<< قبلی
17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36 بعدی >>
۲۶ مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰:۴۳ ب.ظ
مناقصه چایی و مزایده چای برای خرید شرکت و سازمان
مجموعه چای شمال جهت تامین چای خالص و طبیعی شرکت ها و سازمان های مختلف در سراسر ایران اعلان آمادگی می نماید تا جهت خرید چای خشک اداره جات و ارگان ها لشکری و کشوری، مدیران تدارکات را در تیه مرغوب ترین و طبیعی ترین و سالم ترین چای ایرانی یاری رساند. مجموعه چایی شمال برای شرکت ها و سازمان هایی که می خواهند از این پس از چای ایرانی خالص و طبیعی به جای انواع چایی های دارای افزدنی رنگ و عطر شیمیایی استفاده نمایند، تخفیف 10 تا 20 درصدی در خرید چای شمال در نظر گرفته است. مدیران تدارکات شرکت ها و مسئولان خرید ارگان های مختلف دولتی و خصوصی جهت تهیه چای طبیعی و بدون افزودنی شیمیایی که از باغات کوهپایه ای شمال ایران تهیه شده است و به نوعی بهترین چایی دنیا نیز می باشند، می تواندد با تماس با دفتر مرکزی فروش چای اصیل ایرانی که اطلاعات تماس و آدرس در سایت چای شمال درج شده است، از خدمات مشاوره این مجموعه قبل از خرید بهره مند شوند.
...
مشاهده ادامه خبر
۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۴:۴۲ ب.ظ
چای خوب باید طعمی تلخ و گس داشته باشد
با تغییر ذائقه ایرانی در سالیان گذشته باعث گردیده است که علاقه مندان چایی، طعم واقعی چای را دیگر در زیر زبان تجربه نکنند و خیلی ها با تعجب این روزها می پرسند مگر طعم چایی باید تلخ باشد!
چای خالص ایرانی طعمی تلخ و گس مانند دارد و در اصل نیز چای طبیعی باید اینگونه باشد. تلخ و گس. متاسفانه در این سال ها افزودنی های شیمیایی گوناگون که به راحتی پس از 10 ریخته شدن چای در استکان، مانند یک لایه چربی در بالای چای داخل استکان قابل مشاهده هست، چنان طعم دلنشین و تلخ گونه چای را از یاد ایرانیان برده است که این روزها دیگر طعم تلخ محبوبیت چندانی ندارد و همگان ذایقه دلنشین و طعم واقعی چای اصیل ایرانی را به فراموشی سپرده اند.
...
مشاهده ادامه خبر
۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶:۴۸ ب.ظ
چای درای افزودنی رنگ شیمیایی بعد از گذشت 10 دقیقه
یک لایه چربی شکل در چای ریخته شده در استکان تشکیل می دهد.
همانطور که م دانید به انواع چایی های ناخالص و دارای افزودنی، رنگ و عطر شیمیایی اضافه میشود که باعث ایجاد یک لایه چربی روی چای ریخته شده در استکان می شود و ساده ترین و مطمئن ترین شیوه مشخص کردن چای خالص و طبیعی از چای ناخالص، مشاهده همین لایه چربی بر روی چایی داخل استکان است.
اگر چای طبیعی و بدون رنگ و عطر شیمیایی باشد تا ساعت ها هیچ تغییر رنگی در چای ریخته شده در استکان مشاهده نخواهید کرد و هیچ لایه چربی شکلی هم بر روی چایی داخل استکان مشاهده نمخواهید کرد ولی حتما و یقینا بالای چای ریخته شده دارای افزودنی شیمیایی، بعد از گذشت زمان 10 دقیقه، یک لکه چربی مانند را مشاهده خواهید کرد.
...
مشاهده ادامه خبر
۴ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷:۳۸ ب.ظ
تصویر و عکس مجموعه فروشگاه اینترنتی چای ایرانی در نمایشگاه عطر سیب شهرداری تهران
اطاعات مربوط به نمایشگاه محصولات ایرانی در جشنواره را می توانید اینجا مشاهده نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۴:۰۱ ب.ظ
حضور در نمایشگاه عطر سیب
2 تا 12 مهر ماه 95
بوستان ولایت تهران
روابط عمومی اداره کل فرهنگی شهرداری تهران از تمامی تولیدکنندگان ایرانی و ارائه کنندگان اقلام و محصولات داخلی و خدماتی و فرهنگی که با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت اقدام می کنند دعوت می کند تا در چهاردهمین نمایشگاه عطر سیب حضور پیدا کنند.
تولیدکنندگان محصولات غذایی، تجهیزات صوتی، تجهیزات صنعتی و آشپزخانه ای و محصولات فرهنگی با اولویت تولیدکنندگان ایرانی می توانند از تاریخ 18 تا 25 مردادماه در سایت www.atresib95.ir ثبت نام کنند.
پيش بيني می شود در این دوره حدود ٢٥هزار هيات دانش آموزي، دانشجويي، محلات، تكايا، دسته جات، مساجد و حسينيه ها در سطح شهر تهران از تسهيلات نمایشگاه بهره مند شوند.
با توجه به اينكه تمامي اجناس و اقلام ارائه شده در نمايشگاه با تخفيفات حداقل ٢٠ درصدي نسب به قيمت بازار ارائه خواهد شد، عموم شهروندان مي توانند اقلام مورد نياز خود را با قيمت هاي مناسب تري تهيه کنند.
براساس این گزارش مجتبي عبدالهي معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرد ...
مشاهده ادامه خبر
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵:۰۹ ب.ظ
چرا چای تولیدی کارخانه های چایسازی شمال کشور، ارگانیک ترین چای دنیاست؟
چند صباحی است که واژه جدید در ادبیات محصولات کشاورزی جا افتاده است به نام ارگانیک Organic Product که ما در اینجا فقط درباره ارگانیک بودن چای ایرانی صحبت می کنیم.
جناب آقای روزبهان، ریاست محترم سازمان چای کشور در مصاحبه های مختلف خود در روزنامه ها و صداسیما، بارها بر این مسئله تاکید داشته اند که چای تولید شده در شمال ایران، ارگانیک ترین چای دنیاست. ایشان معیارهای ارگانیک Organic بودن یک محصول را بیان نمودند و با مقایسه با شیوه کاشت و داشت و برداشت و تولید چای در شمال کشور، مشخص کردند که حتی چای خالص و طبیعی ایرانی بیشتر از استانداردهای معمول در این رابطه دارد.
وضعیت ارگانیک بودن چای ایرانی در مرحله کاشت و داشت:
چایی ارگانیک است که در مرحله کاشت و داشت از کود شیمیایی و سم برای تقویت ریشه خاک برای برداشت محصول بیشتر در مساحت مشخص، صورت نگیرد که در مورد باغات چای شمال کشور اینچنین است و از هیچ گونه سم و مواد شیمیایی در این زمینه صورت نمی گیرد. اصلا حال و روز کشاورز چایکار ...
مشاهده ادامه خبر
۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲:۳۰ ب.ظ
چقدر چایی سبز برای کاهش وزن و چربی سوزی بنوشیم؟
تعداد دفعات نوشیدن چای سبز در طول شبانه روز بستگی به میزان علاقه و ذائقه فرد به نوشیدن چایی سبز طبیعی و تلخ دارد که معمولا بین یک لیوان تا 3 لیوتن چای سبز در بین افراد مختلف، متفاوت است. نوشیدن چای سبز باید همراه تحرک و ورزش و پیاده روی همراه باشد تا همزمان با افزایش سوخت و ساز بدن در اثر نوشیدن چای سبز، میزان چربی سوزی نیز افزایش یابد. رژیم غذایی خود را نیز در طول دوره نوشیدن چای سبز تغییر دهید و به وضعیت مناسب و مطلوب برسانید. اگر همه این موارد در کنار هم بوجود بیایید مطمئن باشید کاهش وزن تان نیز در کمترین زمان ممکن اتفاق خواهد افتاد.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳:۰۳ ب.ظ
هر چه چای سبز خالص تر و تلخ تر باشد، چایی سبز طبیعی تری است
و برای شروع رژیم لاغری بدن و سوزاندن چربی های اضافی بدن بهتر است.
البته این را بدانید که اگرچه چای سبز تولید داخل به جهت طبیعی و بدون افزودنی رنگ شیمیایی بودن، اعلاترین چای سبز دنیا نیز هست، ولی همین بهترین چایی سبز جهان نیز به تنهایی برای سوزاندن کالری بیشتر بدن و سوزاندن چربی های اضافی بدن کافی نیست و باید در کنار مصرف چای سبز برای لاغری، تحرک تان را نیز بیشتر کنید و ورزش نمایید و رژیم های غذایی مناسب لاغری نیز داشته باشد.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲:۴۲ ب.ظ
چای دیردم ایرانی را
پس از 10 دقیقه طبخ در قوری روی بخار سماور
چنان شادی آفرین و نشاط آور است که خستگی را از آدمی دور می سازد.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸:۱۰ ب.ظ
آیا چای سبز بهترین نوشیدنی برای کم کردن وزن و سوزاندن چربی در بدن است؟
نوشیدنی های مختلفی می توانند در افزایش سوخت ساز بدن موثر باشند که این افزایش کالری سوزی اگر با تحرک و ورزش نیز همراه شود می تواند زنجیره لاغری و کاهش وزن را تکمیل کند. در طبیعت گیاهان مختلفی برای این امر وجود دارند که یکی از بهترین این گیاهان طبیعی چای سبز و چای سیاه طبیعی و تا حدی چای سفید می باشد. البته باید دقت داشت که چایی که تهیه می شود خالص و عاری از طعم و رنگ شیمیایی باشد. البته همه گیاهان دارویی مفید مثل گل گاوزبان و آویشن و ... طعم شان طوری است که به تنهایی به سختی می توان نوشید و با طبع و ذائقه همگان جور نیست. چای سبز هم از این قاعده مستثنا نیست و طعمی تلخ دارد که می توانید با میکس کردنش با چوب دارچین و اندکی اضافه کردن آبلیمو به چای سبز آماده شده، نوشیدنش را راحت تر و دلچسب تر نمود.
بهترین نوشیدنی لاغری بهترین چایی سبز بهترین چربی سوز مناسب ترین لاغر کننده طبیعی ترین نوشیدنی برای کاهش وزن بهترین چایی برای سوخ و ساز بدن
...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36 بعدی >>