<< قبلی
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی >>
۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲:۱۲ ق.ظ
بیشتر چای مصرفی در سازمان ها، چای خارجی است!
دکتر روزبهان در مورد وضعیت بازار چای داخلی در مقایسه با چای وارداتی توضیح داد که به دلیل مشکلپسندی مصرفکننده ایرانی چای درجه یک تولید داخل در داخل مصرف میشود و بخشی از چای درجه دو را صادر میکنیم. خوش بختانه از سال ۸۹ به بعد هیچ چای تولید ایرانی که تا سه سال عمر مصرفی دارد، در انبارها باقی نمانده و همه محصول راهی بازار مصرف شده است.
از آنجایی که هر چقدر محصول کشاورزی زودتر به فروش برسد، کارخانجات چای زودتر میتواند قدرالسهم ۴۰ درصدی خود را پرداخت کنند و از طرف دیگر تولید برگ سبز چای در کشور دو برابر شده است، به خاطر همین، وزیر جهاد کشاورزی طی نامهای به معاون اول رئیس جمهور از دستگاههای اجرایی درخواست کرد تا برای حمایت از تولید داخل چای ایرانی بخرند.
رئیس سازمان چای اظهار داشت: طی برآوردهایی که انجام دادهایم ۱۰ هزار تن چای در دستگاههای کشوری و لشکری مصرف میشود که تنها ۱۰ درصد آن ایرانی ...
مشاهده ادامه خبر
۲۸ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۱:۳۵ ب.ظ
کیفی ترین برگ سبز چای مربوط به چین بهاره است
برداشت برگ سبز چای، به طور معمول در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود و مراحل آن از اردیبهشت ماه آغاز و تا مهرماه ادامه می یابد. کیفی ترین برگ سبز چای مربوط به چین بهاره است و این چای بیشترین طرفدار را در میان مصرف کنندگان دارد.
دکتر روزبهان با برشمردن مزیتهای چای ایرانی و به کارگیری سلیقه های مختلف در بسته بندی، از استقبال مدیران کارخانه های چایسازی برای شرکت در نمایشگاه چای تشکر کرد و از اصحاب رسانه خواست به عنوان بازوان پرتوان صنعت چای کشور با معرفی چای ایرانی به عنوان سالم ترین چای جهان، بستر مناسب را برای مصرف این محصول فراهم کنند.
استان های گیلان و مازندران بین ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارند که ۹۰ درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است.
از سوی شورای عالی اقتصاد، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال زراعی ۹۶ ، مبلغ ۲۶ هزار و ۲۴۲ ریال و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه ۲ ، ۱۴ هزار و ۶۹۵ ریال تعیین شده است.
سال گذشته ۱۳۹ هزار و ۲۲۸ تن برگ سبز چای با ۲۹ ...
مشاهده ادامه خبر
۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵:۲۷ ق.ظ
دم نوش یخی نعناء مناسب فصل تابستان
وجود ترکیبی به نام "منتول" در دمنوش نعناع، آن را به یک نوشیدنی با طراوت تبدیل کرده است. این دم نوش به عنوان درمان خانگی مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه، حالت تهوع و نفخ در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، دم نوش نعناء ویژگی های آرامبخشی هم دارد. این گیاه می تواند از طریق تحریک تعریق بدن، باعث خنک شدن بدن و رفع گرمازدگی شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش نعناء
4 شاخه نعناع تازه (حداکثر 30 برگ)
1 قاشق غذاخوری عسل
دو برش لیمو ترش
طرز تهیه
نیم لیتر آب خنک را در یک ظرف مناسب بجوشانید. سپس برگ های نعناع را با آب جوش ترکیب کنید، روی آن را پوشانده و اجازه دهید 5 دقیقه در همین حال باقی بماند. سپس این ترکیب را از صافی عبور داده و یک قاشق عسل با آن مخلوط کرده و بگذارید خنک شود. حالا نوشیدنی خود را با برگ تازه نعناع و یک برش لیموترش تزئین کرده و نوش جان کنید.
...
مشاهده ادامه خبر
۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲:۴۷ ق.ظ
بدلیل مصرف چای خارجی، ذائقه ما از چای ایرانی برگشته
چاي اصیل ايراني براي آنكه در سبد مصرف خانوار ايراني قرار گيرد، از يك سو نياز به فرهنگسازي دارد؛ زيرا چاي ايراني ديردم است و با چاي خارجي كه در كمتر از چند دقيقه دم كشيده و آماده مصرف ميشود، فرق دارد و دمکردن آن کمی حوصله میخواهد؛ حدود 15 الی 20 دقيقه بايد صبر كرد تا دم بكشد.
به علت مصرف چاي خارجي، ذائقه مردم از چاي ايراني برگشته است و بايد قدري كوشش كرد تا تغییر کند. كساني كه مدتي چاي ایرانی را مينوشند، مزه آن را حتي بهتر از چاي خارجي ارزيابي ميكنند ولي در ابتدا مزه آن قدري غير متعارف است. بايد تغييراتي در چاي ايراني داد كه به سليقه و ذائقه مصرفكننده ايراني نزديك شود؛ در هر حال سرعت دمكشيدن مسأله مهمي است. چاي مخلوط يك راهحل بود. وظيفه اصلي دولت و توليدكنندگان حل اين مشكلات است، در كنارش هم ميتوان فرهنگسازي كرد. بويژه اكنون كه مردم در امور بهداشتي و درماني و استفاده از مواد افزودنيها حساس شدهاند. فراموش نكنيم چاي ايرا ...
مشاهده ادامه خبر
۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۴۴:۵۶ ب.ظ
نشست هماندیشی تخصصی زنجیره ارزش چای
جلسه هماندیشی تخصصی زنجیره ارزش چای با حضور نیکخواه (رئیس اداره کل اعتبارات و هدایت سرمایهگذاری بانک کشاورزی کشور)، طاهری (سرپرستی بانک کشاورزی استان گیلان)، نمایندگان سازمان چای کشور، صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور، سندیکای کارخانجات چایسازی شمال کشور و مدیران ارشد پژوهشکده چای، در سالن جلسات ستاد پژوهشکده واقع در لاهیجان برگزار شد.
تولید محصولات آرایشی و خوراکی از بذر و ضایعات چای ایرانی
دکتر رضا آزادی با اشاره به تولید محصولات خوراکی و آرایشی از بذر و حتی ضایعات چای در جهان، افزود: ارزش افزوده این محصول بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و اکنون باید از این فرصت نهایت استفاده را برد و با برنامهریزی صحیح در خصوص رفع نگرانیها در زمینه ذخایر آبی، مکانیزهکردن باغهای چای، حمایت از چایکاران با تسهیلات کمبهره و ایجاد صنایع تبدیلی و در نهایت به رفع بزرگترین معضل شمال کشور یعنی بیکاری پایان دهیم؛ چرا که تمام زیرساختهای این کار مهیا بوده و این مهم نیاز به همت همه جا ...
مشاهده ادامه خبر
۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹:۳۹ ب.ظ
چای ارگانیک و طبیعی گران تر از چای خارجی
مدیر کارخانه تولیدکننده چای ارگانیک در گیلان گفت: با توجه به فواید چای ارگانیک و طبیعی استقبال مردم از خرید چای ارگانیک افزایش یافته است.
چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیهای ایران است و مردم کشورمان تمایل فراوانی به مصرف چای ارگانیک دارند.
گیلان یکی از قطبهای تولیدکننده چای کشور است و تولید چای ارگانیک در گیلان رو به افزایش است. اگرچه چای ارگانیک گرانتر است اما همچنان بهعلت فواید بسیاری که دارد مشتریها و خریداران چای ارگانیک در دنیا رو به افزایش است.
عدم استفاده از سموم شیمیایی در چای ایرانی
رییس سازمان چای آقای دکتر روزبهان خطاب به مردم گفت : من بعنوان یک کارشناس کشاورزی که سالهای بسیاری را در مرکز تحقیقات چای کشور فعالیت کردم عرض می کنم چای ایرانی به دلیل عدم استفاده از سموم شیمیایی جزء سالم ترین چای دنیا محسوب می شود.
مردم عزیز چای خوب چایی نیست که در 2 دقیقه رنگ بدهد ، چای نباید عطر ادکلن بدهد چای خوب باید در زمان مناسب خودش رنگ چای بگیرد ...
مشاهده ادامه خبر
۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱:۵۲ ق.ظ
چای ایرانی سالم ترین چای دنیا
درباره کیفیت چای ایرانی در مقایسه با چای خارجی، با توجه به تابش آفتابی که ایران دارد و زمین های مرغوب نواحی شمالی کشور، کیفیت چای خارجی به گرد پای کیفیت تولید داخلی نمی رسد، اما از نظر مقدار چای تولید شده در هر واحد زمین پایین تر از میزان تولید برگ سبز چای در مزارع خارجی است.
رییس اتحادیه چایکاران شمال با بیان این که هنوز بوته های چای با قدمت ۱۰۰ سال در مزاع ایران وجود دارد، ادامه داد: بوته هایی در ایران وجود دارد که از زمان ورود چای به کشور تا کنون مانده اما تا زمانی که می توان از آن ها استفاده کرد دلیل بر تعویض آنها نیست.
اگر پس از دم کردن و سرد شدن، رنگ چای تغییر کرد و مانند شیر فاسد بریده بریده شد، نشانگر کیفیت پایین چای است و اینکه محصول رنگ و اسانس مصنوعی دارد. اما چای ایرانی رنگ خود را حفظ می کند. همچنین چای تولید بهاره به نسبت چای تولید شده در تابستان و پاییز کیفیت بهتری دارد.
...
مشاهده ادامه خبر
۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵:۱۴ ق.ظ
دستگاه های اجرایی چای مصرفی خود را از کارخانجات تولیدکننده داخلی تامین می کنند
رییس سازمان چای کشور اظهار داشت که با موافقت دکتر جهانگیری در استفاده دستگاههای اجرایی اعم از لشگری و کشوری از چای داخلی، گام بزرگی در تثبیت رونق این محصول برداشته می شود.
رییس سازمان چای کشور با اشاره به جدول مقایسهای میزان تولید برگ سبز و چای خشک که میزان تولید را در دهه های مختلف بررسی می کند،خاطر نشانکرد: به دلایل متعدد از جمله عدم حمایت مستمر و درست دولتها، تغییر ذائقه مصرفکننده و عدم استقبال از چای ایرانی به عدد باور نکردنی 14 هزار تن در سالهای 91 و92 و 93 که بدترین سالهای تولید چای در کشور بوده رسیدیم.
روزبهان تصریح کرد: در این سالها اصلا وضعیت مناسبی برای دولت و البته مجموعه نظام نبود، همه اینها در حالی اتفاق افتاد که مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بارها بر مسله اقتصاد و تولید ملی تاکید ویژه کردند. با حمایتهایی که در دولت یازدهم صورت گرفت، این سیر نزولی در سال 94 با افزایش 31 درصدی و در سال 95 با افزایش 60 درصدی که البته بارشهای مناسب هم بسیار کمک کرد ...
مشاهده ادامه خبر
۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵:۲۶ ق.ظ
بسیاری از محصولات آرایشی و زیبایی حاوی عصارهی چای
بیشتر محصولات زیبایی حاوی عصارههای چای در فرمول خود هستند زیرا تراکم بالای آنتیاکسیدانها در چای به محافظت از پوست و مو در برابر رادیکالهای آزاد و آسیب محیطی کمک میکنند.
به طور خاص چای توانایی خود در پیشگیری از چین و چروکها و محافظت از فولیکولهای مو در برابر آسیب را نشان داده است. آلفا هیدروکسی اسید یکی از عناصر موثر در این زمینه می باشد که اثر محافظتی بسیار قوی روی پوست و مو دارد.
...
مشاهده ادامه خبر
۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴:۱۳ ق.ظ
مزایای استفاده از چای ارگانیک
از نظر فواید محافظت و ارتقاء سلامت قلب، چای سیاه افزون بر ایجاد تعادل در کلسترول، نتایج یک مطالعه نشان داده که مصرف ۹ گرم چای سیاه در روز به طور قابل ملاحظه ای عوامل خطرآفرین بیماری قلبی را کاهش میدهد.
آنتیاکسیدانهای موجود در چای طبیعی ضد باکتری هستند و نشان دادهاند که توانایی از بین بردن باکتریهای مضر مانند اچ. پیلوری را دارند که میتواند بر دستگاه گوارش تاثیرگذار باشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند.
چای خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد. نظر بر این است که آسپالاتین یک اثر ضد دیابتی قوی افزون بر کمک به مبارزه با سرطان نیز دارد.
ویتامینها و مواد معدنی موجود در چای از جمله منگنز، کلسیم و فلوراید میتوانند به افزایش استحکام استخوان کمک کنند.
برای اطلاع از جدیدترین خبرهای چایی ایران و آخرین قیمت چای شمال کشور و خبرهای حوزه صنعت چای و اخبار کارخانه های چایسازی و مشاهده لیست نمایندگی های چای ایرانی می توانید ...
مشاهده ادامه خبر
<< قبلی
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی >>