اخبار

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

خواص چای در جلوگیری از ضعف حافظه

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ ۰۲:۵۷:۴۷ ب.ظ

بر خلاف تصورات و مواردی که در طب سنتی بر ضد چای گفته می شود این گیاه دارای خواص فراوانی است. برای مثال در تحقیقی که بر روی 3000 نفر در دانشگاه کلمبیا انجام شده متوجه شدند کسانی که در رژیم غذایی خود فلاوانول استفاده می کنند با افزایش سن کمتر دچار ضعف حافظه می شوند. که این ماده در چای نیز وجود دارد. یک فنجان چای حدود 150 تا 200 میلی گرم فلاوانول دارد. البته لازم به ذکر است بغیر از چای این ماده در محصولات دیگری مانند کاکائو و میوه هایی مانند سیب نیز وجود دارد. با مصرف چای مخصوصا چای شمال علاوه بر بهره مندی از خواص بی نظیر فلاوانول می توانید از تاثیرات آن در کاهش فشار خون و کلسترول و سلامت قلب بهره مند شوید.   ...

مشاهده ادامه خبر

معرفی آزمایشگاه آنالیز فیزیکی شیمیایی چای شرکت گیلان فلاحت

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۰:۴۶:۱۸ ق.ظ

عطر، طعم و رنگ چای به اجزای سازنده شیمیایی آن وا بسته است که  با برداشت کیفی برگ سبز و فراوری اصولی و درست آن، به کیفیت چای تولیدی کمک می کند. کافئین، فیبر خام، رطوبت، عصاره آبی، مواد معدنی یا خاکستر از جمله فاکتورهایی است که کیفیت چای را نشان می دهند. آن هم تنها  با آنالیز فیزیکی شیمیایی قابل اندازه گیری است. از همین رو بسیاری از ما ملاک برای خرید چای را داشتن استاندارد و پروانه ساخت، در نظر می گیریم. زیرا دارا بودن این علایم به معنی اصالت و سلامت آن کالا است. شرکت گیلان فلاحت نیز مفتخر است در راستای حفظ کیفیت محصولات خود با تجهیز آزمایشگاه و استفاده از نیروی متخصص و آنالیز دوره ای محصولات خود بهترین و با کیفیت ترین و سالم ترین محصولات را بسته بندی و به شما عزیزان عرضه کند تا با خیال راحت به خرید چای بپردازید. دریافت گواهی استاندارد ملی ایران و سیب سلامت از دانشگاه علوم پزشکی (معاونت غذا و دارو) برای ارقام چای سیاه و سبز خود گواه این مدعاست.   در مطلب قبل به توضیح انواع آنالیز چای پرداختیم که می توانید از لینک زیر ...

مشاهده ادامه خبر

آیا اضافه کردن آب سرد به چای داغ مضر است؟

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ ۱۲:۴۷:۲۳ ب.ظ

چای نوشیدنی محبوب ایرانی هاست و خرید چای همیشه در سبد خرید خانوار ایرانی جایگاه ویژه خود را دارد. که روز بروز تمایل به خرید چای ایرانی نیز بیشتر می شود. از خصوصیات چای شمال دیر دم بودن آن است تا بتوان رنگ مخصوص چای ایرانی را از آن بدست آورد. اما امروزه به دلیل سبک زندگی و زندگی ماشینی و ضیق وقت برخی به آن آب سرد اضافه می کنند. شایعاتی وجود دارد که این کار باعث تولید سم در چای و  شکم درد و نفخ و انگل های گوارشی می شود اما واقعیت امر این است که بعد از اضافه کردن آب سرد به دلیل تراکم بالای مولکول های آن به کف ظرف می رود و آب داغ در بالا قرار می گیرد سپس به وسیله جریان همرفت دمای چای پایین می آید و تمام سطح آن از لحاظ دمایی یکسان می گردد. که کل این فرایند در عرض چند ثانیه اتفاق می افتد. پس از لحاظ علمی هیچ مشکلی ندارد و حتی انگلیسی ها در چایشان تکه های یخ می اندازند و به آ ن Ice tea  می گویند و آنرا با لیمو ترش می نوشند. یک توصیه: اما بهتر است برای بهره مندی از طعم دلچسب چای ایرانی و جلوگیری از رقیق شدن آن ، آب سرد را ب ...

مشاهده ادامه خبر

بهای خرید هر کیلو برگ سبز چای در سال 1402چقدر است؟

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ ۰۴:۰۱:۲۴ ب.ظ

در کشور عزیزمان ایران، برداشت برگ سبز چای همه ساله از اوایل اردیبهشت آغاز می شود. و قبل از شروع سال زراعی جدید قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای اعلام می شود. به این معنی که  قیمت بابت خرید هر کیلو برگ سبز چای توسط دولت به کارخانه داران و کشاورزان اعلام می شود. بهای خرید هر کیلو برگ سبز چقدر است؟ نرخ جدید چای شمال برای سال زراعی 1402 که از سوی وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده که شورای قیمت ‌گذاری و اتخاذ سیاست‌ های حمایتی محصولات اساسی تصویب نموده است. بر این اساس قیمت هر کیلو برگ سبز درجه یک را 13.990 تومان و درجه دو را 11.500 تومان اعلام کرده است. در خرید چای 75 درصد بهای آن توسط کارخانه دار و مابقی توسط دولت پرداخت می گردد. بهای برگ سبز نسبت به سال قبل چه تغییری کرده است؟ بهای خرید تضمینی برگ سبز چای نسبت به سال قبل برای چای درجه یک 52 درصد و چای درجه دو 62 درصد افزایش قیمت داشته است. این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که حدودا از هر 4 کیلو برگ سبز چای یک کیلو چای خشک استهصال می شود. ...

مشاهده ادامه خبر

با گرانترین چای دنیا آشنا شوید

۲۴ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۱۹:۴۴ ق.ظ

همانطور که شما علاقه مندان به خرید چای می دانید گرانترین نوع چای شمال و چای ایرانی، چای سفید و بعد از آن چای زرین است. اما شاید برای شما هم سوال باشد گرانترین نوع چای در جهان چیست؟ دنیای چای چینی پر از افسانه و بسیار پیچیده و شگفت انگیز است. زیرا خاستگاه اولیه چای، کشور چین است و آنها به صورت تخصصی بر روی این حوزه کار می کنند.    چای " دا هُنگ پائو "  Dà Hóng Páo  کمیاب ترین نوع چای در جهان این نوع چای است و به دلیل قیمت بالا تنها خانواده سلطنتی و ثروتمندان که علاقه زیادی به نوشیدن چای دارند حاضر هستند مبالغ بالایی بابت خرید چای ونوشیدن آن بپردازند. این نوع چای از خانواده چای اولونگ است که در کوههای چین و بر صخره‌های کوه‌های شهر وویی در شرق چین رشد می‌کند. به همین دلیل به آن چای سنگی نیز می گویند.  محبوبیت این چای هم به دلیل خواص دارویی فراوان آن است. این چای حتی کسالت حاکم مینگ را برطرف کرد و وی دستور داد تمام بوته های آنرا با روپوش&zwn ...

مشاهده ادامه خبر

پرفروش ترین چای در جهان

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۳۵:۴۵ ق.ظ

اگر شما نیز جزو کسانی هستید که خرید چای جزو دغدغه های شماست در این مطلب به معرفی محبوبترین و پرفروش ترین مارک چای جهان می پردازیم. البته در کشور عزیزمان ایران فارغ از هر گونه مارک و برند مصرف چای شمال، علاقه مندان مخصوص به خود را دارد. برند لیپتون نام تجاری معروفی است که در سال 1890 توسط شخصی به نام سر توماس لیپتون در گلاسکوی اسکاتلند با عنوان یک مغازه خوار و بار فروشی، افتتاح شد. وی از 16  سالگی به آمریکا رفته بود و در آنجا به کسب تجربه در مشاغل مختلف پرداخت تا در برگشت به اسکاتلند به والدینش در اداره خوار و بار فروشی کمک کند. وی در گلاسکو یک کارآفرین، بازرگان و دریانورد معروفی بود و با سفر به کشورهای مختلف اقلام مورد نیاز جهت فروش در آنرا تهیه می کرد. در 40 سالگی چای را نیز به خوار و بار فروشی خود اضافه کرد. در آن زمان چای به عنوان کالایی لوکس و گرانقیمت شناخته می شد و خرید چای توسط قشر مرفه جامعه انجام می گرفت. وی توانست چای با کیفیت و قیمت مناسب را تهیه کند تا مردم عادی نیز بتوانند از آن استفاده کنند. وی توانست تجارت خود را به ان ...

مشاهده ادامه خبر

نکاتی کوتاه و جالب راجع به چای و خرید چای

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ۰۲:۰۱:۰۶ ب.ظ

*چای پس از آب پرمصرف ترین نوشیدنی جهان است. *چای توسط یکی از امپراطوران چین به صورت تصادفی با افتادن برگ چای در داخل آب جوش کشف شد. *چای سبز بر خلاف چای سیاه نیازی به دم کشیدن روی شعله ندارد. *در جهان سالیانه 6 میلیون تن برگ سبز چای برداشت می شود. *چین به عنوان بزرگترین تنولید کننده چای در جهان 40 درصد تولید را به خود اختصاص داده است. *سه سال طول می کشد گیاه چای برای برداشت آماده شود. *انگلیسی ها بزرگترین تاجران چای در جهان محسوب می شوند بدون داشتن باغات چای. *چای به شدت جاذب رطوبت و بو است و بهتر است در ظروف شیشه ای نگهداری شود. *چای در قرن 17 وارد روسیه شد اما تا قرن 19 محبوبیت چندانی نداشت. *پرفروش ترین مارک چای در جهان لیپتون است و همینطور محبوب ترین آن. *مردم انگلیس و ایرلند چایخورترین مردم جهان محسوب می شوند. *بزرگترین واردکنندگان چای در جهان امریکا و روسیه هستند. *چای کیسه ای در اوایل سال 1800 میلادی در آمریکا اختراع شد. و در ابتدا ...

مشاهده ادامه خبر

نگاهی به وضعیت واردات چای در ایران

۱۱ فروردین ۱۴۰۲ ۰۳:۲۴:۳۵ ب.ظ

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه های غذایی در ماه مبارک مضان

۷ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۱۹:۴۹ ق.ظ

یکی از مهمترین مواردی که در ماه رمضان باید به آن توجه کرد مساله تامین آب بدن است. مصرف آب کافی فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ماه مبارک رمضان نیز به دلیل اینکه از اذان صبح تا اذان مغرب آب و غذا به بدن نمی رسد باید به این مساله توجه ویژه داشت. مردم ایران از دیر باز به چای علاقه زیادی دارند و مصرف چای ایرانی و خرید چای نیز در ماه مبارک رمضان افزایش می یابد. یکی از خواص چای رفع عطش است و برای همین در ماه رمضان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اما به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است به صورت کمرنگ و در طول شب استفاده شود. بعد از روزه داری و تحمل گرسنگی تمایل به پرخوری و مصرف مایعات زیاد به وجود می آید که برای در امان ماندن از عوارض آن باید مصرف آن را متعادل و فاصله زمانی افطار تا سحر را به تامین آب مورد نیاز بدن اختصاص دهید.  *می توانید خوراکی‌های حاوی میزان آب بیشتر مانند میوه‌ها و سبزیجات همچون توت فرنگی، هندوانه، طالبی، خیار، کدو سبز، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید *سعی کنید حد ...

مشاهده ادامه خبر

شناساندن چای در جهان

۵ فروردین ۱۴۰۲ ۱۰:۲۷:۱۲ ق.ظ

شاید برای شما مخاطبان فروشگاه آنلاین چای شمال و علاقه مندان به چای ایرانی و چای شمال جالب باشد که بدانید شناساندن چای در جهان توسط  کدام کشور انجام شده است. چای گیاه ارزشمندی است که خاستگاه اولیه آن کشور چین است و توسط امپراطور شن نونگ کشف شد که گیاه شناس ماهری نیز بود. چینی ها از همان زمان با پی بردن به خواص این گیاه شروع به تولید آن کردند و آداب و رسوم  سرو چای مخصوص به آن را رواج دادند. نوشیدن چای از هزاره سوم قبل از میلاد مسیح در چین شروع شد. چینی ها علاوه بر تولید و نوآوری در استحصال این محصول شروع به رواج آن نیز کردند به دلیل موقعیت مناسب استفاده از جاده ابریشم چای را به آرامی در کشورهای آسیایی گسترش دادند و سپس در سال 1560 به واسطه کشتی های تجاری پرتغالی و علاقه ملوانان آن به مصرف این نوشیندنی در اروپا نیز گسترش پیدا کرد و مورد توجه تجار قرار گرفت. در حال حاضر نیز چینی ها با تولید 2.610 تن چای علاوه بر اینکه بزرگترین تولید کننده چای در جهان محسوب می شوند مردم ای کشور جزو چای خورترین کشور دنیا نیز به حساب می آیند. ...

مشاهده ادامه خبر
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>