<< قبلی
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی >>
۱۴ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷:۱۶ ق.ظ
درباره چای فاقد افزودنی و اسانس
ذائقه بشر به گونه ایست که برای نوشیدن گیاهان دارویی و سنتی، همیشه مقاوم است و با وجود فواید بسیار زیاد این گیاهان ارزشمند دارویی، از خوردن دم نوش خالص این گیاهان، دوری می کند. چای خالص و سنتی نیز به این گونه است. به جهت دارابودن خواص دارویی و هم خانواده بودن با گیاهان دارویی، ممکن است در ابتدا، ذائقه افراد با نوشیدن چای خالص ایرانی جور در نیاید. ولی به مرور زمان و کسب شناخت از تاثیرات مثبت این گیاه سنتی و دارویی، همگان علاقه مند نوشیدن این میراث نوشیدنی نیاکان مان خواهند شد.
عده ای برای فروش بیشتر این چای سنتی خالص ایرانی، به آن انواع اسانس و افزودنی های مختلف را اضافه می نمایند و عملا باعث می شود مصرف کننده شاهد رنگ وطعم مصنوعی باشد و از نوشیدن یک استکان چای سنتی و طبیعی و خالص محروم بماند. در فروشگاه اینترنتی خرید چایی طبیعی شمال ایران، همه محصولات ارائه شده کاملا طبیعی و خالص می باشند و به همان گونه که استخراج می شود در اختیار خریداران محترم چایی سنتی ایرانی قرار داده می شود.
برای اطلاع از آخرین ...
مشاهده ادامه خبر
۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹:۴۴ ق.ظ
چای ایرانی (چایی گیلان)
شاید بتوان گفت بسیاری از چایی های جهان ریشه ایرانی ( ایران باستان ) دارند.اما امروزه آنچه به عنوان چای ایرانی شناخته می شود، چای شمال ایران به ویژه منطقه رودسر و لنگرود و لاهیجان است .
چای ایرانی ( نوع مرغوب آن ) در مقایسه با چای های خارجی خالص تر است ، زیرا برای خوش عطر و طعم کردن آن از مواد معطر استفاده نمی شود. اما ایرانیان طبق یک رسم قدیمی از برگ های تازه گل یاس و شمعدانی برای معطر کردن چای سنتی استفاده می کردند.
خواص چای شمال ایران:
چای نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است ، به هضم غذا کمک می کند، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب آلودگی می شود. برای نقرس و اسکوربوت نیز مفید است.
ترکیبات چای ارگانیک محلی ایرانی:
برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم ، پیگمان های فلاوونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.
نیکلا لمری ( گیاه شناس ) می گوید : چای ضمن دور کردن بخارهای بدن حالت نشاط و بیداری به روان می دهد.
مصرف چای بعد از غذا ، به هضم آن ...
مشاهده ادامه خبر
۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳:۵۳ ق.ظ
چای خالص و طبیعی خطر سرطان و بیماری قلبی را كاهش می دهد
نوشیدن چای خالص و طبیعی از آسیب دیدن سلولهایی كه منجر به سرطان، بیماری قلبی و دیگر بیماریها می شوند، جلوگیری می كند.
یك متخصص تغذیه از دانشگاه بوستون گفت: «چای بدون اسانس و افزودنی یك نوشیدنی گیاهی مفید تلقی می شود. چای خالص حاوی موادی به نام فیتوكمیكال است، این تركیبات به عنوان آنتی اكسیدان عمل می كنند و با صدمات حاصل از رادیكال های آزاد، مقابله می كنند. رادیكال های آزاد، ذرات بارداری هستند كه از طریق نور خورشید، مواد شیمیایی، بعضی از غذاها و استرس به وجود می آیند.»
آسیب دیدن DNA، اولین گام برای ابتلا به سرطان است و موجب بروز بیماری قلبی نیز می شود. ویتامین های A وC آنتی اكسیدان هستند، اما تركیباتی مثل كاتچین ها (Catechins) هم در چای طبیعی یافت شده است. مدت سی سال طول كشید تا به اهمیت این تركیبات پی برده شود .چای خالص با كاهش كلسترول، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش می دهد.
مدیر اجرایی مركز پژوهشهای تغذیه (USDA) در مریلند گفت: ۸ مرد ...
مشاهده ادامه خبر
۱۱ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۵:۰۲ ق.ظ
چای سنتی ایرانی
چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای است، در واقع همان چای سبز است که برگ هایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث می شود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا می دانید همین خواص چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟
برگ چای شمال دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.
چای از تشکیل لخته های خونی در سرخرگ های اصلی جلوگیری می کند. پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL کلسترول بدخون می شود که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود. علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند.
هر یک فنجان چای بین 150 تا 200 میلی گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این ها میزان فلاوونوئید موجود در چای ...
مشاهده ادامه خبر
۱۱ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸:۴۴ ق.ظ
فواید مصرف چای ایرانی
آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟
دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اکسیدان دارد.
چای از تشکیل لخته های خونی در سرخرگ های اصلی جلوگیری می کند. پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است.
پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
چای از تشکیل لخته های خونی در سرخرگ های اصلی جلوگیری می کند. پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدان ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدان ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اکسیدانی هستند که با بیماری های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یک فنجان ...
مشاهده ادامه خبر
۸ دی ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹:۳۱ ب.ظ
درباره چایی خالص کشور
شاید بتوان گفت بسیاری از چای های جهان ریشه ایرانی ( ایران باستان ) دارند.اما امروزه آنچه بهعنوان چای ایرانی شناخته می شود، چای شمال ایران به ویژه منطقه رودسر و لنگرود و لاهیجان است .
چای ایرانی ( نوع مرغوب آن ) در مقایسه با چای های خارجی خالص تر است، زیرا برای خوش عطر و طعم کردن آن از مواد معطر استفاده نمی شود. اما ایرانیان طبق یک رسم قدیمی از برگ های تازه گل یاس و شمعدانی برای معطر کردن چای سنتی استفاده می کردند.
خواص چای سیاه:
چای نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است، به هضم غذا کمک می کند، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب آلودگی می شود. برای نقرس و اسکوربوت نیز مفید است. ترکیبات چای
برگ چای ، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم ، پیگمان های فلاوونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.
چای سیاه حاوی مقداری کافئین می باشد اما چای سبز فاقد آن است. بنابراین چای سبز آرام بخش تر است.
نیکلا لمری ( گیاه شناس ) می گوید : چای ضمن دور کردن بخاره ...
مشاهده ادامه خبر
۸ دی ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲:۵۱ ب.ظ
چای ارگانیک و اصیل ایران
در صورتـــی کـــه بـــرگ تــازه چـــــــایی، مــورد عمـلیــات تـخمـیــر (FERMENTATION) قرار گیرد، تغییراتی در رنگ، بو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود. پس از مراحل تخمیر، آن را خشک کرده و بسته بندی می کنند.
امروزه چای سیاه شمال کشور به عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به روست. چای سنتی تولید داخل که بدون اسانس و افزودنی هستند، علاوه بر خوراکی بودن به عنوان یک گیاه دارویی با اهمیت، دارای خواص متعددی است. با توجه به قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد آن، هزاران تحقیق وسیع بر روی آن صورت گرفته که نشان دهندهی اهمیت این گیاه با ارزش است.
تا کنون 51 خواص از چای گزارش شده که مهم ترین این فواید عبارتاند از:
ضد درد، ضد آمیب، ضد آلزایمر (ضد فراموشی)، ضد آرتریت ، ضد تصلب شرابین، ضد باکتری، ضد سرطان ، ضد افسردگی، ضد قند خون ، ضد التهاب، ضد جهش ژنی، ضد نیتروزآمین، ضد اکسیدان ، ضد اسپاسم، ضد ویروس، قابض، مقوی قلب، ...
مشاهده ادامه خبر
۷ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶:۲۱ ق.ظ
درجه بندی چایی شمال ایران از لحاظ کیفیت
چای ایرانی از لحاظ درجه بندی چای به پنج نوع مختلف از چای تشکیل می شود. در زیر به نام و اسامی انواع چای شمال ایران می پردازیم.
چای سرگل یا کله مورچه ای
چای ممتاز
چای قلم
چای شکسته
چای باروتی
* چای بهاره، این نام به چایی های تولیدی فصل بهار اطلاق می شود.
بهترین نوع چای در این دسته بندی چای سرگل می باشد.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۷ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷:۲۸ ق.ظ
چاي ايراني و چایي شمال به دليل نداشتن سموم شيميايي، بهترین چاي دنيا است.
سنتی بودن مراحل تولید چای داخلی و کیفیت بالای برگ های چایی برداشت شده از باغات شمال کشور و ارگانیک بودن چای شمال و مهمتر از همه نداشتن هیچ گونه افزودنی و اسانس های مجاز و غیر مجاز، چای ایرانی را در رده بهترین چایی های دنیا قرار داده است.
عطر و طعم بی نظیر چای مرغوب ایرانی باعث تمایز آن از چای های خارجی و اسانس دار شده و در رده بهترین چای دنیا قرار گرفته است.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۶ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸:۴۷ ق.ظ
خرید آسان چای خالص
شاید قبل از خرید چای سالم و خالص ایرانی همیشه این سوال در ذهن تان پیش می آید که چای طبیعی و بدون اسانس را از کجا باید تهیه کرد. یا سوالاتی از جنس زیر که شاید سوال شما نیز باشد.
چرا چایی های موجود در بازار طعم و مزه خوب چاي ایرانی را ندارند؟
چای مرغوب و باکیفیت شمال را از کجا بشناسیم؟
چگونه چاي خوب بخريم؟
چای خوب از کجا بگیرم؟
چگونه ميتوان يك چاي خوب تهيه نمود؟
کدام چای را بخریم؟
چه نوع چایی را تهیه کنیم؟
خرید چای خوب در ایران؟
فروشگاه آنلاین فروش چایی ایرانی بر این باور است که علاقه مندان به چای سنتی شمال ایران می توانند به گشت و گذار در بین محصولات مختلف عرضه شده رد فروشگاه اینترنتی چای شمال می توانند به جواب تمامی سوالات خود دست یابند و با آشنایی کامل نسبت به چای باکیفیت ایرانی اقدام کنند.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی >>