اخبار

  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

عدم مصرف چای های خارجی و وارداتی در ادارات و نهادهای دولتی کشور

۱۱ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۵:۱۱ ب.ظ

ممنوعیت استفاده از چای بی کیفیت خارجی توسط نهادهای دولتی وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای به آقای اسحاق جهانگیری، پیشنهاد کرد در راستای حمایت از کالای ایرانی، موضوع ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه‌های دولتی و نهادها در دستور کار هیات محترم وزیران قرار گیرد. اغلب دیده شده است که در برخی از دستگاه‌های دولتی و عمومی‌ و نهادها از چای وارداتی و بی کیفیت خارجی استفاده می‌شود که علاوه بر مخاطرات سلامتی و ناخالص بودن چایی باعث خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور می‌شود. با توجه با اینکه چای خالص ایرانی محصولی ارگانیک و فاقد سموم و افزودنی‌های مضر بوده و دارای مزیت‌های فراوانی نسبت به چای وارداتی می‌باشد و با توجه به این که سال جاری «سال حمایت از کالای ایرانی» نام گرفته و در راستای حمایت از کالای ایرانی و داخلی وزیر جهاد کشاورزی پیشنهاد ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه‌های دولتی و نهادها مطرح نمود.   ...

مشاهده ادامه خبر

معرفی چای مهرافروز چای ارگانیک، سالم و طبیعی ایرانی

۱۰ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۸:۱۶ ب.ظ

معرفی "چای مهرافروز" چای ارگانیک، سالم و طبیعی ایرانی سال 1397 سال حمایت از کالای ایرانی نام گرفت از این رو تولید چای کیفی و مرغوب ایرانی ضروری بوده و امسال فرصت مناسبی برای معرفی هرچه بهتر چای کیفی ایرانی است. رضایت‌مندی بعد از خرید چای باکیفیت، سالم و طبیعی ایرانی باعث خواهد شد، تا چای ایرانی بیش از پیش در سبد خانوار قرار گیرد. در این راستا آموزش، ترویج و برنامه ریزی در بخش‌های مختلف صنعت چای کشور منجر به تولید چای مطلوب ایرانی خواهد شد و در نهایت باعث اعتماد بیشتر مصرف‌کنندگان چای ایرانی و رونق تجارت محصول چای ایرانی خواهد شد.   فروشگاه آنلاین چای شمال با برند ماندگار و اصیل " مهرافروز " از سال 1393 ارائه دهنده چای مرغوب و خالص ایرانی به تمامی مصرف کنندگان عزیز در سراسر کشور می باشد. فروشگاه چای مهرافروز، کامل ترین و به روزترین فروشگاه آنلاین حال حاضر بازار ایران در حوزه فروش چای باکیفیت ایرانی است. در فروشگاه اینترنتی چای مهرافروز بهترین چای دنیا را در شیک ترین بسته بندیها فراهم نموده ایم تا شما بتوانید بدون ...

مشاهده ادامه خبر

چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در دنیا

۶ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱:۳۶ ق.ظ

چای ایرانی ارگانیک ترین چای در جهان چای یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها پس از آب در جهان است. اهمیت تولید چای ارگانیک در ایران این است که چای به لحاظ اشتغال، بیش از 55 هزار چایکار سرمایه‌گذاری‌های خود را در باغات و کارخانه‌های چایسازی انجام می دهند، عدم امکان کشت محصول جایگزین و باعث جلوگیری از فرسایش خاک می شود.  در حال حاضر 28 هزار هکتار باغ چایی در دو استان گیلان و مازندران قرار دارد که از این مقدار بیش از 21 هزار هکتار مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.همه ساله بیش از 150 کارخانه چایسازی با سازمان چای در زمینه تولید چای خشک قرارداد انعقاد می‌کنند. رتبه ایران در حوزه چای در دنیا ایران از نظر تولید و سطح زیر کشت چای در رتبه پانزدهم و از نظر مصرف چای رتبه دوازدهم جهان را با حدود 1/4کیلوگرم داراست. مصرف چای طبیعی ایران حدود 110 هزار تن در سال  است و میزان واردات رسمی چای به کشور به طور متوسط 55 هزار تن است. با توجه به روند برداشت نسبتا طولانی برگ سبز چای(چهار دور در شش ماه) دولت ...

مشاهده ادامه خبر

درباره چای سفید ایرانی در علم طب سنتی

۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۸:۱۰ ق.ظ

چای سفید ارگانیک و طبیعی چایی سفید ایرانی، از برگ های چای رسیده به دست می آید. در فصل بهار وقتی غنچه چای هنوز باز نشده است، آن را می چینند و قبل از این که برگ های چایی خشک شوند، آنها را بخار می دهند. به این دلیل نام سفید را بر آن گذاشته اند که غنچه های چای، کرک هایی دارد و هنگامی که چای خشک می شود، این کرک ها به رنگ سفید در می آیند. چای سفید ایرانی مقدار کافئین بسیار پایینی دارد. طعم این چای کم و مقداری شیرین است. فرایند تولید و تخمیر چای سفید ارگانیک ایرانی کمتر از چای سبز ایرانی است، اما تغییر مزه هر دو تقریبا یکی ست. چایی سبز بیشتر مزه علف و چمن می دهد، ولی چایی سفید فاقد این طعم است.  چای سفید ارگانیک نسبت به سایر چای های سنتی و اصیل ایرانی کمیاب تر و گران تر است. طبیعت چای سفید ایرانی در طب سنتی طبع چای سفید ارگانیک ایرانی گرم است بنابراین این چایی برای افرادی که مزاج شان گرم هست یا قلب گرمی دارند مصرفش باعث تپش قلب شان می‌شود. چای سفید ایرانی برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند خوب است اگر کسی که دارای م ...

مشاهده ادامه خبر

صادرات چای سنتی ایرانی به بازارهای سراسر دنیا

۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵:۴۳ ق.ظ

چای اصیل ایرانی محصولی سالم و ارگانیک در جهان جناب آقای دکتر روزبهان رییس محترم سازمان چای کشور گفت:با بکارگیری روش‌های تولید محصول ارگانیک چایی،میتوان چای داخلی را از محصولی سالم به محصول ارگانیک در جهان ارتقاء داد. به گزارش ایسنا، دکتر روزبهان در بازدید از باغات چایی ارگانیک وطبیعی 7 هکتاری یکی از باغداران که در روستای سراش و 17 کیلومتری شهرستان لاهیجان قرار دارد،گفت:باغ مورد نظر طی 3 سال گذشته از هیچ گونه کود شیمیایی استفاده نشده است و از کودهای دامی و گیاهی در تغذیه باغ چای در کنار سایر عملیات زراعی استفاده شده است.   در ادامه وی اظهار داشت که این باغات به عنوان باغ های نمونه‌ی ارگانیک به لحاظ عدم استفاده از کود،سم و سایر مواد شیمیایی است. دکتر روزبهان قول مساعد داد که از چایکاران در چارچوب ضوابط سازمان چای کشور و صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور حمایت‌های مشاوره‌ای و مالی‌ انجام گیرد.   ...

مشاهده ادامه خبر

چای دستچین و بهاره 97 لاهیجان و رودسر و املش

۴ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸:۱۷ ب.ظ

بهترین چای دستچین اصل و تولید شده در فصل بهار 97 (چین اول) لاهیجان و شهرهای چایخیز دیگر گیلان، رودسر و املش و لنگرود و چابکسر با درجه بالایی از کیفیت و کاملا خالص و ارگانیک و طبیعی با عطر و طعمی تلخ و گس میزان تولید انواع چای در شمال ایران حدود هفتاد درصد چای تولیدی کارخانجات شمال کشور چای سیاه ایرانی می باشد و بقیه از نوع چای سبز و سفید است. چای سنتی ایرانی بر اساس ظاهر و شکل به چند نام مختلف شناخته می شود که مهم ترین آن ها چای سرگل و چای ممتاز و چای قلم و چای شکسته می باشند. به لحاظ کیفیت طعم و رنگ تا 70 درصد شبیه هم هستند و نامگذاری ها نیز از روی شکل ظاهری چای صورت می گیرد. چرا چای ایرانی ارگانیک ترین و سالم ترین چای جهان است؟ به جهت عدم استفاده از کودهای شیمیایی در مراحل داشت و نگهداری بوته سبز چای و شیوه های سنتی فرآوری و تولید محصولات داخلی، به جرات می توان گفت چایی های تولید شده در شمال کشور، تنها چایی های ارگانیک و طبیعی در دنیاست و رواج مصرف چای ایرانی در بین اروپاییان در سال های اخیر گویای این واقعیت است. خالص بودن و آرامش بخشی و ک ...

مشاهده ادامه خبر

از فواید معجزه آسای چای سبز ایرانی بیشتر بدانیم

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱:۲۲ ق.ظ

چای سبز ارگانیک و طبیعی ایرانی نوعی چایی است که از جوانه ها و گلبرگهای سبز تازه گیاه چای به دست می آید. در فرآیند تولید این چای اکسایش بسیار کم صورت می پذیرد به همین دلیل رنگ سبز برگ چای حفظ خواهد شد. فواید چای سبز ایرانی چای سبز ارگانیک عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین سی و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین ای است.  چای سبز طبیعی ضد پیری است زیرا میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی در چای سبز ایرانی وجود دارد. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند. درصد بالای فلوراید چای سبز طبیعی، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در دمنوش چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند. متخصصان چای سبز را برای کاهش خطر ابتلا به ...

مشاهده ادامه خبر

فعالیت 180 کارخانه تولید چای باکیفیت در استان گیلان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲:۵۳ ق.ظ

چای باکیفیت و اصیل ایرانی مهمترین محصول کشاورزی چای مرغوب ایرانی را می توان به عنوان یکی از مهمترین محصولات کشاورزی معرفی کرد چراکه تولید برگ سبز چای تنها منبع درآمد حدود 60 هزار خانوار چای کار شمال کشور است.در استان گیلان 180 کارخانه فعال چایسازی وجود دارد که رکن مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و نمونه ای مشخص از یک زنجیره ارزش میان بخش صنعت و کشاورزی است. اعلام قیمت تضمینی خرید برگ سبز چای در سال جاری به دلیل افزایش قیمت سایر نهاده ها موجب نگرانی فعالان صنعت چای در استان گیلان شده است. نماینده عالی دولت در استان گیلان با اعلام این مطلب که سیاست های حمایتی دولت از باغ های تخریب شده در سالهای گذشته به چرخه تولید بازگردانده شده است، بیان کرد: عدم توجیه اقتصادی تولید چای علاوه بر رکود در کشت این محصول، تغییر کاربری در این اراضی با ارزش را به دنبال دارد.   ...

مشاهده ادامه خبر

چگونگی مصرف چای ایرانی در ماه مبارک رمضان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۴:۱۱ ب.ظ

رعایت نکات مهم برای روزه داران عزیز ضمن قبولی طاعات و عبادات عزیزان در این ماه مبارک در اینجا به چند نکات مهم جهت سلامتی روزه داران محترم اشاره می شود که رعایت این نکات در حفظ و بهبود سلامتی افراد لازم و ضروری است. متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که مصرف کربوهیدرات‌هایی همچون نان، غلات، ماکارونی سبوس‌دار در وعده افطار و سحر سبب می‌شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود. برخی به اشتباه فکر می‌کنند که در وعده سحری باید مقدارزیادی آب نوشید، درحالی که توصیه می‌شود به جای مصرف مقدار زیاد آب، از مواد غذایی‌ استفاده شود که سبب دفع آب از بدن نشود. بهترین مواد غذایی که سبب نگهداری آب در بدن و جلوگیری از تشنگی در ساعات روز‌ ماه مبارک رمضان می‌شود، سبزی‌ها، میوه‌های آبدار نظیر زردآلو، آناناس، انگور، هندوانه و هلو است. چنانچه روزه‌داران عزیز علاقه‌مند به مصرف چای طبیعی و ارگانیک در وعده سحری هستند، باید چای را کمرنگ بنوشند و یا میتوانند چای را با چند قطره آبلیموی تازه میل نما ...

مشاهده ادامه خبر

حدود 7327تن چای بهاره کیفی در کارخانجات شمال کشور تولید شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۱۰:۱۶ ق.ظ

کیفیت مناسب چای بهاره دکتر روزبهان رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: حدود 7327تن چای خشک بهاره کیفی در کارخانجات تولید شده است. وی با اشاره به کیفیت مناسب چای بهاره استحصالی کارخانجات از چایکاران زحمتکش کشور تشکر و سپاسگزاری کرد و خواستار تداوم برداشت بهینه و کیفی‌سازی چای در کارخانجات چایسازی شد. آقای دکتر روزبهان تصریح کرد: با توجه به استقبال چشم‌گیر مردمی، تداوم چنین جشنواره‌های چای ایرانی با گستردگی بیشتر در سال‌های آتی، می‌تواند ضمن معرفی بهتر چای ارگانیک ایرانی و فرهنگسازی، زمینه افزایش مصرف این محصول سالم را فراهم کند. هم‌اکنون 149 کارخانه چایسازی فعال در کشور هستند،که امسال چون تراکم نداشتیم شاهد تولید چای بسیار کیفی هستیم.  ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>