اخبار

  << قبلی   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   بعدی >>
 

نوشیدن چای ایرانی یعنی حمایت از چایکاران زحمت کش کشور

۳۰ دی ۱۳۹۵ ۰۲:۰۱:۳۶ ب.ظ

چای ایرانی بنوشیم فروشگاه اینترنتی چای شمال اهدافی را دنبال می کند در زیر به آن اشاره شده است: معرفی صحیح و درست چای شمال به هموطنان عزیز در سراسر کشور کمک به فروش چایی های تولید شده در داخل کشور تشویق هموطنان ایرانی به جایگزینی چایی های مصرفی اسانس دار و ناخالص به چایی اصیل ایرانی فراهم کردن آسان تر و ساده ترین شیوه دسترسی و خرید چای خالص و طبیعی ایرانی   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

تصویر چای ایرانی Persian nature tea

۲۹ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶:۳۷ ق.ظ

عکس چای سنتی شمال   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید. ...

مشاهده ادامه خبر

تفاله چای مرغوب ترین کود گیاهی

۲۹ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۵:۴۷ ق.ظ

درباره استفاده مفید از تفاله چای ایرانی با طبیعت مهربان باشیم... چای یکی از محبوب ‌ترین نوشیدنی‌های گرم در سراسر کره زمین است. این نوشیدنی طبیعی در کنار همه خواص آنتی‌ اکسیدان بودن، نشاط آوری و آرامبخشی و ... می تواند از طریق تفاله خود یک کود گیاهی بسیار مفید را در اختیار خانواده ها قرار دهد. درست است که برگ چای بخش عمده‌ای از خواص‌ چایی را به همان آب داغی می‌دهد که در آن دم کشیده است اما در تفاله باقی مانده چای قوری در بافت‌های خود هنوز خواص زیادی دارد که می‌ تواند به طبیعت برگردد. تفاله چای بهترین کود برای گیاهان آپارتمانی است. این کود گیاهی بی‌ ضرر به مرور تبدیل به خاک سالمی می‌شود که به رشد گل و گیاهان کمک می‌کند. این کود برگ‌ های گیاهان آپارتمانی و گلدانی را شفاف ‌تر می‌کند و کنتراست رنگ در گیاهان و گل ها را نیز بالاتر می کند. یعنی اگه گل ابلقی مثل حُسن یوسف دارید با ریختن تفاله چای در گلدانش به مرور متوجه می‌شوید که قرمزی برگ‌ ها قرمزتر و سبزی‌ ش ...

مشاهده ادامه خبر

در وصف چای آتشی

۲۷ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴:۳۴ ق.ظ

چای آتشی، چای طبیعت دوستان چایی را که در دل طبیعت درست شود و مراحل طبخ و دم کشیدن چای با استفاده از ابزارهای سنتی صورت گیرد را چای آتشی یا چایی زغالی می گویند و اگر مکان آن در جنگل باشد به آن چای جنگلی نیز می گویند.   چای جنگلی و آتشی بیشتر توسط افرادی درست می شود که یا ساکن نقاط کوهستانی و جنگلی هستند و یا طبیعت گردانی که اهل و کوه و جنگل و دشت هستند. چای سنتی و اصیل ایرانی که آب جوش آمده در کتری بالای آتش چوب های جنگل و طبیعت طبخ می گردد چنان عطر و طعمی دارد که هوش از سر آدمی می برد و چنان رفع خستگی از تن می کند که تو گویی معجونی کمیاب است. نوشیدن چای آتشی در دل دشت و کوه و جنگل و در جمع دوستان به قدری لذت بخش است که زیبای حضور در دل طبیعت را دوچندان می کند.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

آیا مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه خوب است؟

۲۷ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱:۳۹ ق.ظ

چه وقت آبلیمو را به چایی ریخته شده در استکان اضافه کنیم؟ مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه یک عادت غذایی بسیار خوبی محسوب می‌شود و به طور کلی ترکیب پلی فنول‌های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.  البته باید حواستان باشد که آب‌لیمو باید زمانی که چای کمی خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.  نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است از گذشته‌های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.   گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌م ...

مشاهده ادامه خبر

چای ایرانی،خوش عطر و خوش طعم

۲۶ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳:۰۰ ب.ظ

چای شمال، خوشمزه ترین چایی جهان اگر مقدار چایی ایرانی که در قوری ریخته می شود، کافی باشد و مقدار آب قوری نیز حدود دو سوم حجم قوری را پر کند و جنس قوری چینی باشد و 10 تا 15 دقیقه ای هم روی بخار سماور قرار داشته باشد، چایی می شود که خوشرنگ ترین و خوش طعم ترین و خوش عطر ترین چای دنیا را رقم می زند. گاها مشاهده می شود که به جهت دم کشیدن ناصحیح و طبخ نادرست چای ایرانی، عده ای می گویند که چایی شمال رنگ ندارد و عطر نمی دهد درحالی که اگر چای شمال ایران خالص باشد و بدون اسانس و طبیعی باشد پس از دم کشیدن صحیح چنان دارای عطر و طعم طبیعی و دلچسب می شود که حتی تماشای چایی ریخته شده در استکان نیز رفع خستگی می کند و به آدمی نشاط و شادی می بخشد. در بعضی مواقع یگر نیز مشاهده شده است که طرف، یک قاشق چایی طبیعی و خالص ایرانی را در قوری ریخته و انتظار دارد چای قوری پس از دم کشیدن عطر و رنگ زیادی نیز داشته باشد و این انتظاری که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است. کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و باکیفیت ر ...

مشاهده ادامه خبر

سخنان رئیس سازمان چای ایران

۲۶ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸:۳۱ ق.ظ

گفتگوی جالب آقای روزبهان، رئیس سازمان چای کشور با ایسنا رییس سازمان چای کشور می گوید خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آن‌ها را بیشتر عطر و رنگ می داند تا چایی. محمد ولی روزبهان نشانه‌های زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان می‌کند و می‌گوید مردم باید انتظار طبیعی از چای ایرانی داشته باشند، چراکه چای ایرانی ارگانیک‌ترین چای دنیاست و نشانه های زیادی برای چگونگی انتخاب چای طبیعی و سالم اعم از عطر، رنگ، شکل ظاهری و... وجود دارد که مردم باید به آن توجه کنند. وی معتقد است که در انتخاب مواد غذایی مانند چای باید ابتدا به فکر سلامت آن بود، چراکه بسیاری از مواد غذایی از جمله چای که در کشور وجود دارد سالم و طبیعی نیست و با توجه به این‌که اکثر مردم در مورد چای اطلاعات کافی ندارند و نمی‌توانند چای مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند، تنها به دو عامل عطر و رنگ توجه می‌کنند که این دو عامل به راحتی می‌تواند به این محصول اضافه شود و قابل تقلب است. رییس سازمان چای می گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به ...

مشاهده ادامه خبر

چای ایرانی تنها چایی ارگانیک و طبیعی در دنیا

۲۵ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷:۴۶ ق.ظ

چای ایرانی بهترین چای ارگانیک و طبیعی جهان از زبان رئیس سازمان چای رییس سازمان چای ایران می گوید چایی ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ‌گونه سمی تولید می‌شود که البته این ویژگی‌ به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چای‌خیز کشور است، چرا که در دیگر کشور‌ها مانند کنیا، سریلانکا و غیره به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب بستر برای رشد آفات کاملا فراهم بوده در حالی که در مناطق شمالی کشور شرایط اقلیمی سرد و مرطوب است و در زمستان سردی که دمای هوا بعضا تا منفی 10 درجه هم کاهش پیدا می‌کند و چای نیز در ارتفاعات کشت می‌شود‌ عمده آفات از بین می‌رود و برای معدود آفات باقی‌مانده نیز از شکارگران طبیعی استفاده می‌شود. به عنوان مثال نوعی آفت چای کفش‌دوزک است که تغذیه آن از همان آفت است و همین عامل سبب شده شرکت‌های تولید‌کننده ایرانی چای بتوانند برند "ارگانیک" را از کشور‌های اروپایی دریافت و محصول خود را به این کشور‌ها صادر کنند. محمد ولی روزبهان معتقد است چای ایر ...

مشاهده ادامه خبر

اروپائیان چایی اصیل و سنتی ایران را مصرف می کنند

۲۵ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵:۱۲ ق.ظ

خارجی ها چای ارگانیک ایرانی می نوشند ولی ایرانیان چای اسانس دار خارجی! رییس سازمان چای ایران در گفتگو با ایسنا برای برداشت و تولید چای در سال 95 روزهای خوبی را پیش‌بینی می کند و می‌گوید چای خارجی که نیمی از آن به ارزش حدود 200 میلیون دلار به کشور قاچاق می‌شود عمدتا رنگ و اسانس است که مردم ایران آن را با رغبت می‌خرند اما چای ایرانی جزو با کیفیت‌ترین چای‌ موجود در جهان است که با قیمت‌های بالایی به کشورهای اروپایی صادر می‌شود. روزگاری چایی داخلی یکی از پردرآمدترین محصولاتی بود که چایکاران شمال کشور با آن زندگی‌ شان را تامین می‌کردند اما طی سال‌های گذشته وضعیت به گونه ای شد که بسیاری از باغات چای به باغ‌ های مرکبات یا ویلا تبدیل شد و بسیاری دیگر نیز همانطور به حال خود رها شدند. رییس سازمان چای می گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است، کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و کیفی رنگ و طعم طبیعی دارد و از ...

مشاهده ادامه خبر

حمایت مصرف کنندگان چایی با نوشیدن چای ایرانی از چایکاران شمال

۲۴ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۴۰:۰۹ ق.ظ

هدف اصلی فروشگاه چای شمال حمایت عملی ازچایکاران کشور بی شک مصرف چایی خالص و سنتی تولید ملی به چای انواع چایی های ناخالص و اسانس دار، حمایت بزرگی از خانواده های چایکار منطقه شمال کشور و همچنین حمایتی دلگرم کننده از صاحبان کارخانه های چایی سازی خواهد بود. طلب های معوقه خانوارهای چایکار شمال کشور در گروه فروش محصولات تولید شده کارخانجات داخل کشور می باشد و فروش چایی های انبار شده این کارخانه داران چایی در گرو مصرف چای داخلی توسط  هموطنان عزیز می باشد. بیایید با مصرف این نوشیدنی سنتی و اصیل و سالم ایرانی و تولید ملی، از صنعت چایی داخل کشور حمایت عملی کنیم. بیایید چای اصیل ایرانی، این میراث گرانبهای نیاکانمان را قدر بدانیم و از فواید بی شمار آن، بهره مند شویم. بیایید همت کنیم و با تغییر ذایقه نوشیدنی چایی خود به سمت طعم دلچسب و طبیعی چای سنتی ایران، از تولید ملی خود حمایت کنیم.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   بعدی >>