مناطق مختلف ایران کرد لاهیجان رو مناسب کشت این گیاه دید. چای  ایران به روش ارتدکس تولید میشه و کمی هم سی تی سی این دو روش به غیر از فرآیند تولید، در ظاهر و مشخصات چای خشک هم با هم متفاوت هستند چای خشک تولید شده از روش ارتدوکس دارای برگهای کشیده و در هم پیچیده ولی چای سی تی سی که بیشتر در هند و کنیا تولید میشه دارای برگهای گردو کره ایه. بعد از برداشت چای از باغات، اون رو طی فرایند خاصی پلاس میکنن یعنی به این صورت که رطوبت برگ چای رو میگیرن تا کمی پلاسیده بشه  بعد با پیچ‌ و تاب دادن و غلتاندن و خارج شدن عصاره برگ چای به اون اجازه می‌دن که تحت شرایط خاصی اکسید بشه و آنزیم های تولید رنگ چای آزاد بشه و بعد از اون خشکش میکنن. واقعیت اینه که برگ&zw ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>