اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

عملکرد چای ارگانیک و طبیعی به عنوان یک آسپرین

۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲:۱۱ ق.ظ

فواید منحصر به فرد چای اصیل ایرانی چای خوش طعم و ارگانیک شمال کشور چایی کاملا طبیعی، بدون مواد سمی و رنگ‌‌های مصنوعی می باشد و اگر به صورت کم رنگ مصرف شود، خاصیت دارویی فراوانی داشته و برای بدن بسیار مفید است. چای سیاه طبیعی حاوی رنگدانه‌‌هایی‌‌ به نام آنتی‌اکسیدان می باشد که ابتلا به سرطان و بیماری‌های مزمنی چون بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان و مشکلات دهانی دندانی را در بدن کاهش می‌دهد. از فواید چای ارگانیک می توان برای بهبود بیماری نقرس و تصفیه خون از طریق افزایش ترشحات کلیوی اشاره کرد و همچنین این محصول به هضم غذا کمک کرده، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب‌آلودگی می‌شود.   چای کم رنگ یک آسپرین طبیعی چای کمرنگ به عنوان یک آسپرین عمل کرده و با رقیق کردن از لخته شدن خون در رگ‌‌ها به خصوص رگ‌‌های مغز جلوگیری می‌کند. چای ارگانیک شمال بدلیل خاصیت طبیعی و خالص بودن می تواند فعالیت سلول‌‌های مغز به ویژه بخش‌‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک ...

مشاهده ادامه خبر

نگاهی نو به صنعت گردشگری تجارت چای ایرانی و اصیل شمال کشور

۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹:۵۵ ق.ظ

سرمایه گذاری در گردشگری و توریسم شمال کشور نجات بخش صنعت چای ایرانی در بسیاری از کشورهای جهان از مسیر گردشگری و توریسم در صنعت چای کشور خود به رونق اقتصادی و درآمدهای بسیار بالایی رسیده اند. این موضوعی است که در کشور ما نادیده گرفته شده است و باید برای آن برنامه ریزی های ویژه ریخته شود. چای یک محصول استراتژیک جهت رشد گردشگری و تجارت چای ارگانیک چایی خوش طعم و اصیل ایرانی به‌عنوان یک محصول استراتژیک می‌تواند محرک موضوعی برای توسعه‌ گردشگری کشاورزی شود. شایان ذکر است که صنعت چای کشور در استان گیلان شکل گرفته است و تولید چای در استان شمالی کشور سابقه‌ای دیرینه دارد، پیگیری این موضوع به توسعه گردشگری کمک شایانی خواهد کرد. وظایف بخش خصوصی در حوزه گردشگری چای ایرانی یکی از کارهای ارزشمند و بااهمیتی که بخش خصوصی باید در استان پیگیری نماید تا به توسعه‌ تجارت چایی ارگانیک و اصل داخلی منجر شود، سیستم توسعه گردشگری کشاورزی با محوریت گردشگری چای ایرانی است که باید برای این موضوع مهم برنامه‌ریزی به ...

مشاهده ادامه خبر

با ترکیب چای سبز ارگانیک با گیاه دارویی برگ استویا، طعم چایی را دلچسب تر کنید.

۳۰ دی ۱۳۹۶ ۰۷:۲۰:۴۵ ب.ظ

چای سبز ارگانیک را با اسانس طبیعی ای به نام گیاه دارویی برگ استویا ترکیب کنید تا طعم چایی سبز تهیه شده را دلچسب تر کنید. آیا می دانستید که برای تهیه چای سبز خوش طعم تر با تلخی کمتر می توانید گیاه دارویی و نسبتا شیرین برگ استویا را با آن ترکیب کنید و یک نوشیدنی کاملا ارگانیک و چربی سوز و مناسب لاغری و کاهش وزن را نوش جان کنید. شاید خیلی ها با مزایای گیاه دارویی برگ استویا در کاهش وزن و چربی سوزی آشنا نباشند ولی با ترکیب آن با چای سبز طبیعی ایرانی یک معجون لاغری کاملا ارگانیک را می توانید فراهم سازید. فایده استفاده از برگ استویا به عنوان اسانس طبیعی چای سبز بسیاری از افراد چای سبز ارگانیک ایرانی را با گیاه دارویی برگ استویا ترکیب می کنند تا بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم گردد و شیرینی اش، طعم تلخ چای سبز را کاهش می دهد. طول برگ یا گل برگ های استویا بیشتر از سه سانت نیست .مقدار کمی از این گیاه باعث می شود چای سبز، طعم تلخ کمتری بدهد. نسبت طلایی که ترکیب ایده آل را ایجاد می کند بستگی به طبع شما دارد. ما بهترین اسانس افزودنی سالم و طبیعی برای ترکیب با چای سبز را، ...

مشاهده ادامه خبر

برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران

۳۰ دی ۱۳۹۶ ۰۶:۴۰:۳۴ ب.ظ

برگزاری جلسه جهت برنامه ریزی طرح تجمیع کارخانجات چای سازی جلسه ریاست سازمان چای کشوربا رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال به همراه مدیراجرایی به اتفاق اعضای کمیته بازرگانی برای برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران با توجه به دستور وزیر محترم جهادکشاورزی و پیشنهاد ایشان به معاون اول محترم رئیس جمهور در خصوص استفاده از چای داخلی توسط دستگاههای دولتی مبنی بر حمایتهای انجام گرفته دولت در راستای رونق صنعت چای کشور، جلسه ای با حضور ریاست سازمان چای و معاون بازرگانی سازمان چای کشور با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال به همراه مدیراجرایی به اتفاق اعضای کمیته بازرگانی برای برنامه ریزی در اجرای بهتر طرح تجمیع کارخانجات گیلان و مازندران در محل سازمان چای کشور برگزار گردید.   رئیس سازمان چای دکتر روزبهان با بیان اهمیت اقتصادی چای در کشور، از همه دست اندرکاران و تولیدکنندگان چای درخواست نمودند در راستای بازرگانی چای از برنامه های دوطرفه استفاده نمایند. ایشان افزودند در صورت کنترل قاچاق چای و تعرف ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش هایی که بدن را در مقابل آلودگی هوا ایمن می کند

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶:۴۸ ب.ظ

چای زنجبیل و لیمو وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در آب لیمو ترش اثرات زنجبیل را برای پاکسازی کبد و افزایش متابولیسم چربی ها تقویت می کند. بنابراین با استفاده از این دمنوش طبیعی می توانید بدن را سم‌زدایی کنید. چای سبز با زنجبیل چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان های بسیار در آن برای کاهش وزن فوق العاده است. با نوشیدن چای سبز مانع از ذخیره سازی چربی ها در بدن شده، سطح کلسترول خود را کنترل کرده و به بهبود هضم غذا کمک می کنید.   ...

مشاهده ادامه خبر

بهترین چای ارگانیک از دیدگاه طب سنتی

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳:۵۵ ب.ظ

چای طبیعی موجب تقویت اندام های بدن می شود چای ارگانیک نشاط آور، از بین برنده هم و غم و در بعضی بیماران کاهش دهنده تپش قلب است . چای برطرف کننده حس خستگی و کلافگی روزمره می باشد. وقتی مهمان وارد خانه ما می‌شود یا ما به مهمانی می‌رویم، اولین ماده غذایی پذیرایی از ما و مهمانان، چای است، راستی اگر چای نبود در مجالس روضه خوانی با چی از ما پذیرایی می‌کردند؟. اما اینکه چه نوع چای را بخوریم و چگونه و چقدر بخوریم بحثی است که باید متخصصان نظر بدهند.   ی ک متخصص طب ایرانی در این زمینه می گوید: بهترین چای از دیدگاه طب ایرانی، چای سفید است که درحقیقت خواص آن بیشتر از انواع دیگر چای نظیر چای سبز و سیاهست و در منابع به آن چای ختایی می‌گویند. دکتر محمد عسکر فراشاه گفت: چای طبیعی، موجب تقویت اندام‌های بدن می‌شود، حرارت غریزی را تقویت کرده و به خاطر قبض و عطری که دارد، موجب تقویت معده می‌شود. وی اظهار داشت: اگر به چای‌ها مواد شیمیایی و معطر اضافه نشده باشد و دیردم و قدری تلخ باشد می‌تواند با تق ...

مشاهده ادامه خبر

چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۹:۴۶ ب.ظ

ارتباط چایی داغ و رفع بیماری چشمی به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این بررسی آمده است افرادی که به طور روزانه چای داغ می‌نوشند ۷۴ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری آب سیاه (گلوکوم) شوند. با این حال کارشناسان بلافاصله تاکید کرده‌اند که چای ارگانیک به خودی خود بیماری چشم را رفع نمی‌کند بلکه مطلب دیگری است که موجب می‌شود چای این خطر را در مصرف کنندگان آن کاهش دهد. به گفته متخصص ارشد این مطالعه تنها چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی مرتبط است و آیس تی و چای بدون کافئین هیچ رابطه‌ای با این بیماری ندارد. معجزه چای داغ متخصصان با بیان اینکه آب سیاه به گروهی از بیماری‌ها اشاره دارد که موجب تولید مایع در چشم شده و فشاری را بوجود می‌آورد که به عصب چشمی آسیب می‌زند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، اظهار داشتند: در حال حاضر به طور قطع نمی‌توان در مورد ارتباط مصرف چای و بیماری آب سیاه صحبت کرد. آکادمی چشم پزشکی آمریکا اعلام کرد: برخی افراد همچون سی ...

مشاهده ادامه خبر

انتقادات جدی به عملکرد سازمان چای

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۳:۳۸ ب.ظ

پاسخ دکتر روزبهان به انتقادات چایکاران دفاع دکتر روزبهان از انتقادات چایکاران چند وقتی است که برخی نمایندگان مناطق شمالی کشور از عملکرد سازمان چای انتقاد می‌کنند. برخی از نمایندگان انتقادی جدی به عملکرد سازمان چای در بخش‌های مختلف از جمله بازاریابی سازمان چای دارند. نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس پیش از این با گلایه از اینکه معلوم نیست کشاورز متولی دریافت مطالبات خود‌ از کارخانه‌هاست یا سازمان چای گفته است: سازمان چای چرا قراردادی را تنظیم نمی‌فرماید که امروز بتواند پاسخگوی کشاورز باشد. به گزارش ایرنا دکتر محمدولی روزبهان در پاسخ به انتقادات می‌گوید: صاحبان کارخانه‌های چای ایرانی تاکنون همکاری خوبی داشته‌اند و ۳۲۰ میلیارد ریال سهم‌القدر واحدهای چایسازی را بابت برگ سبز واریز کرده‌اند و ۱۰درصد باقی‌مانده آن هم به تدریج با فروش چای خشک تولیدشده پرداخت خواهد شد. او قدرالسهم دولت بابت بهای برگ سبز را ۶۰ درصد و کارخانه‌های چایسازی را ۴۰ درصد ذکر و اضافه می‌کند: آخرین مبلغ واریزی به حساب کشاورزان چایکار، سه& ...

مشاهده ادامه خبر

درمان گلودرد و تقویت سیستم ایمنی با مصرف چای ارگانیک و دمنوش های تند

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹:۳۰ ق.ظ

دم نوشهای ضدقارچی افرادی که در این روزهای سرد و آلودگی هوا دچار گلودرد و سوزش و التهاب مجاری تنفسی می شوند از دم‌نوش‌های تند که خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچی دارند و ترشحات را رقیق و نرم می‌کنند، استفاده کنند که همه‌ی این‌ها می‌توانند مقداری از التهاب ناشی از گلودرد را کم کنند. ادویه‌هایی چون دارچین، ریشه‌ی زنجبیل، سیر و میخک نمونه‌هایی از این دست هستند. نیم جوش کردن چوب دارچین یا پودر شده‌ی آن، زنجبیل ورقه شده و پوست کنده، و یا پودر میخک و سیر، دمنوش‌هایی خوشبو و تند ایجاد می‌کنند که نه تنها حس خوبی به شما می‌دهند بلکه گلودردتان را هم تسکین می‌دهند. چای‌های سنتی و طبیعی چاییی های طبیعی حاوی کافئین هستند و از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می‌شوند مانند چای سیاه، چای سفید، چای سبز. طبق اعلام مرکز اطلاعات چای، بسیاری از چای‌های سنتی و ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک شایانی می‌کنند. ...

مشاهده ادامه خبر

قدمت یکصدساله صنعت چای ایرانی

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵:۴۱ ق.ظ

چای ارگانیک پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است دکتر ابراهیم آذرپور عضو کارگروه کشاورزی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گیلان در گفت و گو یی اظهار داشت که چای پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است که به علت اثرات دارویی، طراوت و آرام بخشی مورد استفاده بیش از دو سوم جمعیت جهان قرار می گیرد.      نوشیدنی چای، نخستین متاعی است که گرمابخش هر مصاحبت و دیداری در محافل و مجالس ما بوده است و خواهد بود. چای صرفاً محصولی باغی یا خوراکی معمولی نیست، بلکه به مثابه فرهنگی است که ریشه در آئین‌های کهن جهان و آداب و رسوم دیرین ایران دارد. ابراهیم آذرپور با بیان اینکه کشت و صنعت چای ارگانیک کشور تاریخی بالای یکصد سال دارد و در طی این سالها  ۶۵  هزار خانوار چایکار گیلان ومازندران با دست های پینه بسته خود حدوداً  ۳۲  هزار هکتار باغ چای برای تولید و فراوری این محصول احداث کردند و در کنار آن حدود 150 کارخانه چای سازی فعال هستند،خاطر نشان کرد: وسعت باغات چای در فراز و نشیب خود کاهش یافته و امروزه به حدود 25 هزار هکتا ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>