اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

فرصت صادرات چای ایرانی در افغانستان

۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳:۰۸ ق.ظ

تولید نشدن چای در افغانستان فرصت طلایی برای چای ایرانی به گزارش امتداد نیوز از سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا کریم‌زاده مصرف چای در افغانستان را در حدود ۳۰ میلیون کیلوگرم در سال عنوان کرد و گفت: از آنجایی که افغانستان تولیدکننده نوشیدنی چای نیست، بنابراین فعالان اقتصادی ایران درحوزه تجارت می‌توانند از این فرصت به بهترین نحو ممکن بهره مند شوند. رایزن بازرگانی ایران در افغانستان با بیان این که در افغانستان چای تولید نمی‌شود، اظهار کرد: براین اساس، تمام چای مصرفی این کشور از کشورهایی مانند ایران، چین، ویتنام، کنیا و پاکستان وارد می‌شود. وی در ادامه افزود: اگرچه صنعت و تجارت چای در افغانستان از قدمت زیادی برخوردار است اما زیرساخت‌های مناسب جهت تولید داخلی در این کشور وجود ندارد و تأمین این محصول از طریق واردات به این کشور صورت می گیرد. گفتنی است، واردات چای به افغانستان غالبا از ۱۵ کشور و عمدتا از بندرکراچی و بندرعباس صورت می‌پذیرد. ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه هایی جهت خرید چای ارگانیک و مرغوب ایرانی

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴:۰۲ ق.ظ

ارتقای کیفیت چای ایرانی رئیس سازمان چای دکتر روزبهان از خرید تضمینی بیش از ۱۰۷ هزار تن برگ سبز چای خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم چای ایرانی با کیفیت از حدود ۱۵ تا بیش از ۴۰ هزار تومان است و حتی تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم معامله می‌شود. محمد ولی روزبهان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت برگ سبز چای تاکنون بیش از ۱۰۷ هزار تن از این محصول از تولید کنندگان خریداری شده که ارزشی بالغ بر ۲۰۲ میلیارد تومان داشته است. تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران معادل حدود ۶۵ درصد  را پرداخت کرده‌ایم و مابقی آن نیز به زودی تامین و پرداخت می شود. وی با بیان اینکه حدود ۳۸ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، افزود: میزان چای کیفی نسبت به سال گذشته حدود هشت درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده ارتقای کیفیت چای ایرانی است. ...

مشاهده ادامه خبر

تولید چای کیفی در ایران

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵:۵۶ ق.ظ

تولید چای کیفی در مملکت معاون بازار یابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: : با توجه به تولید چای کیفی در مملکت این محصول دیگر روی دست کشاورزان و کارخانه داران نمی ماند تامشمول چای سنواتی شود وی در ادامه افزود: ضریب خود اتکایی چای کشور را در قالب دوبرنامه پنج ساله توسعه با تکیه بر افزایش محصول در واحد سطح، احیای باغات متروکه، بهزراعی، تغذیه و هرس مناسب بوته های چای و تجهیز باغات به آبیاری مدرن می توان تا ۵۰ درصد ارتقا بخشید.    مهندس گودرز خردادپور در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: این ضریب در سال گذشته ۲۷ درصد بوده که امسال به دلیل وقوع خشکسالی به ۲۲ درصد کاهش یافته است. میزان مصرف فعلی چای در ایران را ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: این حجم تا ۱۰ سال آینده با توجه به افزایش جمعیت در مملکت به ۱۲۰ هزار تن در سال خواهد رسید. وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه پنج ساله ششم و هفتم توسعه ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود. خردادپور اظهارداشت: دستیابی به ...

مشاهده ادامه خبر

کشور سالانه به حدود ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۸:۱۹ ب.ظ

بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان نمی‌توان انتظار داشت هر میزان چای که تولید می‌شود، بلافاصله مصرف شود. از سوی دیگر بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان است و در فصل تابستان مردم به دلیل گرمی‌هوا کمتر از چای استفاده می‌کنند. دکتر روزبهان با بیان اینکه مصرف سرانه چای در کشور سالانه ۱.۳ تا ۱.۴ تن است، افزود: کشور سالانه به حدود ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد  و علی‌رغم اینکه در سال‌های اخیر با برنامه‌های حمایتی دولت افزایش تولید چای در کشور صورت گرفته و میزان تولید از ۱۴۶۰۰ تن در سال ۹۳ به ۲۴۰۰۰ تن در سال جاری رسیده است و با وجود خشکی آب و هوا در سال جاری ۳۱۰۰۰ تن چای تولید کردیم با این حال این میزان پاسخگوی نیاز داخل نیست. رئیس سازمان چای کشور ادامه داد: سالانه حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار تن نیاز به واردات چای در کشور وجود دارد که از این میزان حدود ۵۵۰۰۰ تن چای به صورت قانونی و ۳۰ تا ۳۵ هزار تن به صورت غیرقانونی یا قاچاق وارد کشور می‌شود. ...

مشاهده ادامه خبر

کاهش ۷ هزار تنی چای ایرانی به دلیل خشکسالی

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۴:۵۷:۰۰ ب.ظ

کاهش تولید چای به دلیل کاهش بارندگی رییس سازمان چای دکتر روزبهان گفت: پارسال ۳۱ هزار تن چای خشک در کشور تولید شد که امسال به دلیل کاهش بارندگی میزان تولید به ۲۴ هزار تن کاهش یافت. دکتر محمدولی روزبهان از تولید ۱۰۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش حدود ۲۰۳ میلیارد تومان در سال جاری خبر داد. او افزود: تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد تومان معادل ۶۵ درصد ارزش تقریبی چای به چایکاران پرداخت شده است. رییس سازمان چای با اشاره به روند افزایش تولید برگ سبز چای در کشور خاطرنشان کرد: تولید چای کشور با افزایش چشمگیری از ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک در سال ۱۳۹۳ به ۳۱ هزار تن در سال گذشته  رسید و در سال جاری نیز با وجود خشکی شدید توانستیم ۲۴ هزار تن چای خشک در کشور تولید کنیم که این روند همچنان ادامه دارد. روزبهان با اشاره به احیای ۴۰۰۰ باغ غیرفعال چای تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ فعال چای در کشور وجود دارد که حدود ۴۰۰۰ هکتار آن بهسازی شده‌اند. به گفته او، با اصلاح باغات چای کیفیت و کمیت محصول تغییر می‌یابد که باید مورد توجه بیشتر قر ...

مشاهده ادامه خبر

چرا سازمان های دولتی بر مصرف چای ایرانی تاکید ندارند!

۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰:۴۳ ق.ظ

بی توجهی دستگاه های حاکمیتی به مسائل ملی رییس سازمان چای کشور، دکتر روزبهان در خصوص دستور وزارت کشاورزی به دستگاه ها و وزراتخانه برای مصرف چای داخلی تصریح کرد: برخی از دستگاه های حاکمیتی خیلی به مسائل ملی توجه ندارند و مشاهده می‌شود، برخی از مسئولان نیز در حمایت از چای داخلی تاکید ندارند، این درحالی است که چای ایرانی سالم‌ترین چای دنیا است و استفاده از منجر به سلامت افراد می‌شود. روزبهان با بیان اینکه تاکنون ۱۰۷ هزار و ۵۰۰ تن چای از باغات چای استان‌های شمالی برداشت شده و این میزان برداشت مطلوبی است، گفت: با توجه به بارش باران در چند هفته اخیر به‌منظور برداشت برگ‌های کیفی چای برداشت محصول در باغات چای تمدید شده است. رئیس سازمان چای کشور استان‌های گیلان و مازندران را دو استان چایکاری ‌کشور نام برد و خاطرنشان کرد: به‌طور متوسط ۵۵ درصد بهای برگ سبز هر چایکار تاکنون پرداخت شده است. ...

مشاهده ادامه خبر

اولین کارگاه آموزشی بورس چای برگزار شد

۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۳:۱۶:۰۳ ب.ظ

شرایط برگزاری اولین کارگاه آموزشی بورس چای کارگاه آموزشی تحت عنوان «بورس چای:شرایط و الزامات آن» با هماهنگی سازمان چای کشور، صندوق حمایت از توسعه چای کشور و سندیکای کارخانجات چای شمال در محل سندیکای کارخانجات چای شمال  برگزار گردید. در این جلسه دکتر حاجی احمدی مشاور صندوق مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و عضو بورس کالاهای کشاورزی در خصوص مفهوم بورس و نقش آن در توسعه تجارت، سابقه بورس در ایران، شکل گیری بورس کالای کشاورزی و شرایط و الزامات آن با تاکید بر ورود محصول چای به این بورس سخنرانی کردند. ایشان بر لزوم آگاه سازی ذینفعان از مزیت های بورس و ایجاد زیرساخت های ورود چای به بورس تاکید نمودند. لازم به ذکر است که معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای، رئیس پژوهشکده چای کشور، اعضای هئیت مدیره صندوق حمایت از توسعه چای و هئیت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال و مدیران کارخانه های چایسازی در این جلسه حضور داشتند. ...

مشاهده ادامه خبر

ایران رتبه دوازدهم جهان از حیث مصرف کننده چای

۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳:۱۱ ب.ظ

میزان تولید و مصرف چای ایرانی مشاور فنی سازمان چای کشور گفت: در حال حاضر کشورمان از نظر تولید و سطح زیر کشت چای در رتبه پانزدهم ‌و از نظر مصرف، رتبه دوازدهم جهان را دارد. ‌به گزارش ایسنا‌، میرحسینی مقدم، گفت: امروزه چای در بیش از 30 کشور جهان کشت می‌شود. کشورهای چین، هند، سری‌لانکا، کنیا، ژاپن، ترکیه، تایوان، تانزانیا و تعدادی دیگر از جمله ایران بیشترین سطوح چایکاری را دارند. وی افزود: از نظر تولید نیز چین، هند، کنیا و سری لانکا بیشترین تولید و بیشترین میزان صادرات چای را به خود اختصاص داده‌اند. کشورهای چین، هند و اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان چای در جهان هستند. میرحسینی مقدم ادامه داد: در حال حاضر کشورمان از نظر تولید و سطح زیر کشت در رتبه پانزدهم جهان و از نظر مصرف رتبه دوازدهم جهان را با حدود 1.4 کیلوگرم دارا است. مصرف چای ایران حدود 110 هزار تن در سال است. مشاور فنی سازمان چای کشور خاطر نشان کرد: گردش اقتصادی نوشیدنی چای در جهان در سال 2016 بالغ بر 38 میلیارد دلار بوده است ...

مشاهده ادامه خبر

میزان تولید چای در جهان در سال 2016

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۹:۳۲ ق.ظ

آمار تولید چای در سال ۲۰۱۶ میزان تولید چای در سال 2016 حاکی از آن است که کشور چین همچنان در صدر کشورهای تولید کننده چای قرار داد. اندونزی، هند،، سریلانکا و کنیا در کنار چین به عنوان بزرگترین صادرکنندگان چای در جهان رتبه بندی می‌شوند. کشور چین تقریبا ۲٫۳۵۰ میلیون تن چای از چای تولید شده در جهان را تولید کرده است. در همین سال هند با ۱میلیون و ۲۳۹ هزار تن، کنیا با ۴۷۴۷ و ۸۰۰ تن، سریلانکا با ۲۹۲ هزار و ۳۶۲ تن و اندونزی با ۱۲۵ هزار تن و ۵۰۰ تن در رتبه‌های بعدی قرار دارند. اندونزی تنها کشور از این میان ۵ کشور است که نسبت به سال ۲۰۱۵ کاهش تولید داشته است.   ...

مشاهده ادامه خبر

چای سبز و سیاه مورد تایید وزارت بهداشت است

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۰:۴۴ ق.ظ

چای سبز و چای سیاه هر دو مفید هستند رییس سازمان غذا و دارو کشور با بیان اینکه چای سبز و سیاه مورد تایید وزارت بهداشت است، گفت: هر دو چای مفید و قابل استفاده است و هیچکدام بر دیگری برتری ندارد. دکتر اصغری با اشاره به اینکه از نظر سازمان غذا و دارو، موضوع سلامت و امنیت غذا در اولویت قرار دارد و این همانند اولویت بهداشت بر درمان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، گفت: در سال‌های اخیر اقدامات موثری در حوزه‌های کاهش شکر، نمک و چربی‌های با ترانس بالا در کشور صورت گرفته است. وی با بیان این که پروتکل‌های جهانی در راستای تأیید سلامت محصولات تراریخته در سراسر دنیا وجود دارد، گفت: بر اساس این پروتکل‌ها آزمایش‌هایی انجام می‌شود که سالم بودن محصولات تأیید شده و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>