<< قبلی
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی >>
۲۵ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷:۴۶ ق.ظ
چای ایرانی بهترین چای ارگانیک و طبیعی جهان از زبان رئیس سازمان چای
رییس سازمان چای ایران می گوید چایی ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچگونه سمی تولید میشود که البته این ویژگی به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چایخیز کشور است، چرا که در دیگر کشورها مانند کنیا، سریلانکا و غیره به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب بستر برای رشد آفات کاملا فراهم بوده در حالی که در مناطق شمالی کشور شرایط اقلیمی سرد و مرطوب است و در زمستان سردی که دمای هوا بعضا تا منفی 10 درجه هم کاهش پیدا میکند و چای نیز در ارتفاعات کشت میشود عمده آفات از بین میرود و برای معدود آفات باقیمانده نیز از شکارگران طبیعی استفاده میشود.
به عنوان مثال نوعی آفت چای کفشدوزک است که تغذیه آن از همان آفت است و همین عامل سبب شده شرکتهای تولیدکننده ایرانی چای بتوانند برند "ارگانیک" را از کشورهای اروپایی دریافت و محصول خود را به این کشورها صادر کنند.
محمد ولی روزبهان معتقد است چای ایر ...
مشاهده ادامه خبر
۲۵ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵:۱۲ ق.ظ
خارجی ها چای ارگانیک ایرانی می نوشند ولی ایرانیان چای اسانس دار خارجی!
رییس سازمان چای ایران در گفتگو با ایسنا برای برداشت و تولید چای در سال 95 روزهای خوبی را پیشبینی می کند و میگوید چای خارجی که نیمی از آن به ارزش حدود 200 میلیون دلار به کشور قاچاق میشود عمدتا رنگ و اسانس است که مردم ایران آن را با رغبت میخرند اما چای ایرانی جزو با کیفیتترین چای موجود در جهان است که با قیمتهای بالایی به کشورهای اروپایی صادر میشود.
روزگاری چایی داخلی یکی از پردرآمدترین محصولاتی بود که چایکاران شمال کشور با آن زندگی شان را تامین میکردند اما طی سالهای گذشته وضعیت به گونه ای شد که بسیاری از باغات چای به باغ های مرکبات یا ویلا تبدیل شد و بسیاری دیگر نیز همانطور به حال خود رها شدند.
رییس سازمان چای می گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است، کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و کیفی رنگ و طعم طبیعی دارد و از ...
مشاهده ادامه خبر
۲۴ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۴۰:۰۹ ق.ظ
هدف اصلی فروشگاه چای شمال حمایت عملی ازچایکاران کشور
بی شک مصرف چایی خالص و سنتی تولید ملی به چای انواع چایی های ناخالص و اسانس دار، حمایت بزرگی از خانواده های چایکار منطقه شمال کشور و همچنین حمایتی دلگرم کننده از صاحبان کارخانه های چایی سازی خواهد بود. طلب های معوقه خانوارهای چایکار شمال کشور در گروه فروش محصولات تولید شده کارخانجات داخل کشور می باشد و فروش چایی های انبار شده این کارخانه داران چایی در گرو مصرف چای داخلی توسط هموطنان عزیز می باشد.
بیایید با مصرف این نوشیدنی سنتی و اصیل و سالم ایرانی و تولید ملی، از صنعت چایی داخل کشور حمایت عملی کنیم. بیایید چای اصیل ایرانی، این میراث گرانبهای نیاکانمان را قدر بدانیم و از فواید بی شمار آن، بهره مند شویم. بیایید همت کنیم و با تغییر ذایقه نوشیدنی چایی خود به سمت طعم دلچسب و طبیعی چای سنتی ایران، از تولید ملی خود حمایت کنیم.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۴ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷:۱۶ ق.ظ
مناقصه خرید چای ایرانی
فروشگاه آنلاین چای شمال، با توجه به کانال های اررتباطی مستقیمی که با عمده کارخانه داران و صاحبان چایی شمال کشور دارد، لین توانایی را دارد که یکی از تامین کننده گان بزرگ چای داخلی برای مناقصات خرید چای ایرانی باشد و نقش یک مشاور باتجربه و دانا در حوزه چایی داخل کشور را ایفا کند. با توجه به اینکه محصولات مختلف فروشگاه اینترنتی چای شمال، همه از نوع مرغوب چایی های تولید شده در داخل کشور می باشد، خریداران عمده چای داخلی می توانند از محصولات موجود به عنوان نمونه خرید تهیه نمایند تا با شناخت بهتر و آرامش خاطر بیشتری به تهیه چای خالص و مرغوب تولید داخل بپردازند.
فروشگاه اینترنتی چایی شمال می تواند چایی مورد نیاز تمامی استعلامات خرید چای ایرانی و تولید ملی را در کمترین زمان ممکن پاسخ دهد و سوای از مقدار وزنی استعلام خرید چایی ایرانی به هر مقدار که باشد، پاسخگو باشد. از همه دست اندر کاران خرید چای با حجم انبوه در داخل کشور ایران این درخواست را داریم که در جهت حمایت از چای اصیل ایرانی و چایکاران زحمت کش شمال کشور و فروش چایی های انبار شده در ...
مشاهده ادامه خبر
۲۳ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳:۴۴ ق.ظ
چای ارگانیک شمال ایران
یکی از اهداف کشاورزی ارگانیک، تولید محصولات سالم و عاری از بقایای سم و مواد شیمیایی است. کشاورزی به شیوه ارگانیک Organic Agricalture موجب می شود تا به تولید مواد غذایی سالم و عاری از بقایای مواد شیمیایی برای حفظ سلامت انسان و دام، حفظ و نگهداری از محیط زیست، کاهش آلودگی منابع آبی به پسماندهای شیمیایی، بهویژه نیتراتها و آفت کشها، کاهش اثر گازهای گلخانهای و همچنین کاهش مصرف انرژی بسیار بالا و هزینههای بسیار بالای سیستم کشاورزی دست پیدا کنیم.
بوتههای چای در استان گیلان به صورت سنتی و متراکم کشت می شود و نگهداری از این بوتهها و برداشت برگ سبز چای نیز با دست و ابزار سنتی انجام میشود. به همین دلیل برای از بین بردن علف هرز از هیچگونه سمی نمیتوان در این باغها استفاده کرد؛ درحالی که در نقاط دیگر جهان به دلیل مکانیزه بودن باغها، از سم زیادی برای مبارزه با علفهای هرز و آفات استفاده میشود.
مصرف کود نیز در باغهای چای ...
مشاهده ادامه خبر
۲۳ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۲۰:۴۱ ق.ظ
نکاتی درباره زمان مناسب نوشیدن چای سنتی اصیل ایرانی
چای را با افزودنی های طبیعی همانند دارچین، هل، آویشن، گل سرخ و ... بنوشید چرا که آنتی اکسیدان بیشتری آزاد و عطر و طعم دل نشین تری نصیبتان می گردد.
از میوه های خشک بسته بندی شده که دارای مواد نگهدارنده می باشند، همزمان با چای سیاه در قوری نریزید و این امر باعث کاهش اثرات سودمند چای می گردد.
هر گز نوشیدنی چای را بصورت داغ ننوشید و این امر باعث آسیب به دستگاه گوارش به ویژه ناحیه «مری » می گردد و لذا قبل از نوشیدن چای، صبور بوده و حداقل پنج دقیقه پس از ریختن در استکان میل نمایید.
سعی شود از قند، شکر یا هر شیرینی جات به همراه چای کمتر استفاده شود زیرا بعضی از فایده های سودمند چای کاهش می یابد.
اگر زمان کافی حداقل 25 دقیقه تا نیم ساعت برای دم کردن و نوشیدن چای فرصت ندارید، اقدام به تهیه نوشیدنی چای در فرصت کم ننمایید چرا که در صورت نداشتن وقت کافی ، مجبور به نوشیدن چای قبل از دم کشیدن کامل می گردید که این نوع دم کشیدن، خاصیت آرامبخشی چای را کاهش و یا از بین می برد.
اگر تمای ...
مشاهده ادامه خبر
۲۲ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰:۰۸ ق.ظ
آرزوی قلبی مجموعه فروشگاه اینترنتی چای ایرانی
فروشگاه اینترنتی چای شمال در راستای حمایت از تولید محصول چای شمال کشور و به منظور ایجاد دانش بیشتر خانواده ها به فواید چای طبیعی، با اطلاع رسانی در فضای مجازی و الکترونیکی و بسترسازی مناسب برای تسهیل و ارتقای دسترسی هموطنان عزیز به چای ارگانیک و بدون اسانس شیمیایی و یادآوری آموزش چگونگی طبخ و مصرف چای اصیل ایرانی، یادآوری نحوه افزودن طعم دهنده های خشک شده از سایر گیاهان دارویی، درصدد است بهترین و مطلوب ترین خدمات مربوط به تهیه چای را در کشور ارائه و ضمن افزایش تعداد مصرف کنندگان چای بدون اسانس در کشور، مقدمات رغبت و تمایل بیشتربه مصرف چای تولید داخل را فراهم نماید.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۲ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶:۳۰ ق.ظ
خواص درمانی چایی اصیل و خالص ایرانی
فلوراید موجود در چای برای دندان ها و استخوان ها مفید است.
آنتی اکسیدان دارد و ضد سلول های سرطانی و از بین برنده مولکول های زیان آور می باشد.
وجود کافئین، فلوئور، آنتی اکسیدان و تانن در چای از بروز سرطان پیشگیری می کند.
کافئین موجود در چای در رفع خستگی و خواب آلودگی مؤثر است.
کم آبی ناشی از تعریق فراوان به ویژه در روزهای داغ با مصرف نوشیدنی چای تأمین می شود.
نوشیدن چای در کاهش خطر بروز سکته مغری مؤثر است.
چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم می باشد و در تعادل مایعات در بدن مؤثر است.
چای حاوی اسیدهای آمینه ی مفید و در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است.
ترکیبات موجود در چای در انبساط شریان ها و افزایش جریان خون به قلب مؤثر می باشد.
مصرف چای در کاهش سطح هورمون استرس در بدن کمک می کند.
مصرف چای در فعال سازی پاکت های خون و کاهش لخته خون و حمله ی قلبی مؤثر اس ...
مشاهده ادامه خبر
۲۰ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸:۳۷ ب.ظ
راه های شناخت چای اصیل و خالص ایرانی
چای شمال دارای ویژگی هایی است که به راحتی از چایی های ناخالص و اسانس دار و دارای افزودنی قابل تشخیص است. علاوه بر شکل و ظاهر و رنگ چایی شمال که در همین وب سایت فروش اینترنتی چای شمال می توانید ببینید، معیارهای دیگری نیز برای تشخیص چایی خوب و اصل و ارگانیک ایرانی وجود دارد که در زیر آورده شده است.
چگونه چایی خوب و سالم و سنتی ایران و تولید داخلی را تشخیص دهیم؟
چای شمال و چای محلی ایرانی زود رنگ نمی دهد
اگر چای مورد استفاده تان، به محض مواجه شدن با آب جوش رنگ پس می دهد، چای خالص نیست بلکه دارای افزودنی شیمیایی و رنگی است. چای شمال و خالص باید حداقل 10 تا 15 دقیقه بر روی سماور قرار داشته باشد تا دم بکشد و رنگ طبیعی خود را پس دهد.
رنگ چای شمال و چای ارگانیک ایرانی سیاه نیست
چای اصیل ایرانی با وجود اینکه نامش چای سیاه است ولی دارای رنگی است که در صورت دم کشیدن صحیح و طبخ درست، شرابی رنگ است و به قرمزی می زند. یک چهارم استکان چای با توجه به اندازه اش، باید از چایی دم کشیده قوری باشد و ...
مشاهده ادامه خبر
۲۰ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷:۱۷ ب.ظ
چگونه برای طبخ چای ایرانی میزان آب و چای خشک مناسب برای قوری را تنظیم کنیم؟
مقدار حجم چای شمال بستگی به تعداد استکان چای مورد نیاز دارد که باید متناسب با آب قوری و اندازه قوری باشد. قوری چای هر چقدرگنجایش بیشترداشته باشد، برای دم کشیدن چای شمال مناسب تر است. برای طبخ چای شمال، باتوجه به نوع چایی خشک، مقدارچایی که برمبنای قاشق غذاخوری درقوری ریخته میشود، متفاوت است ولی حداقل دو قاشق غذاخوری پر، برای تهیه تعداد 3 استکان نوشیدنی چای لازم است. اگر می خواهید 5 استکان نوشیدنی چای داشته باشید حداقل قاشق 3 قاشق پر، از چای خشک شمال استفاده کنید. در مرحله بعد بین 50 تا 70 درصد از فضای قوری را از آب جوش پرکنید. سپس این قوری را به مدت 10 تا 15 دقیقه درمجاورت گرمای غیرمستقیم قرار دهید. دقت داشته باشید پس از جوش آمدن آب ،چند لحظه صبرکرده تاصدای قل قل جوشیدن آب پایان یابد.
پس از گذشت حدود 15 دقیقه، چای دم کشیده با بوی خاص چایی شمالی همراه خواهد بود که نشاط آوراست. بهترین زمان مصرف چای، 10 الی 15 دقیقه بعدازدم کشیدن می باشد ولی میتوان در بازه زمانی 1 تا 3 ...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29 30 31 بعدی >>