<< قبلی
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی >>
۱۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱:۱۸ ق.ظ
فواید و شیوه مصرف دمنوش چایی زنجبیل
طبیعت گیاه زنجبیل دارای طبع گرم و خشک می باشد.
فواید گیاه زنجبیل از دید طب سنتی :
-تقویت کننده نیروی حافظه و هاضمه و معده و کبد است.
-بازکننده انسدادهای کبدی و افزاینده میل جنسی است.
-نفخ و بادهایی را که در دستگاه گوارش وجود دارد از بین می برد.
-رطوبات غیر ضروری در مغز و حلق را که باعث ایجاد ضعف و اختلال در کار آنها می شود را خشک کرده و سردی اعصاب را از بین می برد.
-ضعف اندامهای دستگاه ادراری را برطرف می کند.
-در برطرف کردن اسهال هایی که ناشی از فساد و خرابی غذا باشد توصیه شده است.
-برای کاهش درد و ورم مفاصل نیز که ناشی از سردی و تری باشد به کار می رود.
همچنین به دلیل مزاج گرمی که دارد و به دلیل دفع رطوبات اضافه و بلغم، ضعف و سستی ناشی از سرما و رطوبت را از بین برده و ایجاد انرژی می کند.
شیوه مصرف دمنوش چای زنجبیل: یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شدهی تازه را همراه آبجوش داخل قوری ریخته و به مدت پنج د ...
مشاهده ادامه خبر
۳۰ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳:۲۵ ب.ظ
دست نوشته پیش رو از سایت کاریابی آنلاین ویژه مشاغل کامپیوتری کامپیوتر جابز با عنوان "حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو از نگاه IT و فناوری اطلاعات" در اینجا آورده شده است که از دید کارشناسان آی تی به ضعفهای مدیریتی این حوزه پرداخته است.
نوشتالژی ای که تبدیل به تراژدی شد!
از حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسكو چه درسي در حوزه آي تي ميشود گرفت؟
کاش می شد از ربات های هوشمند به جای آتش نشان های عزیز برای کاوش و جستجو داخل ساختمان پلاسکو فرستاده می شدند.
کاش کمتر عاشق آمارهای گول زنک باشیم! مشکل اینجاست که همه دوست دارند فقط آمار بدهند، مثلا آمار تولید علم ... مگر به فرض از 100 مقاله ISI نوشته شده ایرانی در طول سال چه تعداد عملیاتی و کاربردی می شود که به این ها در اخبار و نشریات می پردازیم می بالیم! و وا اسفا که همین آمار متاسفانه ملاک تولید علم در کشور نیز قرار می گیرد. با اندکی جستجو می توان مشاهده کرد که در بیشتر کشورهایی که آمارمحور! نیستند، از هر 100 مقاله ISI تقریبا اکثرشان به مرحله عملیات میرسند، تا کی و تا کجا باید معیار، کاغذ و تعداد مقالات با ...
مشاهده ادامه خبر
۳۰ دی ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸:۰۵ ب.ظ
مرتفع شدن مشکل مطالبات چایکاران ایران
محمد ولی روزبهان، رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: سرعت پرداخت مطالبات چایکاران با توجه به افزایش ۶۰ درصدی تولید این محصول به افزایش ۷۰ درصدی درآمد چایکاران، بیشتر از سال گذشته بوده است، چرا که پارسال مجموع بهای برگ سبز خریداری شده از تولیدکنندگان چای به حدود ۱۳۷ میلیارد تومان رسید اما امسال ۲۳۴ میلیارد تومان برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد .
روز پنج شنبه 95/10/30 با واریز 487 میلیون تومان به حساب عابر بانک سپه چایکاران، جمع کل مطالبات پرداخت شده به حدود 207 میلیارد و 200 میلیون تومان رسید.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۳۰ دی ۱۳۹۵ ۰۲:۰۱:۳۶ ب.ظ
چای ایرانی بنوشیم
فروشگاه اینترنتی چای شمال اهدافی را دنبال می کند در زیر به آن اشاره شده است:
معرفی صحیح و درست چای شمال به هموطنان عزیز در سراسر کشور
کمک به فروش چایی های تولید شده در داخل کشور
تشویق هموطنان ایرانی به جایگزینی چایی های مصرفی اسانس دار و ناخالص به چایی اصیل ایرانی
فراهم کردن آسان تر و ساده ترین شیوه دسترسی و خرید چای خالص و طبیعی ایرانی
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۹ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶:۳۷ ق.ظ
عکس چای سنتی شمال
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۹ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۵:۴۷ ق.ظ
درباره استفاده مفید از تفاله چای ایرانی
با طبیعت مهربان باشیم...
چای یکی از محبوب ترین نوشیدنیهای گرم در سراسر کره زمین است. این نوشیدنی طبیعی در کنار همه خواص آنتی اکسیدان بودن، نشاط آوری و آرامبخشی و ... می تواند از طریق تفاله خود یک کود گیاهی بسیار مفید را در اختیار خانواده ها قرار دهد.
درست است که برگ چای بخش عمدهای از خواص چایی را به همان آب داغی میدهد که در آن دم کشیده است اما در تفاله باقی مانده چای قوری در بافتهای خود هنوز خواص زیادی دارد که می تواند به طبیعت برگردد. تفاله چای بهترین کود برای گیاهان آپارتمانی است. این کود گیاهی بی ضرر به مرور تبدیل به خاک سالمی میشود که به رشد گل و گیاهان کمک میکند.
این کود برگ های گیاهان آپارتمانی و گلدانی را شفاف تر میکند و کنتراست رنگ در گیاهان و گل ها را نیز بالاتر می کند. یعنی اگه گل ابلقی مثل حُسن یوسف دارید با ریختن تفاله چای در گلدانش به مرور متوجه میشوید که قرمزی برگ ها قرمزتر و سبزی ش ...
مشاهده ادامه خبر
۲۷ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴:۳۴ ق.ظ
چای آتشی، چای طبیعت دوستان
چایی را که در دل طبیعت درست شود و مراحل طبخ و دم کشیدن چای با استفاده از ابزارهای سنتی صورت گیرد را چای آتشی یا چایی زغالی می گویند و اگر مکان آن در جنگل باشد به آن چای جنگلی نیز می گویند.
چای جنگلی و آتشی بیشتر توسط افرادی درست می شود که یا ساکن نقاط کوهستانی و جنگلی هستند و یا طبیعت گردانی که اهل و کوه و جنگل و دشت هستند. چای سنتی و اصیل ایرانی که آب جوش آمده در کتری بالای آتش چوب های جنگل و طبیعت طبخ می گردد چنان عطر و طعمی دارد که هوش از سر آدمی می برد و چنان رفع خستگی از تن می کند که تو گویی معجونی کمیاب است. نوشیدن چای آتشی در دل دشت و کوه و جنگل و در جمع دوستان به قدری لذت بخش است که زیبای حضور در دل طبیعت را دوچندان می کند.
برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.
...
مشاهده ادامه خبر
۲۷ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱:۳۹ ق.ظ
چه وقت آبلیمو را به چایی ریخته شده در استکان اضافه کنیم؟
مصرف چای همراه آب لیموی تازه یک عادت غذایی بسیار خوبی محسوب میشود و به طور کلی ترکیب پلی فنولهای موجود در چای که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آبلیموی تازه میتواند ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.
البته باید حواستان باشد که آبلیمو باید زمانی که چای کمی خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آبلیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.
نوشیدن چای و آبلیمو که یکی از بهترین عادتهای غذایی است از گذشتههای دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانیها در فصلهای سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آبلیمو نشان میدادند.
گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آبلیمو شکسته میشود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرفکننده ایجاد میکند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقهم ...
مشاهده ادامه خبر
۲۶ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳:۰۰ ب.ظ
چای شمال، خوشمزه ترین چایی جهان
اگر مقدار چایی ایرانی که در قوری ریخته می شود، کافی باشد و مقدار آب قوری نیز حدود دو سوم حجم قوری را پر کند و جنس قوری چینی باشد و 10 تا 15 دقیقه ای هم روی بخار سماور قرار داشته باشد، چایی می شود که خوشرنگ ترین و خوش طعم ترین و خوش عطر ترین چای دنیا را رقم می زند.
گاها مشاهده می شود که به جهت دم کشیدن ناصحیح و طبخ نادرست چای ایرانی، عده ای می گویند که چایی شمال رنگ ندارد و عطر نمی دهد درحالی که اگر چای شمال ایران خالص باشد و بدون اسانس و طبیعی باشد پس از دم کشیدن صحیح چنان دارای عطر و طعم طبیعی و دلچسب می شود که حتی تماشای چایی ریخته شده در استکان نیز رفع خستگی می کند و به آدمی نشاط و شادی می بخشد.
در بعضی مواقع یگر نیز مشاهده شده است که طرف، یک قاشق چایی طبیعی و خالص ایرانی را در قوری ریخته و انتظار دارد چای قوری پس از دم کشیدن عطر و رنگ زیادی نیز داشته باشد و این انتظاری که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است. کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و باکیفیت ر ...
مشاهده ادامه خبر
۲۶ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸:۳۱ ق.ظ
گفتگوی جالب آقای روزبهان، رئیس سازمان چای کشور با ایسنا
رییس سازمان چای کشور می گوید خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آنها را بیشتر عطر و رنگ می داند تا چایی.
محمد ولی روزبهان نشانههای زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان میکند و میگوید مردم باید انتظار طبیعی از چای ایرانی داشته باشند، چراکه چای ایرانی ارگانیکترین چای دنیاست و نشانه های زیادی برای چگونگی انتخاب چای طبیعی و سالم اعم از عطر، رنگ، شکل ظاهری و... وجود دارد که مردم باید به آن توجه کنند.
وی معتقد است که در انتخاب مواد غذایی مانند چای باید ابتدا به فکر سلامت آن بود، چراکه بسیاری از مواد غذایی از جمله چای که در کشور وجود دارد سالم و طبیعی نیست و با توجه به اینکه اکثر مردم در مورد چای اطلاعات کافی ندارند و نمیتوانند چای مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند، تنها به دو عامل عطر و رنگ توجه میکنند که این دو عامل به راحتی میتواند به این محصول اضافه شود و قابل تقلب است.
رییس سازمان چای می گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به ...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی >>