اخبار

  << قبلی   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   بعدی >>
 

خريد چاي ممتاز خالص درجه 1 بهاره لاهيجان

۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵:۱۷ ب.ظ

فروش چایی اصل و درجه یک لاهیجان مگر در طول سال مصرف سرانه چای خانوار ایرانی چقدر است که چای ناخالص و غیرطبیعی و معطر شده شیمیایی مصرف کند؟ آیا می دانستید به لحاظ هزینه مصرف سرانه اینترنت برای هر خانوار ده برابر بیشتر از هزینه ای است که برای خرید چایی می کند! در طول سال هر شخص حداکثر 2 کیلو چای خشک مصرف می کند، حال تصور کنید که به جهت کم اطلاعی این فرد از مصرف چای خالص و طبیعی محروم باشد، چه اتفاقی می افتد؟ با توجه به اینکه در طول شبانه روز بیشتر افرا با نوشیدن چای مواجه هستند، اگر این چای با افزودنی شیمیایی باشد در درازمدت چه آسیبی به کلیه و کبد می رساند؟ چرا نباید چای خالص و طبیعی و بدون افزودنی را مصرف نماییم؟ در حالی که قیمت چای مصرفی یک سال یک خانواده کمتر از 150 هزار تومان می شود! فروشگاه اینترنتی چای درویش شمال چای باکیفیت تولید باغات شهرهای گیلان که شامل رودسر و لنگرود و لاهیجان و املش و چابکسر می باشد را به صورت کاملا طبیعی و پاک و بدون افزودنی شیمیایی با عشق تقدیم شما هموطنان عزیز در سراسر کشور می نماید. ...

مشاهده ادامه خبر

بیست و شش میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به چایکاران پرداخت شده است

۱۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷:۳۷ ق.ظ

خرید حدود 73 هزار تن برگ سبز چای در مرحله اول برداشت چای دراجرای طرح خرید تضمینی برگ سبز چایی توسط سازمان چای کشور، از شروع فصل بهره برداری، ماه اردیبهشت 95، تا کنون مقدار حدود 73 هزار تن برگ خام سبز چای از چای کاران شمال کشور خریداری شده است. از این مقدار50 درصد  درجه یک و  50 درصد درجه دو به ارزش ریالی تقریبا 139 میلیارد تومان بوده است. امسال تعداد 149 کارخانه چای سازی در استان های گیلان و مازندران فعالیت نموده و با حضور نمایندگان سازمان چای کشور نسبت به خرید این مقدار برگ سبز چای اقدام نموده اند. قابل ذکر است که از کل بهای برگ سبز چای خریداری شده  تا کنون مبلغ 26 میلیارد تومان به  کشاورزان چایکار پرداخت شده است. ...

مشاهده ادامه خبر

چای سبز چطور قادر به كاهش قندخون است؟

۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۲:۲۵ ق.ظ

تاثیر چای سبز بر قند خون به نظر می‌رسد، ‌اصلی‌ترين مكانيسم، ‌مهار كردن فعاليت آنزيم آميلاز بزاق و روده (آنزيم مسئول هضم نشاسته) است. با مهار شدن فعاليت اين آنزيم،‌ نشاسته با سرعت بسيار آهسته‌ای می‌شكند و در نتيجه قندخون با سرعت كمی بالا مي‌رود. مصرف چای به همراه يك وعده غذايی سرشار از كربوهيدارت منجر به كاهش سرعت رها شدن گلوكز و كاهش جذب آن می‌شود و به اين وسيله از ترشح انسولين جلوگيری می كند. ...

مشاهده ادامه خبر

خواص چای سیاه و چایی سبز و چای سفید

۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷:۲۴ ب.ظ

فواید چای سیاه و چای سبز و چای سفید در چیست؟ درباره چای سیاه چای سیاه آرامشبخش است و دارای آنتی اکسیدان می باشد درباره چایی سبز چای سبز با افزایش سوخت و ساز بدن می تواند مکمل لاغری باشد درباره چایی سفید چای سفید برای حفاظت از بدن در برابر بيماري ها بسیار موثر است ...

مشاهده ادامه خبر

کدام چای ما را زودتر لاغرتر می کند

۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷:۴۱ ب.ظ

کدام یک از انواع چایی ها مناسب ترند؟ چای سیاه  چایی سبز  چای سفید؟ سوالاتی از جنس زیر همیشه در ذهن بسیاری از ما ممکن است خطور کند: کدام چای ما را زودتر خوش اندام می کند؟ روزی چند لیوان چای بنوشیم تا استرس نگیریم؟ برای درمان هر دردی چه چایی بنوشیم؟ چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟ آیا چای سبز همیشه لاغر میکند؟ چای سبز را چه زمان بنوشیم تا لاغر شویم؟ در پاسخ ضمن خواص هریک از انواع چای سیاه و چای سبز و چای سفید به این نکته اشاره می کنیم که شیوه صحیح لاغری و چزبی سوزی، ورزش و تحرک و پیاده روی است و انواع چای فقط می تواند مکمل خوبی باشند. درباره چای سیاه چای سیاه آرامشبخش است و دارای آنتی اکسیدان می باشد درباره چایی سبز چای سبز با افزایش سوخت و ساز بدن می تواند مکمل لاغری باشد درباره چایی سفید چای سفید برای حفاظت از بدن در برابر بيماري ها بسیار موثر است   ...

مشاهده ادامه خبر

فصل جدید چای چینی در مرحله دوم از باغ چایی شمال ایران

۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳:۳۰ ق.ظ

شروع چین دوم چای چینی در مزارع چایی گیلان و مازندران فصل دوم برداشت چایی که به چین دوم یا مرحله دوم مشهور است در باغات چایی استان های گیلان و مازندران در شمال ایران شروع شده است. فصل اول در فصل بهار و از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می شود و مرحله دوم برداشت چای نیز از نیمه دوم خرداد ماه شروع می شود. با روی آوردن مردم ایران به سمت مصرف چای خالص و طبیعی، امسال حدود 5 هزارتن به تولید چای خشک کارخانجات چایی شمال کشور اضافه شده است و اگر اینچنین پیش برود در آینده شاهد رونق بیشتر صنعت چای و اشتغال بیشتر جوانان بیکار در منطقه گیلان خواهیم بود. ...

مشاهده ادامه خبر

وایت تی، White Tea، چای سفید اصل

۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸:۰۶ ب.ظ

چایی سفید اصیل و طبیعی و متفاوت چایی سفید  یا White Tea نوعی چای با طعم دلنشین میوه ای است و سرشار از آنتی اکسیدان است. وایت تی یا چای سفید را از غنچه های بوته چایی ( برگ های نرسیده و نشکفته ) تهیه می کنند. غنچه های چای ظاهری سفید و کرکدار دارند. این ظاهر کرکین غنچه چای به خاطر موهای ظریف و سفید رنگ آن است. برخی انواع چای سفید، رایحه گل های معطر را دارند و طعم برخی دیگر شما را به یاد شکلات شیری یا علف خشک خواهد انداخت. البته چایی های سفید معطر شده نیز وجود دارند که آن ها را با مخلوط کردن چای با گل ها، گیاهان دیگر مثل نعناع و هل یا میوه ها درست می کنند. برای دم کردن چای سفید باید از آبی استفاده کنید که دمای آن کمتر 90 درجه سانتیگراد باشد. زمان دم کردن آن نیز ۳ تا ۴ دقیقه است. حتما موقعی که چای سفید خریده اید متوجه قیمت بالای آن نسبت به چای سیاه و سبز شده اید. دلیل اش این است که چای سفید را کاملا به صورت دستی درست می کنند. به همین دلیل فراوری آن زمان بر و پر هزینه است. ...

مشاهده ادامه خبر

خوردن چایی در لیوان یک بار مصرف پلاستیکی خطرناک و سرطان زا است

۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶:۰۶ ب.ظ

توزیع چای در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی اشتباه است. نوشیدن چایی در ظروف لیوانی پلاستیکی یکبار مصرف خطرناک است. اين ظروف در مجاورت با نوشيدني‌هاي داغ به سرعت مواد سمي و خطرناك نفتي آزاد مي‌كنند تا جایی که، به ادعای برخی از متخصصان تغذیه، باعث بروز سرطان می شوند.  چای را در استکان شیشه ای شفاف بنوشیم... ...

مشاهده ادامه خبر

قتل دو تن از محیط بانان شکارگاه تنگه گچ سیاتک گنو در جنوب کشور به دست شکارچیان

۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱:۴۱ ب.ظ

قاتلان طبیعت و وجدان و اخلاق و حیات وحش این بار نیز دو تن از کارمندان محیط زیست جنوب کشور را در منطقه حفاظت شده گنو با تفنگ هدف قرار دادند! روان شاد محمد دهقانی و روان شاد پرویز هرمزی دو عزیز گمنامی! هستند که به گفته مسئولان محلی تا امروز غروب (چنج شنبه 3 تیر ماه 95) نیز هنوز جسد پاک غریب شان، به جهت سخت بودن مسیر هنوز به آبادی انتقال پیدا نکرده است! این درد دوم هم کم از آن درد اول ندارد! یک ایران باید بنالد! یک کشور باید غمین باشد! چه شده است ما را؟! یعنی این دو عزیزی که جان شان را دادند بی منت و در اوج گمنامی، برای طبیعت و محیط زیستی که من و شما از زیبایی هایش بهره ببریم، ارزش ارسال یک بالگرد برای پیدا کردن و انتقال جسدشان را نیز ندارند؟ که در خبر 20:30 امشب اعلان شود به جهت سخت مسیر بودن! هنوز جسدشان در دل طبیعت رها شده است!! چقدر ما بی وجدان شده ایم! چقدر ما بی اخلاق شده ایم! چقدر ما بی احساس شده ایم!! سرکار خانم ابتکار عزیز، عقل حکم می کند و اخلاق و وجدان ایجاب می کند، که امروز شما بر سر جسد این عزیزان در شگارگاه تنگ ...

مشاهده ادامه خبر

چرا برخی که چایی می خورند معده شان ترش می کند

۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷:۳۸ ب.ظ

رابطه نوشیدن چایی با ترش کردن معده چیست؟ افرادی هستند که بعد از نوشیدن چایی می گویند معده شان ترش کرده و تنها راه حل رفع این مشکل را هم قطع نوشیدن چایی قرار داده اند. این افراد با وجود میل و رغبت به نوشیدن چای، به ندرت و با احتیاط به مصرف چای روی می آورند. دلیل این ترش کردن معده پس از نوشیدن چایی کاملا روشن است. چای ناخالص و غیر طبیعی به جهت افزودنی های شیمیایی که دارد باعث این ترش کردن می شود. راه حل این است که این عزیزان چای خالص و طبیعی نوش جان نمایند و به راحتی می توانند یک بار این کار را تست کنند تا ناباورانه باور کنند که هیچ خلل و اتفاق ناخوشایندی پس از نوشیدن چای طبیعی پیش نخواهد آمد و اتفاقا به هضم و سیستم دستگاه گوارش نیز کمک خواهد کرد. روزانه چندین نفر به مجموعه چای سنتی درویش تماس می گیرند و بابت همین موضوع سوال می فرمایند و صد درصد این افراد پس از نوشیدن چای خالص فروشگاه اینترنتی چای شمال، نظراتی کاملا شبیه هم داشتند و می گویند: راحت شدیم... ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   بعدی >>