اخبار

  << قبلی   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   بعدی >>
 

بهترین زمان نوشیدن چای

۲۳ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۲۰:۴۱ ق.ظ

نکاتی درباره زمان مناسب نوشیدن چای سنتی اصیل ایرانی چای را با افزودنی های طبیعی همانند دارچین، هل، آویشن، گل سرخ و ... بنوشید چرا که آنتی اکسیدان بیشتری آزاد و عطر و طعم دل نشین تری نصیبتان می گردد. از میوه های خشک بسته بندی شده که دارای مواد نگهدارنده می باشند، همزمان با چای سیاه در قوری نریزید و این امر باعث کاهش اثرات سودمند چای می گردد. هر گز نوشیدنی چای را بصورت داغ ننوشید و این امر باعث آسیب به دستگاه گوارش به ویژه ناحیه «مری » می گردد و لذا  قبل از نوشیدن چای، صبور بوده و حداقل پنج دقیقه پس از ریختن در استکان میل نمایید. سعی شود از قند، شکر یا هر شیرینی جات به همراه چای کمتر استفاده شود زیرا بعضی از فایده های سودمند چای کاهش می یابد. اگر زمان کافی حداقل 25 دقیقه تا نیم ساعت برای دم کردن و نوشیدن چای فرصت ندارید، اقدام به تهیه نوشیدنی چای در فرصت کم ننمایید چرا که در صورت نداشتن وقت کافی ، مجبور به نوشیدن چای قبل از دم کشیدن  کامل می گردید که این نوع دم کشیدن، خاصیت آرامبخشی چای را کاهش و یا از بین می برد. اگر تمای ...

مشاهده ادامه خبر

حمایت از چایکاران شمال کشور

۲۲ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰:۰۸ ق.ظ

آرزوی قلبی مجموعه فروشگاه اینترنتی چای ایرانی فروشگاه اینترنتی چای شمال در راستای حمایت از تولید محصول چای شمال کشور و به منظور ایجاد دانش بیشتر خانواده ها به فواید چای طبیعی، با اطلاع رسانی در فضای مجازی و الکترونیکی و بسترسازی مناسب برای تسهیل و ارتقای دسترسی هموطنان عزیز به چای ارگانیک و بدون اسانس شیمیایی و یادآوری آموزش چگونگی طبخ و مصرف چای اصیل ایرانی، یادآوری نحوه افزودن طعم دهنده های خشک شده از سایر گیاهان دارویی، درصدد است بهترین و مطلوب ترین خدمات مربوط به تهیه چای را در کشور ارائه و ضمن افزایش تعداد مصرف کنندگان چای بدون اسانس در کشور، مقدمات رغبت و تمایل بیشتربه مصرف چای تولید داخل را فراهم نماید. برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید. ...

مشاهده ادامه خبر

خواص درمانی چای ارگانیک

۲۲ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶:۳۰ ق.ظ

خواص درمانی چایی اصیل و خالص ایرانی فلوراید موجود در چای برای دندان ها و استخوان ها مفید است.                         آنتی اکسیدان دارد و ضد سلول های سرطانی و از بین برنده مولکول های زیان آور می باشد. وجود کافئین، فلوئور، آنتی اکسیدان و تانن در چای از بروز سرطان پیشگیری می کند. کافئین موجود در چای در رفع خستگی و خواب آلودگی مؤثر است. کم آبی ناشی از تعریق فراوان به ویژه در روزهای داغ با مصرف نوشیدنی چای تأمین می شود. نوشیدن چای در کاهش خطر بروز سکته مغری مؤثر است. چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم می باشد و در تعادل مایعات در بدن مؤثر است. چای حاوی اسیدهای آمینه ی مفید و در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است. ترکیبات موجود در چای در انبساط شریان ها و افزایش جریان خون به قلب مؤثر می باشد. مصرف چای در کاهش سطح  هورمون استرس در بدن کمک می کند. مصرف چای در فعال سازی پاکت های خون و کاهش لخته خون و حمله ی قلبی مؤثر اس ...

مشاهده ادامه خبر

تشخیص چای اصیل و خالص ایرانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸:۳۷ ب.ظ

راه های شناخت چای اصیل و خالص ایرانی چای شمال دارای ویژگی هایی است که به راحتی از چایی های ناخالص و اسانس دار و دارای افزودنی قابل تشخیص است. علاوه بر شکل و ظاهر و رنگ چایی شمال که در همین وب سایت فروش اینترنتی چای شمال می توانید ببینید، معیارهای دیگری نیز برای تشخیص چایی خوب و اصل و ارگانیک ایرانی وجود دارد که در زیر آورده شده است. چگونه چایی خوب و سالم و سنتی ایران و تولید داخلی را تشخیص دهیم؟ چای شمال و چای محلی ایرانی زود رنگ نمی دهد اگر چای مورد استفاده تان، به محض مواجه شدن با آب جوش رنگ پس می دهد، چای خالص نیست بلکه دارای افزودنی شیمیایی و رنگی است. چای شمال و خالص باید حداقل 10 تا 15 دقیقه بر روی سماور قرار داشته باشد تا دم بکشد و رنگ طبیعی خود را پس دهد. رنگ چای شمال و چای ارگانیک ایرانی سیاه نیست چای اصیل ایرانی با وجود اینکه نامش چای سیاه است ولی دارای رنگی است که در صورت دم کشیدن صحیح و طبخ درست، شرابی رنگ است و به قرمزی می زند. یک چهارم استکان چای با توجه به اندازه اش، باید از چایی دم کشیده قوری باشد و ...

مشاهده ادامه خبر

طبخ صحیح چای ایرانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷:۱۷ ب.ظ

چگونه برای طبخ چای ایرانی میزان آب و چای خشک مناسب برای قوری را تنظیم کنیم؟ مقدار حجم چای شمال بستگی به تعداد استکان چای مورد نیاز دارد که باید متناسب با آب قوری و اندازه قوری باشد. قوری چای هر چقدرگنجایش بیشترداشته باشد، برای دم کشیدن چای شمال مناسب تر است. برای طبخ چای شمال، باتوجه به نوع چایی خشک، مقدارچایی که برمبنای قاشق غذاخوری درقوری ریخته میشود، متفاوت است ولی حداقل دو قاشق غذاخوری پر، برای تهیه تعداد 3 استکان نوشیدنی  چای لازم است. اگر می خواهید 5 استکان نوشیدنی چای داشته باشید حداقل قاشق 3 قاشق پر، از چای خشک شمال استفاده کنید. در مرحله بعد بین 50 تا 70 درصد از فضای قوری را از آب جوش پرکنید. سپس این قوری را به مدت 10 تا 15 دقیقه درمجاورت گرمای غیرمستقیم قرار دهید. دقت داشته باشید پس از جوش آمدن آب ،چند لحظه صبرکرده تاصدای قل قل جوشیدن آب پایان یابد. پس از گذشت حدود 15 دقیقه، چای دم کشیده با بوی خاص چایی شمالی همراه خواهد بود که نشاط آوراست.  بهترین زمان مصرف چای، 10 الی 15 دقیقه بعدازدم کشیدن می باشد ولی میتوان در بازه زمانی 1 تا 3 ...

مشاهده ادامه خبر

کانال تلگرام چای شمال

۱۹ دی ۱۳۹۵ ۰۷:۳۲:۴۲ ق.ظ

کانال چایی سنتی شمال به منظور معرفی بیشتر فواید و خواص چای سنتی شمال ایران و آشنایی مخاطبان به چای کشور با تفاوت های چای خالص و طبیعی با چایی اسانس دار و دارای افزودنی، کانال تلگرام چای شمال نیز راه اندازی گردید. برای آگاهی از آخرین اخبار چای ایرانی به ما بپیوندید. در ادامه می توانید آدرس کانال تلگرام چای شمال و همچنین آی دی تلگرام مدیریت فروشگاه اینترنتی چایی شمال را مشاهده نمایید. @ShomalTea   کانال تلگرام چای شمال @ShomalTeaStore   گفتگوی آنلاین با مدیران وب سایت چای شمال از طریق پیام رسان تلگرام لینک تحت وب متصل شدن به کانال چای شمال   https://telegram.me/shomaltea ...

مشاهده ادامه خبر

چای قلم را بشناسیم

۱۹ دی ۱۳۹۵ ۰۷:۳۰:۱۹ ق.ظ

چای قلم ایرانی چای قلم ازجمله محصولات پرطرفدارکارخانه های چایسازی خطه سرسبز و باطراوت شمال کشور به ویژه دراستان گیلان بوده که به دلیل شهرت خوش طعمی، درمیان مردم منطقه ی حاصل خیز چای، با استقبال فراوانی همراه می باشد و در درجه بندی نوع چای در مرحله بعد از چای ممتاز قرار میگیرد. چای قلم ازچای ممتاز درشت تر و دارای ظاهری بلندتری می باشد. کیفیت چای قلم  درصورتیکه  بطورصحیح  دم کشیده شود، کمتراز انواع چایی های مرغوب و برتردیگر نبوده و فقط در میزان چای خشکی که درقوری ریخته میشود با چایی های مرغوب دیگر متفاوت میباشد. درچای قلم، ساقه های فوقانی نگهدارنده ی شاخسارها (جوانبرگ) چای نیز بطور پراکنده در آن پخش بوده و درهنگام دم کشیدن چای، تراوش مواد مفید و سودمند ساقک های خشک شده، رنگ و عطر خاصی به نوشیدنی می دهد که علاوه بر ظاهری بسیار زیبا وجذاب، عطر نوشیدنی را دلچسب و با طراوت می نماید.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

رسالت فروشگاه چای شمال

۱۸ دی ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱:۳۳ ب.ظ

هدف ما،شناساندن اصالت چای شمال به منظور رفع هرگونه ابهام در خرید چای اصیل ایرانی و مورد دلخواه هموطنان عزیز، فروشگاه اینترنتی چای شمال با اراده کامل از هرگونه بسته بندی های پوشش دار و تبلیغی خود داری نموده و افتخار آن دارد که بطور سنتی و با مد نظر قراردادن شیوه کار تلاشگران بومی و بی دریغ نوشیدنی سالم و ارگانیک چایی شمال، فعالت نماید. فروشگاه اینترنتی چای شمال درراستای رفتار احترام آمیز در ارتباط با توزیع چای دربین هموطنان عزیز، علاوه برحضور در کارخانه و اطمینان از کلیه مراحل کنترل کیفی تولید چای، خود بطور مستقیم در بسته بتدی سنتی چای خریداری شده نظارت و حتی مشارکت داشته و افتخار میکند که بطورسنتی و بومی و دور از هرگونه دخالت تکنولوژی در بسته بندی محصول پاک و ارگانیک چای اصیل ایرانی (خاصیت های منحصربفرد و فراوان دارویی و پزشکی) شفافیت و سلامت بیشتر را چاشنی فعالیت خود بنماید.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

خرید آسان چای شمال

۱۸ دی ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵:۱۸ ب.ظ

 فروشگاه اینترنتی چای شمال به جهت تمایل هموطنان عزیز به مصرف چای خالص ایرانی به جای چای اسانس دار خارجی در سبد خرید خود، ما بر آن شدیم که بستری فراهم نماییم تا عزیزان متقاضی در هرکجای دنیا بتوانند نسبت به خرید چای اقدام نمایند.   فروشگاه اینترنتی چایی شمال این امکان را در اختیار هموطنان عزیز در سراسر کشور می دهد تا با مشاهده و بررسی انواع چایی های سنتی و محلی منطقه شمال ایران، محصول چایی مورد دلخواه و مطلوب خود را انتخاب نمایند. این فروشگاه سراسری اینترنتی چایی، چای خریداری شده هموطنان عزیز را در سریع ترین زمان ممکن و بدون هیچ گونه هزینه اضلفی دیگری، دم درب منزل در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

آسان ترین راه شناخت چای مرغوب

۱۷ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰:۳۶ ق.ظ

شناخت چای مرغوب ایرانی از جنس نامرغوب چای دارای افزودنی رنگ شیمیایی بعد از گذشت 10 دقیقه یک لایه چربی شکل در چای ریخته شده در استکان تشکیل می دهد. همانطور که م دانید به انواع چایی های ناخالص و دارای افزودنی، رنگ و عطر شیمیایی اضافه می‏‏‌شود که باعث ایجاد یک لایه چربی روی چای ریخته شده در استکان می شود و ساده ترین و مطمئن ترین شیوه مشخص کردن چای خالص و طبیعی از چای ناخالص، مشاهده همین لایه چربی بر روی چایی داخل استکان است. اگر چای طبیعی و بدون رنگ و عطر شیمیایی باشد تا ساعت ها هیچ تغییر رنگی در چای ریخته شده در استکان مشاهده نخواهید کرد و هیچ لایه چربی شکلی هم بر روی چایی داخل استکان مشاهده نمخواهید کرد ولی حتما و یقینا بالای چای ریخته شده دارای افزودنی شیمیایی، بعد از گذشت زمان 10 دقیقه، یک لکه چربی مانند را مشاهده خواهید کرد. یکی دیگر از ساده ترین روش تشخیص اینکه نوع چایی مورد استفاده، اسانس یا افزودنی های رنگی دارد یا نه این است که به محض ریختن آب جوش و یا حتی نیمه جوش بر روی چایی ، بلافاصله رنگ دهی آن نمایان می شود ولی چایی خ ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   بعدی >>