اخبار

  << قبلی   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   بعدی >>
 

بهترین نوع برگ سبز دنیا مربوط به بوته های چای ایرانی است

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۲۴:۰۰ ق.ظ

مرغوب ترین برگ سبز چای جهان 150 کارخانه چایسازی از 184 واحد چای سازی در طول دوره بهره‌برداری از اردیبهشت تا پایان مهرماه به طور شبانه‌روزی از برگ سبز چای برداشت شده بوته‌های چای که از نظر مواد متشکله آلی بهترین و مرغوب ترین نوع برگ سبز در دنیا محسوب می‌شوند مشغول فعالیت در فرآیند تولید چای خشک و فرآوری آن‌ها هستند. میرحسینی مشاور فنی سازمان چای اظهار داشت: دولت براساس منویات مقام معظم رهبری در راستای برنامه اقتصاد مقاومتی، گام‌های مثبتی را با اهداف افزایش تولید در واحد سطح انجام عملیات هرس کف‌بر، کمربر، آبیاری، مکانیزاسیون، خاک‌ورزی و …)، احیاء باغات رهاشده و ایجاد اشتغال در صنعت چای برداشته است که تداوم حمایت از این برنامه می‌تواند بدون شک شکوفائی صنعت چای را به همراه داشته باشد.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.     ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش طبیعی چای زعفران

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱:۴۹ ق.ظ

دم نوش ارگانیک چای زعفران زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه گل دار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلالهٔ سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می‌باشد. طبیعت زعفران از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم دارد. خواص: دمنوش چای زعفران خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، همچنین به هضم غذا نیز کمک می کند. این دمنوش به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی دارد.  دم نوش گیاهی چای زعفران به رفع نفخ معده و هضم غذا کمک می کند. دمنوش زعفران خون ساز است و موجب تسهیل گردش خون و همچنین کاهش فشار خون می شود.  ادرارآور بوده و کلیه و مثانه را پاک می کند. این دمنوش به علت وجود آنتی اکسیدان ...

مشاهده ادامه خبر

هیچگونه سمی در باغات چای ایران مصرف نمی شود

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱:۵۱ ق.ظ

چای های خارجی سرشار از سموم برای مبارزه با آفات و بیماری‌ها در بیشتر کشورهای چای‌خیز دنیا از سموم دفع آفات استفاده می‌شود. به گزارش ایسنا،«احمدتقی شکرگزار» کارشناس پژوهشکده چای، گفت: بیشتر کشورهای چای‌خیز دنیا(سریلانکا، هند، چین، ژاپن، کنیا، ویتنام و….)به خاطر شرایط آب و هوائی و برداشت سالیانه تجمعی از آفات و بیماری‌ها در این کشورها شیوع دارد که به‌ناچار برای مبارزه با آن از سموم دفع آفات استفاده می‌شود. وی افزود: به‌طور مثال براساس جدیدترین اطلاعات موجود در منابع خارجی در کشور سریلانکا حداقل 10 نوع قارچ‌کش، 9 نوع حشره‌کش و 8 نوع علف‌کش مصرف می‌شود که مصرف برخی از آن‌ها با وجود کارآئی خیلی خوب و موثر، مشکل باقی‌مانده این سموم روی برگ سبز و چای خشک است که این مقدار در سریلانکا حدود 550 کیلوگرم، در چین حدود 750 کیلوگرم  و در هند حدود 600 کیلوگرم است و البته مصرف این مقدار کود به احتمال قوی براساس آزمون‌های شیمیائی خاک و برگ چای است. ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش طبیعی چای به، مناسب فصل زمستان

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶:۵۷ ق.ظ

از خواص دم نوش گیاهی چای به چه میدانیم؟ به مقوی قلب، معده و اعصاب است. و نوشیدنی بسیار مناسب برای پاییز و زمستان است. برای تهیه این دمنوش ابتدا باید به تازه و ایرانی از بازار خریداری نمایید سپس آن را کامل شسته و رنده کنید. به رنده شده بر روی سینی پهن کنید و در مجاورت حرارت غیر مسقیم مثل شوفاژ قرار داده و خشک کنید. به خشک شده را در ماهیتابه از قبل داغ شده ریخته و بو میدهیم تا رنگ آن کمی قهوه ای شود. پس از گذراندن این مراحل میگذاریم خنک شود و در شیشه نگهداری میکنیم ودر هر وعده به میزان لازم استفاده می کنیم. طرز تهیه دم نوش: برای تهیه دمنوش ارگانیک چای به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری حاوی چای طبیعی و خالص ایرانی ریخته و خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید. افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.   بر ...

مشاهده ادامه خبر

رونق تولید چای اصیل و طبیعی ایرانی

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵:۰۱ ب.ظ

بازگشت رونق به بازار چای لاهیجان معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور با اعلام این‌که چای تولیدشده در کشور عاری از سموم شیمیایی است، خاطرنشان کرد: رونق به بازار چای لاهیجان برگشت و در مقایسه با سال‌های قبل به میزان تولید چای کیفی افزوده شده است. خردادپور هم‌چنین گفت: می‌کوشیم دست‌اندرکاران چای ایرانی، مردم را به مصرف این محصول داخلی ترغیب کنند. سالانه نیازمند 110 هزار تن چای خشک هستیم که 25 هزار تن از تولید داخل و بقیه از طریق واردات تأمین می‌شود و امسال با افزایش میزان تولید پیش‌بینی می‌شود 120 هزار تن برگ سبز چای برداشت شود.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش گیاهی چای دارچین

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴:۰۰ ب.ظ

فواید دمنوش طبیعی چای دارچینی گیاه دارچین خاصیت آرامش بخش دارد. برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود. چوب دارچین دارای خاصیت قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب‌بر استفاده می شود. دارچین رگ هارا باز می کند و باعث بهبود گردش خون می شود. یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است. طرز مصرف دمنوش چای دارچین چند عدد چوب دارچین را در قوری چای طبیعی ایرانی به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید. اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعت می شود طبع گرم دارچین تعدیل شود.     ...

مشاهده ادامه خبر

معروف ترین چای های مرغوب و با کیفیت در دنیا،کمرنگ هستند

۱۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴:۰۳ ب.ظ

کیفیت چای خالص ایرانی یکی از شاخص‌های سنجش کیفیت چای، ارزیابی رنگ  چای طبیعی است. کم رنگ بودن که با رقیق بودن چای تفاوت دارد جزو کاستی‌های چای محسوب نمی‌شود، بلکه معروف‌ترین چای‌های با کیفیت در دنیا، کمرنگ هستند و استفاده از روش‌هایی برای افزایش رنگ آن‌ها به کیفیت آن‌ها لطمه وارد می‌کند. ذائقه مصرف‌کنندگان چای خود به عوامل بسیاری  نظیر فرهنگ، عادات غذایی، شرایط محیطی و  روانی بستگی دارد. اما می‌توان به طور عمده مصرف‌کنندگان چای را به دو گروه از نظر ذائقه تقسیم کرد. عده‌ای که بیشتر علاقه‌مند عطر و طعم چای هستند و رنگ چای برایشان در درجه دوم اهمیت است و عده‌ای که طالب رنگ چای هستند. گروه اول مصرف‌کنندگان کشورهای حوزه خلیج‌فارس هستند و از همین‌رو مصرف چای اسانس‌دار در این مناطق از جمله ایران رایج شده است.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نما ...

مشاهده ادامه خبر

دمنوش معجزه آسای چای زنجبیل

۱۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱:۱۸ ق.ظ

فواید و شیوه  مصرف دمنوش چایی زنجبیل طبیعت گیاه زنجبیل دارای طبع گرم و خشک می باشد. فواید گیاه زنجبیل از دید طب سنتی : -تقویت کننده نیروی حافظه و هاضمه و معده و کبد است. -بازکننده انسدادهای کبدی و افزاینده میل جنسی است. -نفخ و بادهایی را که در دستگاه گوارش وجود دارد از بین می برد. -رطوبات غیر ضروری در مغز و حلق را که باعث ایجاد ضعف و اختلال در کار آنها می شود را خشک کرده و سردی اعصاب را از بین می برد. -ضعف اندامهای دستگاه ادراری را برطرف می کند. -در برطرف کردن اسهال هایی که ناشی از فساد و خرابی غذا باشد توصیه شده است. -برای کاهش درد و ورم مفاصل نیز که ناشی از سردی و تری باشد به کار می رود. همچنین به دلیل مزاج گرمی که دارد و به دلیل دفع رطوبات اضافه و بلغم، ضعف و سستی ناشی از سرما و رطوبت را از بین برده و ایجاد انرژی می کند. شیوه مصرف دمنوش چای زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل و یا دو قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده شده‌ی تازه را همراه آب‌جوش داخل قوری ریخته و به مدت پنج د ...

مشاهده ادامه خبر

نوشته ای در باره حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسكو، نوشتالژی ای که تبدیل به تراژدی شد!

۳۰ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳:۲۵ ب.ظ

حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو از نگاه IT و فناوری اطلاعات نوشتالژی ای که تبدیل به تراژدی شد! از حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسكو چه درسي در حوزه آي تي ميشود گرفت؟ کاش می شد از ربات های هوشمند به جای آتش نشان های عزیز برای کاوش و جستجو داخل ساختمان پلاسکو فرستاده می شدند. کاش کمتر عاشق آمارهای گول زنک باشیم! مشکل اینجاست که همه دوست دارند فقط آمار بدهند، مثلا آمار تولید علم ... مگر به فرض از 100 مقاله ISI نوشته شده ایرانی در طول سال چه تعداد عملیاتی و کاربردی می شود که به این ها در اخبار و نشریات می پردازیم می بالیم! و وا اسفا که همین آمار متاسفانه ملاک تولید علم در کشور نیز قرار می گیرد. با اندکی جستجو می توان مشاهده کرد که در بیشتر کشورهایی که آمارمحور! نیستند، از هر 100 مقاله ISI تقریبا اکثرشان به مرحله عملیات میرسند، تا کی و تا کجا باید معیار، کاغذ و تعداد مقالات باشد نه عملیاتی کردن و کاربردی سازی تحقیقات و پژوهش ها! کاش تحقیقات فراوان درباره تکنولوژی حسگرهای بیسیم که به عنوان پروژه دانشگاهی برای ارائه پایان نامه در بیشتر دانشگاه های ک ...

مشاهده ادامه خبر

پرداخت 80 درصدی مطالبات امسال چایکاران کشور

۳۰ دی ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸:۰۵ ب.ظ

مرتفع شدن مشکل مطالبات چایکاران ایران محمد ولی روزبهان، رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: سرعت پرداخت مطالبات چایکاران با توجه به افزایش ۶۰ درصدی تولید این محصول به افزایش ۷۰ درصدی درآمد چایکاران، بیشتر از سال گذشته بوده است، چرا که پارسال مجموع بهای برگ سبز خریداری شده از تولیدکنندگان چای  به حدود ۱۳۷ میلیارد تومان رسید اما امسال ۲۳۴ میلیارد تومان برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد . روز پنج شنبه 95/10/30 با واریز 487 میلیون تومان به حساب عابر بانک سپه چایکاران، جمع کل مطالبات پرداخت شده به حدود 207 میلیارد و 200 میلیون تومان رسید.   برای اطلاع از آخرین اخبار چای ایرانی میتوانید به کانال تلگرام چای شمال به آدرس shomaltea@ مراجعه نمایید.   ...

مشاهده ادامه خبر
  << قبلی   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   بعدی >>